icon

Ako si legálne privyrobiť popri stabilnom zamestnaní?

Včera o 13:02

Ahojte,

zaujímali by ma vaše skúsenosti a napad. Som mladý človek, mám stabilné zamestnanie na trvalý pracovný pomer, ale rád by som si popri ňom legálne privyrobil. Nehľadám nič, čo by nahradilo moje hlavné zamestnanie, skôr možnosti, ako si prilepšiť k výplate. Aké spôsoby privyrobenia sa vám osvedčili popri práci na TPP? Je tu niekto, alebo poznáte niekoho komu sa dari/darilo privyrobiť popri práci?

katkaseiner
Včera o 13:06

upratovanie, postaranie sa o psov pocas dovolenky (ak vies byt s nimi na HO a dozriet na nich), pripadne ak ti to povoluje typ prace, napr. pomoct maminam deti odviezt do skoly/skolky pocas skolskeho roka.
Nepises totiz ci si zena alebo chlap a aku pracu mas tu hlavnu... mna len tieto veci tak napadli.

anonym_39bb2d
Včera o 13:07

@anonym_autor ahoj, ja som popri práci (a to som nemala zlú prácu ani plat), keď som šetrila na hypotéku opatrovala deti. Trvalo to rok, vždy rovno z práce som ich bežala vyzdvihnúť do škôlky a cca do 20tej som s nimi bola. Niekedy aj cez víkend. Pokrylo mi to náklady na potraviny a také tie bežné výdavky ako cestovné, drogéria... zvyšok som odkladala.
Teraz v rámci môjho pracovného zaradenia moderujem rôzne eventy, píšem články alebo realizujem nejaké eventy na kľúč. Najviac mi pomohlo budovať kontakty a zo začiatku robiť veci "zadarmo", aby som mala portfólio.

anonym_d53a03
Včera o 13:09

škoda že nepíšeš z akého mesta. viem o jednom celkom dobrom mieste - ZA kraj.

anonym_7f034c
Včera o 13:20
@katkaseiner

upratovanie, postaranie sa o psov pocas dovolenky (ak vies byt s nimi na HO a dozriet na nich), pripadne ak ti to povoluje typ prace, napr. pomoct maminam deti odviezt do skoly/skolky pocas skolskeho roka.
Nepises totiz ci si zena alebo chlap a aku pracu mas tu hlavnu... mna len tieto veci tak napadli.

@katkaseiner on sa pyta na legalnu pracu, a toto co si mu poradila su peniaze na ruku

anonym_1622f9
Včera o 13:24

@anonym_autor ked chces, aby to bolo legalne potrebujes napr. zivnost. A odvody su kazdy mesiac nehorazne, tak aby sa ti to oplatilo.

anonym_a5d7a0
Včera o 13:29

Tak hadam to zavisi aj od toho, co vies robit 🤷

katkaseiner
Včera o 14:00
@anonym_7f034c

@katkaseiner on sa pyta na legalnu pracu, a toto co si mu poradila su peniaze na ruku

@anonym_7f034c mas pravdu... asi som precitala len cast kde si chce privyrobit a vyhrkla moje napady 🙂

stanka_k
Včera o 14:30

Pozri profesiu a skrátený úväzok. Nikto nepozná tvoje vzdelanie, prax, zručnosti, schopnosti..... Robôt môžeš mať aj 300. Kľudne môžeš vykladať tovar v tescu, Deichmane, gastro, plánovať výrobu, logistika, účtovníctvo...... Pokiaľ sa ti to bude dať časovo dobre naplánovať

sara07
Včera o 14:42

na dohodu si niečo zázrakom nájst
ako szoč popri ttp , máš mikroodvod čo je 131€ mesačne každy mesiac jedno , len zdravotne platíš podla hrubeho obratu
čiže momentálne velky vyber nemáš , tie dohody uprimne niektore su dost finančne podhodnotene