icon

Ako sa adaptovať v novej práci vo výrobe?

2. okt 2026

Nastupila som do novej prace vo vyrobe a mam pocit, ze vsetci okolo mna stihaju dvakrat tolko co ja. Som tam kratko, ale aj tak ma to dost stresuje. Ako dlho vam trvalo, kym ste sa v novej praci dostali do tempa? Uz som z toho zufala :-/

anonym_13382c
•
2. okt 2026

Na toto tu máme odborníka @nepodarok @podvody či aký to má teraz nick.

autor
•
2. okt 2026
@anonym_13382c

@anonym_13382c Odbornik na tempo?

anonym_1bd7fe
•
2. okt 2026

mesiac, dva.

billy_jean
•
2. okt 2026

Je úplne normálne, že na začiatku nestíhaš tempom ľudí, ktorí už prácu poznajú, niektorí aj roky. Oni nemusia premýšľať nad každým krokom, majú to zaumatomatizované. Ty sa ešte učíš proces, oboznamuješ sa s firmou a systémom. Daj si čas počas skúšobnej doby. Nesnaž sa momentálne porovnávať .

anonym_7edc0d
•
2. okt 2026

Ja som sa bala vysokozdvizneho vozika,potom som si povedala,ze je cas sa s tym popasovat,ze je to ako soferovat auto.Najskor velky strach,po case pohoda.Tak uz 3tiu sichtu sa zaucam.Uz prvy den som prevazala velke baliky,sice tiez nie takou rychlostou ako baby,som este pomala a opatrna ale strach,stres z toho na moje velke prekvapenie veru nebolo.
Do vsetkeho prides a kazdy den sa budes zdokonalovat aj v rychlosti.

marijan2025
•
2. okt 2026

@anonym_autor Ja som tiež začínal minulý rok vo výrobe,mal som chystať tovar na zváranie a montáž a bol som z toho v " lese" , lebo tam nebol systém ako v predchádzajúcej práci.Dva-tri mesiace som sa cítil nepríjemne a trápne a potom som sa v tom začal trochu orientovať a po roku som postupne do tej práce zaucal troch nových kolegov.

Čiže nie si v tom sama.Prve mesiace v novej práci sú ťažké.

Moja skúsenosť a rada: Nikdy nespájaj tvoje nezdary s tvojou hodnotou.Tvoja hodnota je obrovská - a je to jedna vec.A druhá vec : tvoj " výkon" neurčuje tvoju hodnotu.
Držíme ti palce.

anonym_13382c
•
3. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_13382c Odbornik na tempo?

@anonym_autor aaaaano som prekvapená že ešte neprispel. V každej práci nestíha, minule tu bola téma kde si s jednou babou čo mala podobný problém dosť dlho písali. On je samozrejme iný extrém ale vedel by ťa pochopiť.. nevedel by ti síce pomôcť ale keby si sa chcela niekomu posťažovať, je to správny človek 😁 myslím že teraz je tu ako unterwasserman.

sevrin
•
Dnes o 17:13

@anonym_autor to je bežná vec, že prvé dva, možno tri mesiace nerobíš normy na 100%. Časom prestaneš pri tom rozmýšľať čo a ako spraviť a pôjde to samo.

sevrin
•
Dnes o 17:15
@anonym_13382c

@anonym_13382c tento týždeň je to @unterwasserman

unterwasserman
•
Dnes o 21:48

Ein gotwald ist fümf mark. Žádné fümf ale acht! vosum! A já to velmi dobre vím. My nejsme žádní podvodníci (jak se to řekne nemecky?) unterwassermani, ale poctiví lidé z hoštic! Ferštéhen? 😁

Téma je o tom ako stíhať, a to by som aj ja rád vedel. Už som zháňal po celom Poluse rôzny doping, skúšal všelijaké prípravky na energiu, sústredenie, a neviem sa nijako naturbovať aby som stíhal. Po nejakých dvoch energeťákoch chvílu vládzem držať tempo, aké vedúci očakáva, ale po práci som rozbitý, všetko ma bolí, ochoriem stále atď.