Ako zvládate dve až tri práce súčasne?
Caute. Sem tam su tu prispevky ako makate a mate 2-3 roboty sucasne. Co tym myslite? Resp ako je to mozne. To mate nizsie uvazky alebo su to brigady ci podnikanie? Lebo ak mate full time job 8 hodin denne , plus spanok a nejake presuny a tak , tak si to neviem prestavit. Max nejake 2 hodky po veceroch nieco robit nepravidelne to ano. Dik za vysvetlenie.
@kavasaki370 skús si 12tky v dome seniorov, potom ta mozno smiech prejde.
@aandrea9 preco by ho mal prejst smiech? To by bola fest skoda. Je to korenie zivota. Netreba sa brat az tak vazne a radsej sa bavte a urobte nieco pozitivne so svojim zivotom . Aj po alebo pri narocnej sichte je dobre ked sa clovek zasmeje a uvolni. Urcite aj deduskom viac prospeje ak niekto nebude mrzuto zazerat ale skor sa usmeje.
@kavasaki370 tak jej bolo treba financne pomoct avy mala cas na teba , proste ak niekomu na niekom zalezi a moze tak pomoze , tu zrejme o to neslo , ja som mala to stastie , ze som na takych ksmaratov ktori pomohli a to nezistne , teda nic neocakavali
@anonym_08facf Určite. Veď som to s ňou aj riešil. Ale ona mala akési dlhy skrz byvaleho manžela. A ja som nebol zasa v takom postavení, aby ma Ona pribrala to riešení tychto osobnych veci. Sympatie boli. Ale ona už v tom ficala zrejme dlhsie a ja som tam nepatril do tych jej cinnosti. Alebo ako to povedať.
Ale tvojej pointe rozumiem a som rad, ze si natrafila na taketo fajn osoby. 💚
@aandrea9 Kazdy mame svoj udel. Ona si vybrala toto a bavi ju to. Je spoko. Ja to robiť nebudem. Moja pracovná sféra a kvalifikacie su v inom obore.
Tak full time job by mal byť len jeden, zo zákona by sa nemal prekrývať full time s dohodou ani iným úväzkom. Ja mám jeden full time klasika 8h v office, potom 1/4 úväzok, ale to je cez eurofondy prísne kontrolované, takže výkazy si tak píšem, že až keď skončím v kancli, tak 2-3 hodiny mimo toho pracovného času si píšem hodiny na tomto úväzku, a ešte občas robím jazykové korektúry podľa požiadavky a dopytu.
@aandrea9 preco by ho mal prejst smiech? To by bola fest skoda. Je to korenie zivota. Netreba sa brat az tak vazne a radsej sa bavte a urobte nieco pozitivne so svojim zivotom . Aj po alebo pri narocnej sichte je dobre ked sa clovek zasmeje a uvolni. Urcite aj deduskom viac prospeje ak niekto nebude mrzuto zazerat ale skor sa usmeje.
@noone007 neberiem sa az tak vážne. Poznám ženu, ktora robi opatrovateľku na 110% s úctou a empatiu k starým ľuďom a ver, ze ak to povolanie clovek robí ako má, je tých 12 hodín skutočne vyčerpávajúcich. Psychicky aj fyzicky. Snáď si rozumieme.
Tak full time job by mal byť len jeden, zo zákona by sa nemal prekrývať full time s dohodou ani iným úväzkom. Ja mám jeden full time klasika 8h v office, potom 1/4 úväzok, ale to je cez eurofondy prísne kontrolované, takže výkazy si tak píšem, že až keď skončím v kancli, tak 2-3 hodiny mimo toho pracovného času si píšem hodiny na tomto úväzku, a ešte občas robím jazykové korektúry podľa požiadavky a dopytu.
@anonym_3d2f8b hlupost... Je to úplne legálne možné. Všetky kombinácie neviem, ale dva normálne tpp uplne v klude naraz. Nič nelegálne.
@anonym_3d2f8b hlupost... Je to úplne legálne možné. Všetky kombinácie neviem, ale dva normálne tpp uplne v klude naraz. Nič nelegálne.
@anonym_42d740 logicky, ako môžeš byť naraz na dvoch miestach? Vykonávať činnosť pre dvoch zamestnávateľov v tom istom čase? Dávať výstupy, viesť dochádzku? Na väčšine pracovísk si buď pípaš dochádzku alebo sa zapisuješ do knihy dochádzky. Uveď teda príklad…dva joby na tpp na 8 hodín…
@anonym_42d740 logicky, ako môžeš byť naraz na dvoch miestach? Vykonávať činnosť pre dvoch zamestnávateľov v tom istom čase? Dávať výstupy, viesť dochádzku? Na väčšine pracovísk si buď pípaš dochádzku alebo sa zapisuješ do knihy dochádzky. Uveď teda príklad…dva joby na tpp na 8 hodín…
@anonym_3d2f8b ty si hovorila , že je to nelegalne, ale to klames. Jasne, že vo vela zamestnaniach sa to nedá. Ale kops ľudí robí na homeoffice, a keď nie si plne vytazena, môžeš mať úväzkov, koľko len chces. Osobne poznam par takých ľudí. IT, uctovnici napríklad úplne bežne. Len o tom ti ľudia nevykrikuju do sveta.
