Ako fungujú rekreačné poukazy?
Ahojte, chcela by som sa opýtať či mi viete poradiť ako fungujú rekreačné poukazy od zamestnávateľa. Ide o prípad keď sme našli ubytovanie, ktoré ale neposkytuje žiadnu stravu, je nejaká možnosť, aby sa ak stravovanie v ramci toho vyletu dalo preplatiť? Alebo to musí byt všetko pod jednym zariadením zaúčtované? Dakujem pekne
A k otázke,.strava sa.inak preplatiť nedá,my sme mali pobyt,plus sme navyše jedli obedy v reštike a dali sme to všetko na jednu faktúru ale to bolo jedno ubytovacie zariadenie, prípadne nevycerpane peniaze môžeš využiť na druhý pobyt
musis mat vsetko na jednej fakture, nie je mozne k fakture od ubytovatela prikladat blocky z roznych restauracii.
@matkahelka no ženy má urve ,my sme to chceli tiež čerpať keď mal muž dovolenku v januári 👎👎👎 tak čim skôr využiť ďakujem
@matkahelka
@sasa1310 žienky manžel ide od septembra na materskú,ja do práce,dovolenku čerpať nebudem môcť,u nás sa napr toto čerpať neda a u manžela bude potom s tym problem, plus manžel pred materskou bude mať veľa v práci a voľno nebude mať a do marca ma perfektne preplatenu dovolenku by čiže ešte aj zarobí 😄😄👍

To že Ti zamestnávateľ preplatí časť ubytovania je málo ?
V tom prípade hľadaj ubytovanie so stravou.