icon

Ako nerobiť a zbohatnúť?

pako24
12. feb 2026

Zdá sa, že klasickou robotou sa zbohatnúť nedá - príjem z klasického zamestnania stačí len na zaplatenie základných životných potrieb. Ako teda zbohatnúť? Vie niekto?

Strana
z3
ariannazara
12. feb 2026

Onlyfans vyskusaj ked mas 20cm nane problem 😂

pako24
autor
12. feb 2026
@ariannazara

Onlyfans vyskusaj ked mas 20cm nane problem 😂

@ariannazara čo to je to Onlyfans a ako to funguje? Mám obavy ísť na takú stránku, že sa dostanem do nejakých kriminálnych spisov.

dadis
12. feb 2026

@pako24 Okrem prace - sporenim, dedenim, vydajom, podnikanim, umenim, sportom, kradnutim - sposobov je vela 😀

pako24
autor
12. feb 2026
@dadis

@pako24 Okrem prace - sporenim, dedenim, vydajom, podnikanim, umenim, sportom, kradnutim - sposobov je vela 😀

@dadis Zaujímal by ma nejaký, kde sa o to sám pričiním, ale nehrozí basa. Máš nejaký overený?

dadis
12. feb 2026
@pako24

@dadis Zaujímal by ma nejaký, kde sa o to sám pričiním, ale nehrozí basa. Máš nejaký overený?

@pako24 Mas na nieco talent? Nieco ta bavi? Najlahsie sa bohatne na tom. Alebo sa zmieris s tym, ze budes patrit medzi 95% chudobnych..

pako24
autor
12. feb 2026
@dadis

@pako24 Mas na nieco talent? Nieco ta bavi? Najlahsie sa bohatne na tom. Alebo sa zmieris s tym, ze budes patrit medzi 95% chudobnych..

@dadis 👍

moonlight1210
12. feb 2026

@pako24 najdi dieru an trhu, zalozi svoj biznis a presad sa. Naozaj nie vsetci milionari v tejto republike zbohatli len na statnych zakazkach a podvodoch.

anonym_50b60b
12. feb 2026

@pako24 chod na only fans alebo predavaj drogy....

pako24
autor
12. feb 2026
@anonym_50b60b

@pako24 chod na only fans alebo predavaj drogy....

@anonym_50b60b 🙈

anonym_7a6c85
12. feb 2026

@pako24 a čo si od toho sľubuješ? Si človek bez škrupúľ a najmä bez svedomia? Nemáš okolo seba ľudí, o ktorých by si tým prišiel? Bohatstvo znamená šťastný život?

anonym_e9b260
12. feb 2026
@pako24

@anonym_50b60b 🙈

@pako24 chod zarábať do zahraničia. Ak vieš profesiu ako maliar, obkladač, inštalatér, elektrikár, murár....tak tam si vieš slušne zarobiť. Ja som cez 20 rokov pracovala "len" ako čašníčka, chyžná....a zarobila som si na byt, chatu a mám veľkú nasetrenu rezervu, no najmä žijem bez hypoték. A čo je ešte top...mám precestovane pol sveta a naučila som sa jazyky

anonym_d23d9f
12. feb 2026

Chod do parlamentu. Este sa aj zabavis, pokecas si. Nemusis tam chodit stale, nic ti za to nehrozi, mas poslanecku imunitu a este aj asistenta dostanes. A netreba ti ani skoly, ani vzdelanie. Mozes si tam dokonca aj pospat.

anonym_d23d9f
12. feb 2026
@anonym_e9b260

@pako24 chod zarábať do zahraničia. Ak vieš profesiu ako maliar, obkladač, inštalatér, elektrikár, murár....tak tam si vieš slušne zarobiť. Ja som cez 20 rokov pracovala "len" ako čašníčka, chyžná....a zarobila som si na byt, chatu a mám veľkú nasetrenu rezervu, no najmä žijem bez hypoték. A čo je ešte top...mám precestovane pol sveta a naučila som sa jazyky

@anonym_e9b260 ale on nechce robit.

anonym_e9b260
12. feb 2026
@anonym_d23d9f

@anonym_d23d9f ...tak smola...pre povaľačov radu veru nemám

pako24
autor
12. feb 2026
@anonym_e9b260

@anonym_e9b260 👍👍👍👍👍

pako24
autor
12. feb 2026
@anonym_d23d9f

@anonym_d23d9f tak keď robiť, tak tak, aby sa z toho dalo zbohatnúť, niečo pre to predsa bude treba spraviť 🙂

anonym_e33c13
12. feb 2026

Bohatstvo ti neprinesie šťastie a pokoj, skôr naopak.