@anonym_3d2f8b ty si hovorila , že je to nelegalne, ale to klames. Jasne, že vo vela zamestnaniach sa to nedá. Ale kops ľudí robí na homeoffice, a keď nie si plne vytazena, môžeš mať úväzkov, koľko len chces. Osobne poznam par takých ľudí. IT, uctovnici napríklad úplne bežne. Len o tom ti ľudia nevykrikuju do sveta.
@nikussss klamem? To sú trochu silné slová. A prečo o tom asi nevykrikujú do sveta? Je iné mať živnosť, dohodu, brigádu. Ale keď si pod nejakým zamestnávateľom na pracovnú zmluvu, ako môžeš byt reálne v tom istom čase na dvoch, troch miestach? A čo dochádzka? Aj na home office sa už vedú dochádzky, zamestnávateľ si vie skontrolovať, kedy si pripojená. A reálne už aj home office sa rušia vo veľkom, ako skončil covid, 100% HO má už málokto
@nikussss klamem? To sú trochu silné slová. A prečo o tom asi nevykrikujú do sveta? Je iné mať živnosť, dohodu, brigádu. Ale keď si pod nejakým zamestnávateľom na pracovnú zmluvu, ako môžeš byt reálne v tom istom čase na dvoch, troch miestach? A čo dochádzka? Aj na home office sa už vedú dochádzky, zamestnávateľ si vie skontrolovať, kedy si pripojená. A reálne už aj home office sa rušia vo veľkom, ako skončil covid, 100% HO má už málokto
@anonym_3d2f8b ako myslíš. Presviedčať ta nebudem. Evidentne sa pohybujeme v rozdielnych prostrediach.
Ja som szco a pracujem pre dvoch roznych “zamestnavatelov” Plat mam od kazdeho fixny kazdy mesiac. Obe prace su na 8 hodin s flexibilnym pracovnym casom. Obe su home office.
Obe su take ze je urcite kvantum roboty, ktoru musim urobit ale sama si rozvrhnem kedy a ako. Takze realne pracujem cca 10-12 hodin denne, a to vdaka tomu, ze som proste rychla a nezvyknem robit chyby.
Ucim na ZS plny uvazok, o 13:30 mi konci pracovna doba. O 16:00 zacinam v jazykovke a niekedy doucujem anglictinu online, popripade nieco prekladam.
@anonym_42d740 zo zakona sa nesmu prekryvat pracovne casy pre dvoch zamestnavatelov,trepes hluposti.nie je to mozne ani z uctovneho hladiska ked mzdarka prepocitava mzdu.alebo,staci podnet na Inspektorat prave a uvidime
Vsak daj mena,kto z tvojich znamych v akych firmach takto pracuje.
@nikussss nemozes mat uvazkov kolko chces subezne.mozes mat dokopy.len 1,5 uvazku rozne skombinovanych
@anonym_42d740 a este dodam,ze nemoze mat dva plne uvazky naraz. Ked vies o takych ludoch ,treba dat anonymny podnet na Inspektorat prace s ich menami a firmami kde robia.navyse,zamestnanec ma oznamovaciu povinnost oznamit svojim zamestnavatelom,ze ma sucasne viac zamestnani takze bud si to dotycny nesplnil alebo su obaja zamestnavatelia tak hlupi?obaja mojich zamestnavatelia vedia o sebe navzajom,dokonca v istych pripadoch moze zamestanavatel vyzadovat sublas druheho
@anonym_42d740 a este dodam,ze nemoze mat dva plne uvazky naraz. Ked vies o takych ludoch ,treba dat anonymny podnet na Inspektorat prace s ich menami a firmami kde robia.navyse,zamestnanec ma oznamovaciu povinnost oznamit svojim zamestnavatelom,ze ma sucasne viac zamestnani takze bud si to dotycny nesplnil alebo su obaja zamestnavatelia tak hlupi?obaja mojich zamestnavatelia vedia o sebe navzajom,dokonca v istych pripadoch moze zamestanavatel vyzadovat sublas druheho
@anonym_91f64a dobre.
@noone007 Vieš tu je to samá superžena, čítam inde, že aj nadpriemerné IQ, nadpriemerné príjmy, čas na nechty, vlasy, mihalnice, fitká, pečenie, zdobenie stromčeka, dokonca aj na deti, manžela, rodičov.....🙂)
@anonym_cf2a13 3 práce a 3 apartmány, čo sa ti nepáči?

@noone007 Na zoznamke osoba s ktorou boli určité sympatie, mala 3joby. Prvý origo 8mička v kancli. Potom išla upratovať. A vecer rozvazať cez Bolt. Do polnoci cca.
Sa jej pýtam. A to kedy budeme spolu?
No nikdy haha
Iná osoba na zoznamke ťahá 12tky Po-Ne. V Dome pre seniorov. Sa jej pytam kedy dáme stretko. Že od 15.12. má dovolenku. 🤣🤣🤣