Ako získať priepustku lekára do práce?
Ahojte, možno hlúpa otázka, ale potrebujem priepustku od lekára do práce. My žiadne papieriky k tomu nedostávame, takže teraz neviem, či to mám kúpiť v papiernictve alebo mi lekárka dá takýto papier aj s pečiatkou. Idem na vyšetrenie a prvýkrát sa mi stalo, že to vyšlo v pracovnom čase, tak sa chcem uistiť, aký je postup. Ďakujem.
@papaya1234 moj teda ziada priepustku z prace 😁 U dr.dostane potvrdenie, ze tam bol...den, cas, atd...tak 2e pytaju za to.
lekar to moze dat za poplatok alebo kupis v sevte cely stocika este mozes v robote nechat ak bude niektondalsi potrebovat
@papaya1234 staci dat do googla "priepustka pdf" a mozes si natlacit priepustky do konca zivota
Väčšina lekárov to má v ordinácii a bez problémov dá. Ale stretla som sa už aj s tým, že lekár bol síce ochotný potvrdiť, ale papier si si musela doniesť ty. Čiže odporúčam aspoň niečo také vytlačiť na tlačiarni, keby náhodou nemal.
@papaya1234 aj ked iba raz, ale predsa sa mi to uz stalo, ze som si musela doniest svoju priepustku.
To si mozes kludne z internetu vytlacit, pokial tvoja firma nepouziva svoje vlastne tlaciva. Vtedy by Ti mali byt k dispozicii. Nemusis si nic kupovat. Ja mam vzdy vlastne, pretoze sa mi niekde stalo, ze za to chceli peniaze, ze mi to oni vystavia.
Ja mám už celú večnosť trhací blok priepustiek zo ševtu. Odtiaľ si odtrhnem koľko chcem a zopár vždy nosím v peňaženke.
Mne lekár vždy dá a zadarmo. Mala by to byť samozrejmost a určite nie za 2e. Keď tak 10 centov za papierik aj to je moc.
Toto si vytlac a mas na cely rok https://www.uniza.sk/images/pdf/zamestnanci-doc...
To ešte existuje platiť za priepustky? S tým som sa už roky nestretla. Buď si nosím svoju z prace, alebo mi sestrička orazí ich. Len poviem, že si prosím priepustku. Nebol zatiaľ problém.
ja si vzdy vypytam od doktorky/sestricky a daju mi. a to som pobehala uz hocijakych doktorov. nestretla som sa s tym, ze by som musela nieco platit

Lekár by ti mal dať, moj obvodný v pohode,ale bola som na kardiologii a tam si zato vypýtala 2 eura,ja si vždy kúpim v papierníctve a mám po ruke v kabelke