icon

Ako nerobiť a zbohatnúť?

pako24
12. feb 2026

Zdá sa, že klasickou robotou sa zbohatnúť nedá - príjem z klasického zamestnania stačí len na zaplatenie základných životných potrieb. Ako teda zbohatnúť? Vie niekto?

Strana
z3
hefo
12. feb 2026

@pako24 Neviem, ale keby som aj vedel, nepovedal by som. Ani mne to nikto neprezradil...

anonym_e4d43b
13. feb 2026

@pako24 prihlas sa k Republike alebo Smeru-Hlasu, vypisuj na socialnych sietach hluposti a ak sa Slovaci nespamataju, tak o par rokov mozes byt minister. Ja by som odporucila Republiku, ta stupa na preferenciach. Tak smelo do toho. Pozri na Estoka, Tarabu, ci Mazureka a ber si priklad 😂 Ak teda mas na to zaludok.

anonym_63b60c
13. feb 2026

Tak. Je asi jasne ze toto je viac menej troll diskusia ale zareagujem. Lebo aj tu je vidiet rozdiely vo vnimani toho co znamena prachaty. Kachlickar alebo elektrikar co robotuje v deu asi nie. Ani lekari alebo pravnici a to ani ti uspesni pokial nemaju vlastnu firmu. A vlastnou firmou nemyslim ze niekto robotuje na zivnost. Ked sa bavime o majetku tak myslim net worth cize cisty majetok bez dlhov. Skutocne velke peniaze mozno zarobit len skalovatelnym podnikanim a sucasne velkym stastim. Lebo nejde len o to podnikat, muso to byt suhra idealnych okolnosti. Spravne schopnosti spravny cas a miesto, ludia a to je aj kus stastia aby to vsetko hralo.

karolinakr
14. feb 2026

mam obavu, ze ty chceš zarobit a nechces robit..ano, to je životny štyl, nelegalna činnost, prideš si na pekne peniaze, ale tym ludom nevysvetliš, ako skončia - v lochu, dlhymi trestami 15-20ročnymi, samovraždou al.cely život na uteku
Ked chceš žit kludne, budeš musiet pracovat, tak to proste je

pako24
autor
16. feb 2026
@karolinakr

mam obavu, ze ty chceš zarobit a nechces robit..ano, to je životny štyl, nelegalna činnost, prideš si na pekne peniaze, ale tym ludom nevysvetliš, ako skončia - v lochu, dlhymi trestami 15-20ročnymi, samovraždou al.cely život na uteku
Ked chceš žit kludne, budeš musiet pracovat, tak to proste je

@karolinakr asi tak... kto chce spravodlivo žiť, v pote tváre bude jesť...

anonym_0e16d1
16. feb 2026

Chces isto len mlet hubov a ruky ako tulen od roboty.Takeho kolegu som poslala do certa,nemam zaujem zaucat debila,co len hubov mlel.Aj som to povedala na rovinu,zauceny v piatok bol.Som zvedava na ten dalsi piatok ako ma zastupi.

yoginka231
16. feb 2026

Ak to myslíš vážne a nie si troll, tak choď robiť na ropnú plošinu. 120 tisíc ročne, ale stadial nemôžeš len tak odkráčať tam musíš dlho krútiť. V severnom mori toto ponúkajú, potrebuješ vedieť jazyk a mať certifikácie (napr. zváračov zháňajú).

Okrem toho áno dá sa zarobiť v zamestnaní. Ale potrebuješ vysoko hodnotenú profesiu, s vysokou pridanou hodnotou. Napr. si prefiltruj na profesii podľa výšky platu. Relatívne rýchlo sa vieš dostať na dobrý plat ako CNC programátor.

Strana
z3