Chatujuci - zníženie výplat
Sú tu nejaké žienky ochotné bojkotovať so mnou?
Keby sa spojíme tak by nemal kto odpisovať na správy a určite by to zas zvýšili.
Bolo to platené nič moc doteraz, ale jak to znížili tak si človek privyrobí ledva pár eur naviac za x hodín práce týždenne.
Ak by sa nás dohodlo aspoň 15-20 tak by to bolo fajn, má na to niekto podobný názor?
Prosim vas kolko je u chatujuci za spravu ? V cloudoch som mala 0.06 pokial viem chstujuci mali 0.08 ... dnes som tam poslala ziadost
to sa ozaj pise o sexe len ci aj ine temy a to mate na zivnost?
@anonym_24ac5d funguje to takto
https://www.youtube.com/watch?v=Y56ecseHg90@anonym_24ac5d funguje to takto
@anonym_7cb822 a je to bezpecne?
@anonym_autor ja som sa nezastavila. Ráno od 05-07 alebo od 06-08 je ryža a potom od 20-22. Niekedy som išla od 22-24. Čiže za mňa za to, že som robila 4h denne je tých 400-500 eur v pohode. Najnižšiu mzdu som mala 200 eur, ale to som sa flákala ten mesiac.
@anonym_031b26 prosim vas bolo to davnejsie alebo teraz niekedy ? Celkom fajn plat na 4 hodky doma
@anonym_031b26 prosim vas bolo to davnejsie alebo teraz niekedy ? Celkom fajn plat na 4 hodky doma
@nicole1903 bolo to minulý rok, za mňa je cloudworkers bomba, žiadna buzerácia, žiadne písanie na skype, či kde to písali a oveľa, oveľa viac správ. Ja som sa tie 4 hodiny nezastavila.
@nicole1903 bolo to minulý rok, za mňa je cloudworkers bomba, žiadna buzerácia, žiadne písanie na skype, či kde to písali a oveľa, oveľa viac správ. Ja som sa tie 4 hodiny nezastavila.
@anonym_031b26 áno aj ja som bola u cloudov len nevýhoda že len počítač no ... Do chatujucich som prešla kôli mobilu no dnes som sa registrovala . A sú aj v chatujucich správy alebo treba čakať zakaždým ? Ďakujem
Prosim vas kolko je u chatujuci za spravu ? V cloudoch som mala 0.06 pokial viem chstujuci mali 0.08 ... dnes som tam poslala ziadost
@nicole1903 U chatujucich je od 23.2 tiež len 0.06c za sprav a musíš si dávať pozor na každé jedno slovíčko ktoré napíšeš a zapisovať všetko. Čiže u cloud jedna správa trvá 30-45s a u chatujucich 1-2 minúty, za tie isté peniaze + každý týždeň buzerácia od couchov..
@anonym_031b26 áno aj ja som bola u cloudov len nevýhoda že len počítač no ... Do chatujucich som prešla kôli mobilu no dnes som sa registrovala . A sú aj v chatujucich správy alebo treba čakať zakaždým ? Ďakujem
@nicole1903 Na mobile sa ti bude ťažšie zapisovať info, čiže rátaj že 1 správa tak 3 minúty, pri 0.06 to máš 1,2e za h, to je výsmech od nich..
@anonym_24ac5d funguje to takto
@anonym_7cb822 Fuj hnusne. Takto ublizovat ludom a doslova za par grosov, najviac zarabaju na tom tie firmy. Viac by si tie baby zarobili, ak by zobrali portvis do ruky a upratovali panelaky... ja mam brigadu, kde zarobim s priplatkami 15eur na hodinu a nemusim nikomu ublizovat..
@anonym_7cb822 Fuj hnusne. Takto ublizovat ludom a doslova za par grosov, najviac zarabaju na tom tie firmy. Viac by si tie baby zarobili, ak by zobrali portvis do ruky a upratovali panelaky... ja mam brigadu, kde zarobim s priplatkami 15eur na hodinu a nemusim nikomu ublizovat..
@dadis A kto sa pýtal? Ja si takto privyrábam z pohodlia domova a nemusím upratovať ako nejaká slúžka. Fuj hnus, upratovať špinavé paneláky. Uhol pohľadu. ;)
@anonym_autor ahoj aj mna to strasne hneva, ze znizili. A ty ides do cloudworkers? Lebo ja som pred 3 rokmi pisala cez cloud ale tie smeny presne si planovat som nestihala as ani mi to nevyhovovalo. J chatujucich ma to strasne sklamalo proste vsetko vsade sa zdrazuje a oni proste znizia.
Je mi z vas zle.. zo vsetkych co sa tymto zivia.
@jakoma na nete si vychovajú úchyla, kde sa im páčia jeho oplzlé reči a potom to úchyl skúša naživo na ženách lebo sa naučil že to ženy majú radi a túžia po tom aby sa k nim správal ako prasa
keby ho hneď zotreli na chate, že čo si to dovoľuje tak by si aspoň uvedomil že to čo robí je zlé
@anonym_autor to si takto pisete cez chat iba na platenych zoznamkach, ci aj na neplatenych to tak funguje?
