icon

Ako sa stať sociálnym pedagógom v materskej škole?

31. máj 2024

Ahojte, akú školu alebo doplnkové vzdelávanie by som potrebovala k tejto profesii? Mám ukončenú strednu odbornú školu pedagogicku - učiteľstvo mš a vychovávateľstvo. Vysokú školu Bc. titul učiteľstvo profesijných predmetov. Čo by mi trebalo ešte absolvovať k tejto profesií ? nejaký kurz alebo doplnkové vzdelávanie na SŠ v odbore sociálno - právna činnosť?

kacena4
•
31. máj 2024

VS socialny odbor a neratala by som s tym, ze v MŠ najdes takuto pracu

gabka123123
•
31. máj 2024

Vs sociálna práca+ DPŠ doplňujúce pedagogické štúdium. Alebo VŠ odbor sociálna pedagogika

1ryba
•
Odpoveď bola odstránená
•
1ryba
•
Odpoveď bola odstránená
•
heln
•
31. máj 2024

preco chces robit socialneho pedagoga v ms? resp. kolko ms hlada socialneho pedagoga? lebo dost slabe uplatnenie, nechces radsej ucitelstvo v ms?
poradila by som dostudovat mgr. v odbore socialna pedagogika a vychovavatelstvo, tam je v zalohe aspon to vychovavatelstvo keby to nevyslo so socialnou pedagogikou.

heln
•
31. máj 2024

este by som doplnila, ze taziskom prace socialneho pedagoga je prevencia socialno-patologickych javov a tych v ms az tak vela nie je (dufam).

autor
•
1. jún 2024

@heln ja pracujem v mš už 5 rokov ako učiteľka a chcem zmeniť prácu… a naskytla sa mi táto

ankare
•
1. jún 2024

Wau, to je parádne,že máš vytvorené takéto miesto. Ja som vystodovala soc. pedagogiku Mgr., no uplatnenie ako soc. pedagog som nenašla. Robím ped. asistenta. Inak... moja diplomovka znela: Uplatnenie soc. pedagóga v MŠ 🙂

autor
•
4. jún 2024

@ankare tak tú prácu by som si popdravde rada pozrela🥰

ankare
•
4. jún 2024

Myslíš, že by si ju vedela vyhľadať niekde v knižnici na UMB? Archivuju to?

autor
•
4. jún 2024

@ankare fuuh to netuším či archivujú.

ankare
•
4. jún 2024

Skús napísať na UMB v BB, či si vieš vyhľadať túto dipl. prácu. Bola obhajena asi v roku 2012.

afrodizi
•
25. sep 2024

@ankare ak si ivanka H, tak tu pracu mam stiahnutu 🙂 Mozem ju posunut "socialny pdg v Mš", velmi dobre spracovana, Liberčanova ju mala za jedno z hlavnych skrípt. Ja tiez ako socialny pdg nemozem najst, nase skoly len o asistentov ziadaju, o inych odbornikov nemaju ani paru sa mi tak zda. Zamienaju si to neustale s asistentom. Ako asistent som vydrzala tri dni, nedokazem drtit kvanta do hlav tych deti s lahkou MP.

afrodizi
•
25. sep 2024

Aj pracujes v tej skolke? By ma velmi zaujimalo kde taka vynimocna skolka, ze aj poznaju profesiu soc pedagoga. Lebo u nas na skolach ju nepoznaju, o skolkach ani nehovorim. Ti pracu ti mozem poslat, mam ju stiahnutu.

ankare
•
25. sep 2024

@afrodizi nie som Ivana 🙂

tanickapr
•
29. jan 2025

@afrodizi môžete mi zaslať prácu ma mail : florekovat@gmail.com
Veľmi by mi to pomohlo. Dakujem

tessacuk
•
16. aug 2025

@afrodizi môžem poprosiť aj mne posunúť tú prácu "Sociálny pedagóg v MŠ" na email : terka0609@gmail.com? Tiež by mi to veľmi pomohlo. Vopred veľmi krásne ďakujem ☺

sunny111
•
1. júl 2026
@anonym_autor

@heln ja pracujem v mš už 5 rokov ako učiteľka a chcem zmeniť prácu… a naskytla sa mi táto

@anonym_autor dobrý deň, môžem sa opýtať či nakoniec pracujete ako sociálny pedagóg v materskej škole? Tiež sa mi naskytla takáto možnosť uplatnenia tak ma zaujíma čo je náplňou práce soc. pedagóga v mš, keďže doteraz som sa stretla s touto pozíciou len na školách. Budem veľmi vďačná ak mi napíšete svoju skúsenosť 🙂