icon

Brigáda opatrovateľka deti

sarinkaaaaans
Dnes o 14:09

Nájdem niekde brigádu alebo niečo podobne ako opatrovateľku mám veľmi blízko k detickam a chcela by som aspoň nejako pomôcť maminám nakoľko viem aké to je keďže mám malého brata viem čo to obnáša 🙈👶🏼ťažké hľadám vašim detičkam by som sa vedela venovať najviac ako by som vedela (uspavanie ,kočíkovanie, prebaľovanie , hranie sa,papanie) a vy by ste si zatiaľ vedeli povybavovat nejaké veci 🙈ak o niekom viete napíšte mi ďakujem ❤️

anjelicek26
Dnes o 14:12

Ved si to daj do skupiny v meste, kde byvas, takto cele Slovensko tazko obehas, ze? Idealne vyvesit oznam na skolky v okoli, plus v Kauflande ci Lidli na oznamy.

anonym_4aafad
Dnes o 14:16

@sarinkaaaaans kolko mas rokov ? Je to velka zodpovednosť.. čo ak dieťa padne a ublíži si ? Alebo sa začne dusiť jedlom? Alebo dostane alergicku reakciu ?
Lebo to nie je len o tom peknom, prebalim, prezlečiem, pokočíkujem , deti niesu bábika.. a teraz to neber ako podceňovanie, ale je to mega veľká zodpovednosť.
Ja mám 3 deti, ale opatrovať tie cudzie, je este horsie ako tie vlastné

sarinkaaaaans
autor
Dnes o 14:18
@anonym_4aafad

@sarinkaaaaans kolko mas rokov ? Je to velka zodpovednosť.. čo ak dieťa padne a ublíži si ? Alebo sa začne dusiť jedlom? Alebo dostane alergicku reakciu ?
Lebo to nie je len o tom peknom, prebalim, prezlečiem, pokočíkujem , deti niesu bábika.. a teraz to neber ako podceňovanie, ale je to mega veľká zodpovednosť.
Ja mám 3 deti, ale opatrovať tie cudzie, je este horsie ako tie vlastné

@anonym_4aafad jasne chápem že to je zodpovednosť mám 17 v novembri 18 nakoľko mám 2 súrodencov viem čo to obnáša lebo som sa starala o nich nebolo by to niečo moje poprave tak isto aj na blízku som už známym takto pomáhala .. nakoľko mám brata ktorý máva záchvat a prestane dýchať tak viem už ako rýchlo reagovať 🙈a viem že to neni nič ľahké a príjemne

sarinkaaaaans
autor
Dnes o 14:23
@anjelicek26

Ved si to daj do skupiny v meste, kde byvas, takto cele Slovensko tazko obehas, ze? Idealne vyvesit oznam na skolky v okoli, plus v Kauflande ci Lidli na oznamy.

@anjelicek26 🙈jaj pani keby viete koľko krát už som to tak spravila .. tak jasne že neobeham cele Slovensko ale tak skúšam už aj takto pekný deň prajem ☺️

martinkatinka
Dnes o 14:27
@sarinkaaaaans

@anjelicek26 🙈jaj pani keby viete koľko krát už som to tak spravila .. tak jasne že neobeham cele Slovensko ale tak skúšam už aj takto pekný deň prajem ☺️

@sarinkaaaaans ale ved to tu nespamuj, staci ti jedna tema.

sarinkaaaaans
autor
Dnes o 14:31
@martinkatinka

@sarinkaaaaans ale ved to tu nespamuj, staci ti jedna tema.

@martinkatinka ak by ste boli taká láskavá hľadám brigádu si a len odpovedám