Ako získať obľubu detí pri výučbe?
Záleží aký budeš mať prístup k deťom Ty. Či ich zaujmeš. Je potrebné, aby tam bola harmonia.
Budeš študovať pedagogiku a psychologiu. Na základe toho budete spolupracovať. (učiteľ- žiaci)
Je nutne aby ta vsetky deti milovali alebo to, ze ta budu respektovat a nieco ich naucis?
Základom pri tomto povolaní je podľa mňa to z akého vlastného nastavenia-presvedčenia ho robíš. Čo ti táto práca prináša, aké máš pocity. Ak pôjdeš do toho zo strachom, že ťa nebudú mať radi, tak je to o ničom. Určite budú deti,ktoré ťa nebudú mať radi z najrozličnejších dôvodov. Neexituje, aby si všetkým vyhovela. Dôležité je, aby tam bol vzájomný rešpekt a hranice.
V prvom rade je dôležité, aby si si verila ty. Choď si za svojím snom, ak to tak môžem nazvať a všetko z toho vyplynie samo. Všade sa nájdu deti, ktorým sadneš viac a ktorým vôbec. Ak sa jedná o menšie deti, skôr by som sa bála rodičov🤔🤣
Moji rodičia boli ucitelia, mamina bola veľmi obľúbená, ona je taký ten obetavý typ čo berie ucenie ako poslanie a svojich žiakov ako svoje deti
Oco bol učiteľ zástupca a majster na priemyslovke kde chodili chalani z celého kraja. Musel byt prísny a veľmi prísny, inak zo nešlo. A hnevali sa na neho aj študenti a často aj rodičia. A často až teraz, keď je už veľmi starý má cez 80 ho stretávajú už dospeli muži, starší aj odo mna a povedia že pán učiteľ vy ste mi dal viac ako môj otec. Vtedy som sa na vás hneval a nadával dom na Vás, ale teraz keď som už sám dospelý vidím aký to malo zmysel
Ak ich budes mat rada ty (a tym myslim vsetkych, nie len tie "dobre deti"), tak ta budu mat radi (bez ohľadu na predmet). Zakladom je vztah. Vlastna skusenost.
Toho sa báť nemusíš. S tým musíš rátať. A deti musia rátať s tým, že ty ich budeš musieť učiť nie mať rada.
Sranda, toto som nikdy neriesila a deti ma v laske mali. Hovorim o ms. A to som bola aj prisna, aj 'tresty' boli ked neposluchali. Deti vycitia ze ich ma clovek uprimne rad, to im staci.

Všetko je tvojom budúcom prístupe, nemáme tu nikto vešteckú gulu😅