icon

Ako sa rozlúčiť s kolegami pred odchodom na materskú?

22. apr 2026

Ahojte tie čo ste boli od začiatku až do konca tehotné na PN brali ste niečo do práce ? Ako myslím,či ste sa boli “rozlúčiť” ? Chcela by som niektorý mesiac prísť do práce priniesť im zákusky a tak,mali sme dobré vzťahy boli sme viac prevádzok pokope dievčatá,ktoré sme si kupovali stále aj na narodky aj na meniny nejakú drobnosť no minule mi povedali nech si nerobím starosti ale je mi blbé len tak bez slova sa “vypariť” keďže doteraz ani nevedeli že som tehotná 🙂 tak ma zaujíma či ste sa vy boli v práci takto “lúčiť”

anonym_1a58c5
22. apr 2026

@anonym_autor zobrala som krabicu kolacov v den ked som si bola zobrat osobne veci po nastupe na matersku, kym som bola PN tak som tam ani nebola

anonym_86bbfd
22. apr 2026

Bola som realne PN a poctivo som lezala najprv v nemocnici a potom doma, takze do prace mi ani nenapadlo ist.

janka_266
23. apr 2026

tak keď ste už 7-8 mesiacov PN, tak už asi vedia, že ste tehotná, príde mi divné byť PN, teda práce neschopná, ale chodiť do práce a nosiť koláče na rozlúčku zvládam v pohode, ja by som už nešla, neboli ste tam 1/2 rok, potom čo? hodíte im tam krabicu zákuskov a ony sa zas budú cítiť zaviazané a budú Vám musieť kupovať nejaké rozlúčkové darčeky, a tie Vám potom čo? hodia domov do schránky alebo si po ne počas tej pnky zas skočíte?:D ešte je možnosť doniesť niečo po narodení, keď ich pôjdete pozrieť aj s dieťaťom, ale to zas tiež zaväzuje len ich k darčekom :D

anonym_c052a6
23. apr 2026
@anonym_86bbfd

Bola som realne PN a poctivo som lezala najprv v nemocnici a potom doma, takze do prace mi ani nenapadlo ist.

@anonym_86bbfd podobne. Po veci som sla s muzom az ked som bola na materskej a spustenie porodu by viac nebol problém. Ale len sme vzali veci (kolegyňa mi zbalila), pozdravili a sup domov odpocivat

anonym_aa16f5
23. apr 2026

@anonym_autor ja by som nešla.

autor
23. apr 2026

Len preto som sa pýtala lebo to nieje firma ale normálne tam chodím nakupovať nakoľko sme v nákupnom centre kde je tesco a bežne tam chodím na nákup minimálne raz mesačne nieje to také,že sa chytím a idem do firmy ako pri pásovej výrobe napr.