icon

Ako funguje povinná služba policajtov v Bratislave?

lalalala8
15. aug 2026

Čaute všetci, neviete mi prosím niekto povedať, ako to aktuálne funguje s tou povinnou službou policajta na dva roky v Bratislave? O chvíľu končím školu a zatiaľ nám nikto nevie povedať, kam budeme po jej skončení zaradení. Či sa vraciame späť na svoj pôvodný obvod/útvar, pre ktorý sme boli prijatí, alebo nás môžu na základe potreby PZ prideliť na dva roky do Bratislavy. Ak s tým máte niekto skúsenosť alebo viete, ako to aktuálne platí, budem rád za každú informáciu.

anonym_5c52cb
15. aug 2026

V robote nevedia to povedat ale tu na MK budu vediet? 🤣 🤦🏼‍♀️ Ved zaleti od konkretneho utvaru kde bude volne niesto sa vratite kde nie tak pridelia iny alebo ostanete kde ste... Je uplne jedno, ze Jozko sa vratil na svoj utvar, Sona dostala iny a Adam ostal v BA neda ti to ziadnu vypovednu hodnotu.

radkatalajkova
Autor odpoveď zmazal
anonym_e9f909
Včera o 05:20

Tak ako sa píše hore, tam kde je voľno, potreba

anonym_92e76c
Včera o 06:07

Moj trener z fitka je policajt a presne toto mi vravel, ze teraz po skonceni skoly posielaju policajtov do Ba. Ci vsetkych, to neviem, nerozoberala som to dalej. Dosli sme k tomu po mojej otazke, ze preco stale vsade citam, ze je malo policajtov..

anonym_5c52cb
Včera o 08:12
@anonym_92e76c

Moj trener z fitka je policajt a presne toto mi vravel, ze teraz po skonceni skoly posielaju policajtov do Ba. Ci vsetkych, to neviem, nerozoberala som to dalej. Dosli sme k tomu po mojej otazke, ze preco stale vsade citam, ze je malo policajtov..

@anonym_92e76c kedysi to bolo tak, ze z 30 najlepsi 10 si mohli vybrat utvar zvysok isiel do BA. A aj teraz niektori priamo nastupuju aj v inych mestach ale neviem ci zmenili ten pomer. A to co som napisala bolo pre skolu v KE, neviem ako to maju v PK kedze od neho je BA za rohom.

anonym_92e76c
Autor odpoveď zmazal
anonym_995421
Včera o 16:47

Aktuálne platí povinná služba v BA, na iné miesta po Slovensku presúvajú, tých ktorí v BA odslúžili