Aké vzdelanie potrebujem na prácu ako asistent v MŠ alebo ZŠ
Ahojte,
prosím pracuje niekto v skolke alebo skole ako asistent? Ake vzdelanie pripade kurz je na to potrebny? Mam Bc sociologia a Mgr prsonalny manazment. Staci mi k tomu dorobit si pedagogicke minimum?
Dakujem
osobne odporucam radsej 3 roky VS bc specialna pegogika, ma vacsiu hodnotu pri prijimani ako pomatutitne a aj lepsie sa studuje (menej casovo) a aj plat je vyssi
@romicaga Nivam poskytuje online vzdelávania pre Asistentov zdarma.
@sulavikova Samo o sebe takéto vzdelávanie nestačí je to doplnok pre pedagógov. To už je lepšie ísť na VŠ kvôli platovej triede a lepšiemu uplatneniu. Len je to časovo náročné študium viem z vlastnej skúsenosti
@romicaga Nivam poskytuje online vzdelávania pre Asistentov zdarma.
@sulavikova zadarmo to nie je. Platiť som to musela
@sulavikova zadarmo to nie je. Platiť som to musela
@anonym_7a4b0
@lilian183 neplatíme, vzdelávanie je online cez NIVAM. Ako doplnok pre učiteľov určite nie. Je to asistentov učiteľa s maturitou bez pg. vzdelania.
@anonym_7a4b0
@lilian183 neplatíme, vzdelávanie je online cez NIVAM. Ako doplnok pre učiteľov určite nie. Je to asistentov učiteľa s maturitou bez pg. vzdelania.
@sulavikova platila som 280€ na zakladny modul doplňujúceho pedagogického vzdelania pre pedagogických asistentov, učiteľov, majstrov odbornej výchovy, vychovávateľov. Mám to online aj prezenčne v Nitre
@sulavikova platila som 280€ na zakladny modul doplňujúceho pedagogického vzdelania pre pedagogických asistentov, učiteľov, majstrov odbornej výchovy, vychovávateľov. Mám to online aj prezenčne v Nitre
@lilian183 a váš zamestnávateľ?, vízia školy…DN, úväzok
@lilian183 a váš zamestnávateľ?, vízia školy…DN, úväzok
@sulavikova to je podmienka počas 4rokoch si dorobiť vzdelanie aby som mohla robiť pred.asistenta. Uvidím kolo riaditeľka dostane peňazí na asistentov. V škôlke sme dvaja, v škole viac. Presne neviem
@sulavikova to je podmienka počas 4rokoch si dorobiť vzdelanie aby som mohla robiť pred.asistenta. Uvidím kolo riaditeľka dostane peňazí na asistentov. V škôlke sme dvaja, v škole viac. Presne neviem
@lilian183 rozumiem. U nás potrebovali, získali grant, preplatili. No je to všade iné. Aj asistenti, aj učitelia, podmienky práce a ich náplň. Ja by som to určite nerobila.
@lilian183 rozumiem. U nás potrebovali, získali grant, preplatili. No je to všade iné. Aj asistenti, aj učitelia, podmienky práce a ich náplň. Ja by som to určite nerobila.
@sulavikova som zvedavá koľko peňazí riaditeľka dostane peňazí na asistentov na budúci školský rok

Stačí vám pomaturitné vzdelávanie v odbore pedagogický asistent. Trvá 2 roky a končí maturitnou skúškou 😊