icon

Ako sa môžem stať policajtkou?

lucanka49
21. jan 2012

ahoj kočky ,chcely by som sa opytať,ako sa dostanem k policii
mam jedno dieťa,som vydata,mam ukončenu strednu zdravotnicku školu s maturitou,ale vždy som chcela robiť policajtku,poradite niekto ako sa tam da dostať??som z okresu Púchov.. a zatial som na materskej..možno by som radšej robila na policii niekde na pasovom,alebo v kancelarii :D neviem asi to bude zložité :P ale je to môj sen a za snom si treba isť!!

Strana
z3
malucqa
25. feb 2015

dakujem

djice96
28. feb 2015

spravne skuste armadu tam sa da aj bez tlacenky 😉 ale korupcia pohlcuje uz všetko budeme si platit aby sme našli prácu to je Slovensko.

darinasocova
8. apr 2015

ahojte ....poradte kam na strednu ked chcem byt policajtkou ?

malucqa
8. apr 2015

podla toho kde byvas..

niki32
7. dec 2015

Ahojte, aj ja som ešte na základke, bývam v Nitre a aj môj sen je stať sa policajtkou, poradíte mi prosím, kde mám ísť na školu a či sú tie testy moc ťažké! Ďakujem vopred za dakujem 😉 😀

matokral
14. mar 2016

Prečítaj si článok, Ako sa stať policajtom 🙂
http://7days.sk/ako-sa-stat-policajtom-na-slove...

niki32
7. apr 2016

@matokral ďakujem

mirkaaa80
7. apr 2016

@lucanka49 tak v prvom rade si treba rozmyslieť či chceš pracovať ako civilný pracovník alebo naozaj byť policajtkou, lebo to sú 2 rozdielne veci. Praca v kancelarii nie je policajna praca a na tom pasovom čo ja viem tak robia prave civilky- občiansky zamestnanec sa to volá. Ak k polícii, tak si treba dať žiadosť o prijatie na okresné riaditelstvo, oddelenie personálne, ak budú mať záujem kontaktujú ta a povedia čo ďalej. Treba splniť prijímací pohovor- telesne testy ( plávanie, beh, hrazda...), psychotesty a testy zo slovenského jazyka ( diktát, sloh) a samozrejme "ackova" zdravotná dokumentácia. Po prijatí ta čaká škola, trvá 8 mesiacov v Pezinku al. Kosiciach. Ak budeš chcieť ako policajtka " sediet" v kancelárii, musis mať aj dostojnicku a podľa tvojej predstavy o tejto práci to urcite nie je to, čo by si chcela robiť. Treba si zložiť ružové okuliare, lebo práca policajta je minimálne takisto náročná a zle platená a hlavne nevdacna ako aj práca zdravotnej sestry.

mirkaaa80
7. apr 2016

@lucanka49 až teraz pozerám že si to už dávno pisala, tak ako si sa nakoniec rozhodla?

lucanka49
autor
7. apr 2016

@mirkaaa80 hehe no teraz nad tým už vôbec neuvažujem,,som na materskej dovolenke už po tretí krát...ale po premyslení by som už asi nešla k policatom..na Slovensku nemajú veľmi dobrú povesť a to ako sa správajú..nie ďakujem..

mirkaaa80
7. apr 2016

@lucanka49 ved toto, je na nich tlak od ľudí, každý na nich nadáva, ale keď sa niečo stane, každý volá policajtov. A je na nich aj tlak "zhora", len výsledky, iné nikoho nezaujíma. A teraz kopa nových mladých prijatých policajtov....k tomu sa radšej nevyjadrujem. Dobre si urobila, lepšia materská jak sediet na pasovom 😉

Strana
z3