Aké sú pracovné zmeny a voľno v Biedronke?
Ahojte. Skoro všade sú rovnaké otváracie hodiny po celom Slovensku, tak by som chcela viac info, ze odkedy do kedy pracujete ako ranná, pobedná zmena... Teraz sa dá aj anonymne tak budem rada za odpoveď. Máte aj nejaké voľno cez týždeň?
@anonym_autor nepracujem tam, ale v inzerate som videla, ze brali na 8 hodinovy, 6 hodinovy a aj 4 hodinovy pracovny cas, tak zalezi asi aj od toho, ked ze sa tam pracuje aj vikendy, tak by malo byt cez tyzden potom aj nejake volno, poobedne smeny zacinaju inde okolo jednej, druhej, ci aj v Biedronke neviem, ale personal sa tam nejako nemeni aspon co poznam Biedronku, tak tam budu asi spokojni.
@domkakvet ďakujem. Len ja cestujem, takže by ma zaujímali konkrétne nástupy, že či sa mi to oplatí. Teraz do roboty chodím 10.30 na vlak a o 11.00 som uz v tom meste. Ale zacinam az o 12.00 takze dost casu len tak prechodim.

@anonym_autor nepracujem tam, ale v inzerate som videla, ze brali na 8 hodinovy, 6 hodinovy a aj 4 hodinovy pracovny cas, tak zalezi asi aj od toho, ked ze sa tam pracuje aj vikendy, tak by malo byt cez tyzden potom aj nejake volno, poobedne smeny zacinaju inde okolo jednej, druhej, ci aj v Biedronke neviem, ale personal sa tam nejako nemeni aspon co poznam Biedronku, tak tam budu asi spokojni.