icon

Ako si zarobiť peniaze cez internet?

kristina3791
12. mar 2022

Ahojte neviete niekto ako by sa dalo si zarobit nejaké peniaze cez internet?

Strana
z2
sissy27
12. mar 2022

@kristina3791 onlyfans si skúšala? 😃

kristina3791
autor
Autor odpoveď zmazal
kristina3791
autor
12. mar 2022

@sissy27 😀

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
kristina3791
autor
12. mar 2022

@cocolino234 tak ja som skôr myslela nie úplne ze robotu len tak privyrobit popri tom .

blondiee83
12. mar 2022

@kristina3791 Privirobit si popri com? Cim si chces privirobit?
Nie, klikanim, cumenim na monitor, prezeranim webstranok a vyplnovanim dotaznikov si nezarobis. Bud nieco ovladas alebo neovladas a potom netusim, ako si predstavujes zarabanie cez internet.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
xiaomi_
12. mar 2022

@cocolino234 ja sledujem jednu co robi euronu a vraj zarobi pekne, ze ani muz nemusi chodit do roboty 😀

sissy27
12. mar 2022

@kristina3791 neviem prečo sa smeješ. Žiadne extra schopnosti, ktoré by ťa kvalifikovali na serióznu prácu cez internet očividne nemáš, dokonca ti nejde ani o plnohodnotný zárobok, takže zrejme s tým nechceš ani tráviť veľa času - onlyfans je pre teba úplne ideálne riešenie 🤷‍♀️
Alebo sa môžeš dovzdelať a nájsť aj seriózny zdroj financií cez net, alebo proste budeš musieť vyliezť z pohodlia domova a pracovať niekde.

kristina3791
autor
12. mar 2022

@sissy27 ja mam pracu chcela som si iba pozri nej niečo privirobit

naobedbuduspagety
12. mar 2022

Ja som počas tehotenstva robila operátorku chatu. Nie je to pre každého, lebo sú to správy zo sexzoznamiek, ale veru tých 500e som si mesačne zarobiť vedela. Len to treba za tým počítačom sedieť minimálne trištvrte dňa.

kristina3791
autor
12. mar 2022

@naobedbuduspagety tolko casu na to nemám ale ďakujem za radu

naobedbuduspagety
12. mar 2022

@kristina3791 tak skôr už len brigáda mimo internetu. Žiaľ ak sa dá pomocou internetu zarobiť, tak tomu treba venovať času veľa.

sissy27
12. mar 2022

@kristina3791 ešte raz - buď si nejakým spôsobom zvýšiť kvalifikáciu aby si si mohla aj “privyrobiť cez internet” niečím serióznym, alebo si budeš privyrábať mimo pohodlia domova (upratovanie, stráženie detí, pomocná sila v kuchyni, vrátnica, roznos letákov, uber, bolt…). Ak hľadáš niečo na max hodinku denne, z domu, online a bez kvalifikácie - tak naozaj iné ako OF alebo nejaká podobná platforma ti nezostáva.

caroline_
12. mar 2022

@naobedbuduspagety taku pracu by som hned brala

janai1
12. mar 2022
caroline_
12. mar 2022

@janai1 dakujem,mas aj osobnu skusenost?

janai1
12. mar 2022

@caroline_ áno, som tam zaregistrovaná ale moc ma to nebaví písať 🤣 všetky správy na jedno kopyto... Ale keď sa nudím tak to zapnem. Nie je tam určený počet koľko musíš za deň napísať

mony232
12. mar 2022

@janai1 treba sa tam registrovať pod svojom realnym menom a priezviskom?Naozaj sa da natom zarobiť aj 500€ mesačne ako písala jedna vyššie ak tam človek presedi za notebookom aj tri štvrte dna?

janai1
12. mar 2022

@mony232 áno treba, dáva sa tam OP (číslo OP a rodné číslo môžeš zamazať) musí tam byť meno a dátum narodenia kvôli tomu, že musíš mať min. 18 rokov
Dá sa, len to tam musíš fakt posedieť pri tom😅

tramtada31
12. mar 2022

@janai1 a o čom si píšete? Len tak všeobecne, či je to skôr na sexuálne témy?

66simonka66
12. mar 2022

@janai1 ja som to tiež chcela vyskúšať, ale bojím sa že by sa niekde zverejnili moje údaje. 😀 Tak som sa na to vykašľala.

janai1
12. mar 2022

@tramtada31 ono tí chlapi si myslia že sú na nejakej zoznamke... Taka klasika ako sa majú, čo v robote, čo robia, väčšina sa snaží dohodnúť na osobnom stretku🤷‍♀️ ale sú tam často aj sexuálne témy lebo tým väčšinu chlapov nalakas na to aby ti odpisovali 🤣

@66simonka66 nemajú čo zverejniť 😂 viac by som sa bála na mieste tých chlapov... Už som tam stretla aj takých co poznám 🙈

modrymotyl8
12. mar 2022

@janai1 a mňa by zaujímalo či to je na dohodu či ako vlastne? Musíš to niekam hlásiť ?

janai1
12. mar 2022

@modrymotyl8 nemáš žiadnu zmluvu... Oficiálne by si mala mať živnosť aby si to vedela zdaniť, posielajú faktúry

modrymotyl8
12. mar 2022

@janai1 no lebo ak som na predĺženom rodičovskom tak ako by som sa mala zariadiť? Lebo ja oficiálne nemôžem mať žiaden príjem.

lucka_lucia
12. mar 2022

@janai1 môžem poprosiť info kde mam hľadať takú prácu,?

tramtada31
12. mar 2022

@janai1 a ty si platená za počet odpísanych správ? A oni po tebe fotky nechcu? No haluz, čím sa dá všetkým zarabat😀

janai1
12. mar 2022

@modrymotyl8 netuším, v tomto ti neporadím...

@lucka_lucia chatujuci.com

@tramtada31 áno, za každú správu co napíšeš + sú tam nejaké bonusy, na Valentína bola že za každú správu si mala 2x viac tuším atď..
Áno chcú, ale ono je to vytvorený profil, tam na jednom profile funguje všetci... kto je prihlásený tomu tu spravu priradí takže za deň odpíšeš aj zo 100 rôznych ženských profilov (to je trochu o hubu, že vždy si musíš všímať za akú ženu odpisuješ 🤣 stane sa, že tomu istému mužovi odpisuješ z 3 rôznych ženských účtov) a každý ten profil buď ma v archíve nejaké fotky ktoré môžeš poslať alebo keď žiadne nie sú tak tých chlapov len naťahuješ a zahovaras 😂 Ty ako osoba tam nikdy nevystupuješ pod svojim menom ani fotkou

janne318
12. mar 2022

Neviem čo je na tom pravdy a ako to funguje, ale kdesi som zaregistrovala, že celkom slušne sa dá zarábať aj na YouTube videách.

Strana
z2