Ako zarobiť online aspoň pár peňazí?
Ako zarobiť online aspoň pár peňazí? Napadlo ma len nejaké vypĺňanie dotazníkov ale zaujímali ma vaše skúsenosti,názory a poprípade napady…
Do práce chodím ale premyslala som aj nad niečim takytom 🙂
Vypĺňaním dotazníkov zarobíš 10 eur mesačne a to ich musíš vyplniť fakt veľa. Existuje online práca alebo práca z domu, ak na ňu človek má kvalifikáciu. Ako je spomenuté vyššie, pozri web jaspravim. Ak máš čo ponúknuť, vieš si zarobiť.
99,999% ponúk na vypĺňanie dotazníkov online, klikanie na videá a podobné blbosti sú podvody s skôr ťa pripravia o peniaze ako by si mohla zarobiť. Určite nereaguj na žiadne ponuky na zarobenie klikaním, vypĺňaním dotazníkov, investície, kryptomeny a podobne. Peniaze nie sú zadarmo a nikto ti ich len tak nedá.
krásny deň prajem, klikla som na túto debatu a mohla by som sa opýtať, čí máte aj vy nejaké skúsenosti osobné s jaspravím. Lebo vyrábam náramky, baví ma to avšak len pre známych zadarmo. A pozerám, že je tam aj handmade. Odporúčali by ste to aj na také veci, alebo skôr na iné veci. Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙂
Je to beh na dlhé trate , ale dajú sa tam nazbierať nejaké € , kľudne sa ozvi , napíšem čo kde ako
Ahoj. Dotazníky sú fajn hlavne ak má človek len tam zabíjať čas na telefóne takto si vie pomôcť . Mne to robí od 150-200 eur ročne cca, ale som vo viacerých, samozrejme overené. Napíš ak chceš pošlem Ti linky. A vôbec sa nemusíš báť ja to robím roky už a každé euro dobré v tejto dobe.
podla mna vyplnanie dotaznikov su nula bodov, ja som sa na viac prihlasila a je to somarina. Pride ti vyzva, vypisujes vypisujes, somariny naozaj a potom ti to da hlasku, ze nie si vhodny kandidat :DDD a podobne pikosky...
Ahoj. Dotazníky sú fajn hlavne ak má človek len tam zabíjať čas na telefóne takto si vie pomôcť . Mne to robí od 150-200 eur ročne cca, ale som vo viacerých, samozrejme overené. Napíš ak chceš pošlem Ti linky. A vôbec sa nemusíš báť ja to robím roky už a každé euro dobré v tejto dobe.
@katinka789 ahoj mam zaujem
@katinka789 poprosím info
@katinka789 ahoj aj ja mam záujem
@katinka789 ahoj aj ja mam záujem
@etes ahoj. Napíš mi email. Pošlem Ti linky. Zaregistrujes sa, vyplniť profily a dotazníky ti budu chodiť na email. Odmeny bývajú financie alebo poukážky do obchodov.
@etes ahoj. Napíš mi email. Pošlem Ti linky. Zaregistrujes sa, vyplniť profily a dotazníky ti budu chodiť na email. Odmeny bývajú financie alebo poukážky do obchodov.
@katinka789 ahoj mohla by son poprosiť info dakujem
@katinka789 ahoj mohla by son poprosiť info dakujem
@monuska1352 ahoj. Viem Ti poslať na email linky. Napíš mi ho. Potom sa všade registruj, treba vyplniť profily a potom ti začnú chodiť dotazníky. Čo sa týka zárobkov cca 200 za rok zarobím ale to som asi v 6 druhoch. Také prilepšenie na kávu. Koľko chceš tých stránok ?

inšpiruj sa na jaspravim.sk
aké máš znalosti, čo vieš ponúknuť?