Ako sa pracuje v Swiss Re? Zbierame skúsenosti!
Dobry den 🙂
uvazujem nad zmenou prace, momentalne robim v jednej firme, ktora patri do BIG 4 v oblasti auditu. Pracujem ako senior asistent, mam na starosti letenky, transfery, spracovanie zmluv/dokumentov atd..
Pracu robim uz siesty rok a premyslam nad zmenou. Rada by som sa orientovala smerom na HR, pohovory s ludmi atd.. Uvazujem nad SWISS RE, je tu niekto, kto vykonava rovnaku/podobnu poziciu a vedel by mi napisat ako je tam spokojny? kludne mozete sukromnu spravu 🙂 Ako vnimate benefity, celkove fungovanie firmy atd.. dakujem pekne 🙂
@vikusjk ahoj 🙂 dakujem za odpoved. nad financnym/uctarnou som rozmyslala tiez, ale s tym nemam moc skusenosti, resp. neviem ako velmi su tam tolerantni k novacikom v ramci tohto odboru 🙂 ale skor ma taha to HR, som typ cloveka, co potrebuje interakcie s ludmi, aby ho praca bavila a chodil do nej rad 🙂
@vikusjk ok, vdaka za info. Aj som si myslela, ze je lepsie sa mozno spytat potom manazera na pohovore. Niekde to maju vo firmach jednotne a inde skor v zavislosti od timu, ako si to pracovna napln vyzaduje. A niekde zase robia aj vynimku napr. 1x do tyzdna pre tych, co byvaju daleko.
dievcata, tak ako je to s platmi v swiss re prosim? mam 10 rocne skusenosti s poziciou, na ktoru mam mat pohovor, rozpatie na webe je dost velke v ramci mzdy. je ta horna hranica nastupny plat alebo je to finalna hranica na danej pozicii? pytam sa pretol aby som vedela, ci si mozem pýtam tu hornu hranicu. mala som doteray dost vysoky plat, je to o 200 eur menej ako ta horna hranica. dakujem pekne

@crazy_cat_lady Ahoj, robim vo Swiss Re, ale na financnom, nie na HR. Pre mna je to najlepsia firma, v akej som kedy pracovala, teda mne osobne velmi vyhovuju benefity a celkove to nastavenie spolocnosti voci zamestnancom. Z velkej 4 by ta vzali na financne velmi radi, na HR netusim, ake su tam podmienky. Urcite ale skus ;) mame vela kolegov z Big 4, takze mozno tu aj postretavas zname tvare 😀