icon

Ako nájsť správne kariérne smerovanie?

1. mar 2024

Citala som o kurze spokojna v praci- kt. trva 15 tyzdnov a citala som aj o Petre Laktisovej a kariernom kompase. Co si myslite je dobre mat individualne hodiny co su drahsie alebo ist na skupinovy kurz? Chcela by som si ozrejmit svoje smerovanie.

Vdaka za rady.

egonsk
•
1. mar 2024

skupina ti da viac podnetov...

luccija
•
1. mar 2024

To sú vytahovace peňazí teraz je tých koučov a ľudí čo Ťa nasmerujú, aby si bola šťastná a sama sebou ako maku.
Zaplať si u psychológa test na výber zamestnania, ale aj tak by som išla najprv vylučovacou metódou čo si vyštudovala, čo ťa baví a ver milióny ľudí robia prácu len pre placu🙂

autor
•
1. mar 2024

@egonsk pretoze budem moct pokecat aj s inymi v komunite? Potrebujem si veci ujasnit a premyslala som nad individualnym ale tak to stoji kopec penazi

egonsk
•
1. mar 2024

viac hlav, viac napadov.

autor
•
1. mar 2024

@egonsk mas pravdu ten kurz spokojna v praci prebieha tak ze mas komunitu na fb uzatvorenu + prihlasovacie udaje do kurzu ktory si pozriem kedy chcem+ 1 hod koucing s kouckou/psychologickou
a kazdy jeden co sa tam prihlasi ide tam preto ze sa hlada a chce sa najst vo svojej profesii...
pisala som s jednou holkou co to absolvovala a pomohlo jej to si uprata myslienky v hlave a nasla sapracuje v danej oblasti atd. len nevyhoda je ze to trva pol roka ten kurz
vyhodou individualneho koucingu je ze trva casovo kratsie a cena je vyssia

ivangeline
•
2. mar 2024

Use your talents

autor
•
2. mar 2024

@ivangeline rozumiem v aktualnej profesii vyuzivam svoje talenty ale uz ma to nenaplna ta praca chcem nieco ine a neviem co dalej…

autor
•
2. mar 2024

@ivangeline ja som davnejsie absolvovala gallup testy ale neplatila som si potom tu hodinu s koucom, kt. by mi dal pokec aj k mojim vysledkom.
Co aj lutujem teraz.