Chatujuci - zníženie výplat
Sú tu nejaké žienky ochotné bojkotovať so mnou?
Keby sa spojíme tak by nemal kto odpisovať na správy a určite by to zas zvýšili.
Bolo to platené nič moc doteraz, ale jak to znížili tak si človek privyrobí ledva pár eur naviac za x hodín práce týždenne.
Ak by sa nás dohodlo aspoň 15-20 tak by to bolo fajn, má na to niekto podobný názor?
Prosim vas kolko je u chatujuci za spravu ? V cloudoch som mala 0.06 pokial viem chstujuci mali 0.08 ... dnes som tam poslala ziadost
to sa ozaj pise o sexe len ci aj ine temy a to mate na zivnost?
@anonym_24ac5d funguje to takto
https://www.youtube.com/watch?v=Y56ecseHg90@anonym_24ac5d funguje to takto
@anonym_7cb822 a je to bezpecne?
@anonym_autor ja som sa nezastavila. Ráno od 05-07 alebo od 06-08 je ryža a potom od 20-22. Niekedy som išla od 22-24. Čiže za mňa za to, že som robila 4h denne je tých 400-500 eur v pohode. Najnižšiu mzdu som mala 200 eur, ale to som sa flákala ten mesiac.
@anonym_031b26 prosim vas bolo to davnejsie alebo teraz niekedy ? Celkom fajn plat na 4 hodky doma
@anonym_031b26 prosim vas bolo to davnejsie alebo teraz niekedy ? Celkom fajn plat na 4 hodky doma
@nicole1903 bolo to minulý rok, za mňa je cloudworkers bomba, žiadna buzerácia, žiadne písanie na skype, či kde to písali a oveľa, oveľa viac správ. Ja som sa tie 4 hodiny nezastavila.
@nicole1903 bolo to minulý rok, za mňa je cloudworkers bomba, žiadna buzerácia, žiadne písanie na skype, či kde to písali a oveľa, oveľa viac správ. Ja som sa tie 4 hodiny nezastavila.
@anonym_031b26 áno aj ja som bola u cloudov len nevýhoda že len počítač no ... Do chatujucich som prešla kôli mobilu no dnes som sa registrovala . A sú aj v chatujucich správy alebo treba čakať zakaždým ? Ďakujem
Prosim vas kolko je u chatujuci za spravu ? V cloudoch som mala 0.06 pokial viem chstujuci mali 0.08 ... dnes som tam poslala ziadost
@nicole1903 U chatujucich je od 23.2 tiež len 0.06c za sprav a musíš si dávať pozor na každé jedno slovíčko ktoré napíšeš a zapisovať všetko. Čiže u cloud jedna správa trvá 30-45s a u chatujucich 1-2 minúty, za tie isté peniaze + každý týždeň buzerácia od couchov..
@anonym_031b26 áno aj ja som bola u cloudov len nevýhoda že len počítač no ... Do chatujucich som prešla kôli mobilu no dnes som sa registrovala . A sú aj v chatujucich správy alebo treba čakať zakaždým ? Ďakujem
@nicole1903 Na mobile sa ti bude ťažšie zapisovať info, čiže rátaj že 1 správa tak 3 minúty, pri 0.06 to máš 1,2e za h, to je výsmech od nich..
@anonym_24ac5d funguje to takto
@anonym_7cb822 Fuj hnusne. Takto ublizovat ludom a doslova za par grosov, najviac zarabaju na tom tie firmy. Viac by si tie baby zarobili, ak by zobrali portvis do ruky a upratovali panelaky... ja mam brigadu, kde zarobim s priplatkami 15eur na hodinu a nemusim nikomu ublizovat..
@anonym_7cb822 Fuj hnusne. Takto ublizovat ludom a doslova za par grosov, najviac zarabaju na tom tie firmy. Viac by si tie baby zarobili, ak by zobrali portvis do ruky a upratovali panelaky... ja mam brigadu, kde zarobim s priplatkami 15eur na hodinu a nemusim nikomu ublizovat..
@dadis A kto sa pýtal? Ja si takto privyrábam z pohodlia domova a nemusím upratovať ako nejaká slúžka. Fuj hnus, upratovať špinavé paneláky. Uhol pohľadu. ;)

to sa ozaj pise o sexe len ci aj ine temy a to mate na zivnost?