anonym_d23d9f
12. feb 2026
@pako24

@anonym_d23d9f tak keď robiť, tak tak, aby sa z toho dalo zbohatnúť, niečo pre to predsa bude treba spraviť 🙂

@pako24 este aj tym nickom by si tam skvele zapadol

pako24
autor
12. feb 2026
@anonym_e33c13

Bohatstvo ti neprinesie šťastie a pokoj, skôr naopak.

@anonym_e33c13 takže je v pohode byť chudobný?

anonym_043321
12. feb 2026

Dobre sa ozen.

pako24
autor
12. feb 2026
@anonym_d23d9f

@pako24 este aj tym nickom by si tam skvele zapadol

@anonym_d23d9f hej, aspoň by som neiritoval... no ale keď môže byť malý šašo ministrom? prečo by nemohol byť pako poslancom? 🙂 možno by mi to nahnalo preferenčné hlasy ako dostáva matto (pozri taliansky preklad)

martinmmartin
12. feb 2026

nauc sa tobit tatoo removal a otvor si na to studio

anonym_a128ca
12. feb 2026

Založ si politickú neziskovku.

anonym_e33c13
12. feb 2026
@pako24

@anonym_e33c13 takže je v pohode byť chudobný?

@pako24 peniaze sú potrebné k životu, ale nie láska k peniazom ani nemajú byť cieľom v živote

anonym_a86262
12. feb 2026

@pako24 jasne, takze my, milionari Ti budeme davat zadarmo rady.....
ale vazne, ako tu uz niekto napisal, najdi dieru na trhu a vypln ju.
alebo najdi svoj milionovy napad, na com zbohatnes a ludia to zozeru, ako labubu, dubajska cokolada, alebo taky Khaby nesmierne zbohatol, cez covid bol.bez prace a zacal natacat tie svoje videa, par rokov z toho nemal nic, ale.ziskal miliony sledovatelov a teraz je prachac.

danica2711
12. feb 2026

@pako24 daj sa na politiku. Tam je takých pakov, ktorým sa nechce pracovať, plná prdel

anonym_7fe098
12. feb 2026

Prečo nie si v zahraničí? Nemecko, Holandsko, Belgicko, UK, Írsko apd? Moji kamoši (niekoľkí) išli v 25tke do UK, boli tam 5-7 rokov, prišli domov, kúpili dva byty, alebo si vystavili dom, jeden byt majú ako investičný v druhom bývajú. Majú super anglinu, bez problémov si našli zamestnanie, dnes sú už na manažérskych pozíciách a zarábajú cez 3k. Majú rodiny, zázemie, prácu, peniaze. A po škole vedeli mäkké f, ani po anglicky nevedeli a tu mali vtedy nulovú šancu sa zamestnať ako juniori po škole. A potom sme tu ostali my, čo sme nikde nešli, začínali sme s hrubým platom 500 eur a postupne krok po kroku sme sa vypracovali--- áno dnes máme príjmy nad 3,5k, ale máme hypo na byt, leasing na auto apd.

bomba36
12. feb 2026

Nájsť dieru na trhu, ponúkať niečo čo tu nie je ale ľudia by to chceli. Čo to je, na to musíš prísť sám, ťažko budeš napríklad robiť vodára ak máš obe ruky ľavé. Cestou Only fans by som nešla, tam je tých dier už priveľa.

anonym_5fc4a3
12. feb 2026

@pako24 skús investovať na burze-tam sa dá zbohatnúť

petronelag
12. feb 2026
@danica2711

@pako24 daj sa na politiku. Tam je takých pakov, ktorým sa nechce pracovať, plná prdel

@danica2711 Do politiky musia zvoliť a dá sa tam prísť aj k dlhom, ako napr. strana Demokrati.
Aby osoba veľa zarobila musí ponúknuť niečo, čo má cenu, treba byť v niečom dobrý a skúsený, či už v remesle alebo IT, jazykoch a pod. a treba mať aj všeobecne prehľad a finančnú gramotnosť. Aj tak to nejde rýchlo, ale postupne.

Strana
z3