Za take trapne peniaze takto sa moralne pospinit.. hlupe. Zarabaju na hluposti tych chlapov a aj na vasej, ze pre par stovak robite spinavu robotu. Ale uz pracuju urcite na tom,ze tych chlapov vybavi AI a casom aj s videom..
@dadis ľútosť nikoho neuzivila.Na ľudskej blbosti sa najlepšie zarába.Nikto tých chlapov nenúti platiť a tráviť tam čas.Ako privyrobenie bez vstupných poplatkov za písanie kecov je to fajn
@dadis ľútosť nikoho neuzivila.Na ľudskej blbosti sa najlepšie zarába.Nikto tých chlapov nenúti platiť a tráviť tam čas.Ako privyrobenie bez vstupných poplatkov za písanie kecov je to fajn
@anonym_ed49e7 zober si zamestnanie prostitútka a zlatokopka
ani jedna z nich nenúti platiť chlapa a obe zarábajú na ľudskej blbosti
pri prostitútke máš od začiatku jasno čo zaplatíš a čo dostaneš, a vieš že tam nie je žiadna láska
pri zlatokopke je chlap oklamaný mysliac si že ho miluje, pričom ona si len privyrába
rovnako písanie kecov chlapovi a chválenie ho za to že sa správa ako prasa je práca zlatokopky, píše si sním pokiaľ jej platí a udržuje ho v klamstve že je doňho zaľúbená a nadržaná z jeho prasačín
@dadis A kto sa pýtal? Ja si takto privyrábam z pohodlia domova a nemusím upratovať ako nejaká slúžka. Fuj hnus, upratovať špinavé paneláky. Uhol pohľadu. ;)
@anonym_autor nemusis upratovať ako nejaká slúžka, tak sa strapnujes ako nejaká nadrzana chudera. To je výhra 😀 mohla si sa lepšie učiť a mohla si si privyrábať normalne.
@anonym_ed49e7 Ano, ale tie baby zarabaju 0,00 nic v porovnani s tym, kolko platia ti chlapi.. su hlupe, radsej ako robit zmysluplnu robotu a zarobit si podstatne viac, napomahaju takemuto niecu. Ten chlap za spravu v nevedomosti zaplati 1 euro a oni dostanu 6 centov? Ozaj sa ti to zda primerane? Mohli by tym chudakom sami odpisovat, by som sa na takuto "vyhodny" kseft z vysoka mohla..
@jakoma na nete si vychovajú úchyla, kde sa im páčia jeho oplzlé reči a potom to úchyl skúša naživo na ženách lebo sa naučil že to ženy majú radi a túžia po tom aby sa k nim správal ako prasa
keby ho hneď zotreli na chate, že čo si to dovoľuje tak by si aspoň uvedomil že to čo robí je zlé
@anonym_7cb822 Áno určite by si to úchyl uvedomil jednou správou.😂 Preto keď aj zavrú peďákov a úchylakov, tak aj oni v sekunde s tým prestanu a už nikdy to neurobia, však?
@kimberley123 Ja tam som 8h ako v normálnej práci, od 12 do 20 ide mi to od 15 do 40 správ za hodinu. Ale momentálne prechádzam do cloud. Kamarátka čo tam robí v pohode písala 80-100 správ za hodinu, tam tie správy valia riadne.
@anonym_autor nemusis upratovať ako nejaká slúžka, tak sa strapnujes ako nejaká nadrzana chudera. To je výhra 😀 mohla si sa lepšie učiť a mohla si si privyrábať normalne.
@aurora33 A na čo sa učiť a stráviť 5 rokov na výške, keď za tých 5 rokov sa dá privyrobiť týmto aj 20 tisíc? Kým ty vyjdeš z vysokej veľmi múdra, tak ja už by som mala základ na malý byt. Alebo si stačí nájsť bohatého ako každá druhá, si jedna z nich? :P
Och baby, vy čo ste tu najmúdrejšie a hovoríte o morálke, tak vám 80% platí muž, skúste si to niekedy sami a uvidíte, že každé eurko sa hodí. ;)
@anonym_7cb822 Áno určite by si to úchyl uvedomil jednou správou.😂 Preto keď aj zavrú peďákov a úchylakov, tak aj oni v sekunde s tým prestanu a už nikdy to neurobia, však?
@anonym_autor keby ho každá žena dala dole za prasačiny s deťmi tak by si mohol uvedomiť
ale miesto toho krochkajú blahom veď platí tak mu budú povoľné a potom nadobudne odvahu zrealizovať prasačiny aj naživo, už mu nebude stačiť iba virtuálna prasačina
@anonym_autor keby ho každá žena dala dole za prasačiny s deťmi tak by si mohol uvedomiť
ale miesto toho krochkajú blahom veď platí tak mu budú povoľné a potom nadobudne odvahu zrealizovať prasačiny aj naživo, už mu nebude stačiť iba virtuálna prasačina
@anonym_7cb822 A presne pre to je tam tlačítko report. 🙂 Ak ide o nelegálne veci. Myslíš že úchylaka v realite keď raz chytia, tak prestane? Nie. Na SK ho pustia a ešte pochvália že nemal trávu a bude pokračovať v tom.

to sa ozaj pise o sexe len ci aj ine temy a to mate na zivnost?