Aký máte pracovný čas?
Aky mate pracovny cas?
Kedy zacinate a kedy koncite?
Mám flexibilnú pracovnú dobu. Musím prísť medzi 6:00-9:00 a odísť môžem od 14:30-18:00. V piatky môžem odísť od 13:00. Je to na mne ako si to manažujem, nemusím naplniť denne 8 hodín, ale na konci mesiaca mi to musí sadnúť s mesačným fondom. Ja vo väčšine prípadov som v práci od 7:00-15:00, takto sa snažím každý deň. V piatky idem skôr, o tej 14:00, cez týždeň si nadrobím.
@anonym_autor medzi 08:00 do 20:00, je ranná a poobedná. Pracujem aj cez víkendy a sviatky -administratíva.
Každý deň inak, dnes napr od 05:04 do 14:35 Na konci mesiaca musím mať podrobených cca 10 100 minút, keďže u nás sa počíta každa minúta
@sense
To kde sa pocitaju minuty? Staci oblast, kde pracujes. Dakujem
Zacinam o 7, po obede mozem odist, ak mi treba zvysok z 8h pracovneho casu mozem dorobit doma. Ten skory zaciatok je nutny (spolupraca s krajinami v inom casovom pasme).
Začínam o 6:45 končím ako kedy raz o 11, raz o 12 či 13. A ked mám poobednú tak od 15:45 do 18:15. Robím 25h/t na mesiac musím mať 100 - 110 h odrobených
oficialne 9-17:30, neoficialne nikto to nekontroluje, takze chodim na 9 (niektori aj o hodinu neskor) a koncim okolo 17, niekedy skor
pruzny. od 9:00-15:00 tam musim byt, na konci mesiaca mi musi sediet fond hodin/mesiac
5 dni v tyzdni od 17,00 do 22,00 h., plus v niektore dni k tomu este hodinu az dve doobeda, potom idem domov, a o tej17, 00 znova. Pracu mam 15 minut autom, ak idem aj rano, tak vyuzijem a idem potom este do fitka. Mam vlastny job a cas si organizujem sama.
Aktuálne striedavo 7:30-14:00 alebo 11:00-17:30 na skrátený úväzok, po návrate na plný budem 8:00-16:30 alebo 8:30-17:00 na striedačku
7:00 - 13:00
@anonym_autor musíme tam byť v čase
od 8.30 do 15.00 hod. Keďže je 8,5 hod denný pracovný fond ja chodím od 6.30 hod do 15.30 hod, niekedy som do 17.00 hod.
4 zmeny ale nemám ze tyzden tak tyzden tak ....proste dva dni nocna ,potom den volno kludne den ranka ,zrazu obedka ,potom zatvaracia ....no hrozne to je ten režim nemám žiadny ....mam pocit ze tie zmeny by lepšie napisala AI
Otvorené máme od siedmej do šiestej, a v nedeľu od ôsmej do druhej, čiže nepretržitá prevádzka,potraviny. Týždeň ranná a týždeň pobedna, 7 hodinový úväzok, Na poobednej máme voľnú sobotu, na rannej sobotu robíme, celý deň od pol siedmej do šiestej. Nedele máme 8 nedieľ za sebou voľných a potom 2 po sebe robíme. A zas 8 voľných atď. Na rannej máme za sobotu voľno 1 deň v týždni a tak isto za nedeľu mame voľno 1 deň v týždni. A smeny sú rôzne podla fondu hodín na daný mesiac, dodržiava sa to striktne, žiaden nadčas nemáme dovoleny. Teda ostať môžeš, ale nebudeš mať zaplatené, takže len blbec by ťahal navyše. Ale zas keď potrebuješ, nemusíš sa striktne držať rozpisu, keď si práve u lekára, niečo vybavujes a pod. Je nás 14 predavaciek a vedúca so zástupkyňou, čiže spolu 16, takže sa da. Hodiny na konci mesiaca ale musia pasovať. No a robíme ranné väčšinou, od 6:30 do 14:30, aby sa viac stíhalo, keďže tovary chodia doobeda. No a poobedne máme väčšinou od 12:40 do 18:10 alebo 13:10 do 18:10. Výnimočne 11:10 do. 18:10, v prípade že má človek dovolenku na rannej, kde potom nerobí sobotu, alebo na prelome mesiacov, keď v starom mesiaci má voľno za sobotu v novom mesiaci, čiže v jednom mesiaciu tie hodiny chýbajú a v druhom zvyšujú, takže tam má šichty zas kratsie tak sa to vyrovná. Na voľná máme urobený poradovník, spravodlivý, 2 voľno pondelok, 1 utorok, 2 streda, 1 štvrtok, 1 piatok. Posúva sa to spravodlivo, takže vieš si aj mesiace dopredu pozrieť kedy ti vyjde voľno a naplánovať si tam doktora alebo čokoľvek iné, prípadne si s niekým to volno vymeniť. Máme aj príplatky za dochádzku, plus týždeň platenej dovolenky navyše za 100 percentnú dochádzku v danom roku, takže sa snažíme lekárov riešiť cez voľný deň. Ja mám prácu 5 minút peši od domu, plat v čistom 950 až 1000 eur, kolegyne a deťmi trochu viac, vodičák nemám, takže som mega spokojná. Na obedné prestávky chodím domov, máme v byte 4 mačky a zajaca a sú to rozmaznance na mňa naviazané. :D :D :D
@anonym_autor 7:30 do 14:00 ale častokrát robím papiere aj do noci 🤪
@anonym_autor obdivujem vás tie, ktoré začínate tak skoro 06 a podobne.Da sa na to zvyknúť?
Robím 6 hodín denne, flexibilný pracovný čas.
@anonym_autor Ak prídem o 7,00, môžem odísť 14,00. Pracujem v škole.
@anonym_ba1396 toto by som bral
@unterwasserman ... Pri všetkej úcte. Ty by si to nedal
@anonym_autor ako chcem, nechodim do pasovej otrokarne ani vyzierat do statnej spravy...
@anonym_autor na 7 do 15

Ak mám prednášku, tak pochopiteľne musím byť na univerzite. Inak je dôležité to, ČO urobím a nie KEDY a KDE.