icon

Chatujuci - zníženie výplat

22. feb 2026

Sú tu nejaké žienky ochotné bojkotovať so mnou?

Keby sa spojíme tak by nemal kto odpisovať na správy a určite by to zas zvýšili.
Bolo to platené nič moc doteraz, ale jak to znížili tak si človek privyrobí ledva pár eur naviac za x hodín práce týždenne.

Ak by sa nás dohodlo aspoň 15-20 tak by to bolo fajn, má na to niekto podobný názor?

Strana
z3
anonym_7cb822
24. feb 2026
@kimberley123
Odpoveď bola zmazaná

@kimberley123 vyspíš sa aj so ženatým nie? veď keď mu nedáš ty, dá mu iná, cestu si nájde a aspoň si privyrobíš

kimberley123
Autor odpoveď zmazal
kimberley123
Autor odpoveď zmazal
dadis
24. feb 2026
@anonym_autor

@aurora33 A na čo sa učiť a stráviť 5 rokov na výške, keď za tých 5 rokov sa dá privyrobiť týmto aj 20 tisíc? Kým ty vyjdeš z vysokej veľmi múdra, tak ja už by som mala základ na malý byt. Alebo si stačí nájsť bohatého ako každá druhá, si jedna z nich? :P

@anonym_autor Tolko za 5 rokov zarobis aj ako upratovacka. Ja mam VS a teda myslim si, ze sa mi to rozhodne oplatilo..

autor
24. feb 2026
@dadis

@anonym_autor Tolko za 5 rokov zarobis aj ako upratovacka. Ja mam VS a teda myslim si, ze sa mi to rozhodne oplatilo..

@dadis Tu na Slovensku určite,😂

dadis
24. feb 2026
@anonym_autor

@dadis Tu na Slovensku určite,😂

@anonym_autor Ved to mas 300 eur na mesiac 😁😁😁, pani podnikava, fakt lukrativnejsie ako vzdelavanie (ironia)

zelenykvet
24. feb 2026

Vraj "praca" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ma pobavilo.

aurora33
24. feb 2026
@anonym_autor

@aurora33 A na čo sa učiť a stráviť 5 rokov na výške, keď za tých 5 rokov sa dá privyrobiť týmto aj 20 tisíc? Kým ty vyjdeš z vysokej veľmi múdra, tak ja už by som mala základ na malý byt. Alebo si stačí nájsť bohatého ako každá druhá, si jedna z nich? :P

@anonym_autor na čo sa učiť? Aby si potom nemusela chatovat s chudakmi. Nato 🙂

anonym_94f43a
24. feb 2026

My si dáme po 5 rokoch do životopisu VŠ, ty čo tam budeš mať?
2021-2026 : Pracovníčka v erotickom priemysle
?

Aj do formuláru deťom do škôlky/školy v sekcii Povolanie matky si to daj 🍌

dadis
25. feb 2026
@anonym_94f43a

?

@anonym_94f43a 5 rokov sa ucila ako efektivne vytiahnut z tych chudakov co najviac penazi a tento ci buduci rok ju uz nahradi AI a potom jej bude aj metla dobra, kedze vzdelanie nebolo dolezite a s touto specializaciou jedine tak vo verejnom dome..

autor
25. feb 2026
@anonym_94f43a

?

@anonym_94f43a Jaká si len hlúpučka, po 3 rokoch si tam dám skoro 20 tisíc, na základ hypotéky. Zatiaľ čo ty so svojou VŠ budeš na 0 a na SK ju aj tak nevyužiješ.😂😂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
25. feb 2026
@dadis

@anonym_94f43a 5 rokov sa ucila ako efektivne vytiahnut z tych chudakov co najviac penazi a tento ci buduci rok ju uz nahradi AI a potom jej bude aj metla dobra, kedze vzdelanie nebolo dolezite a s touto specializaciou jedine tak vo verejnom dome..

@dadis Neboj, môj príjem z domu je cez 700e každý mesiac, popri práci na živnosť. Takže metla mi fakt nebude dobrá.😉

bielasovicka
25. feb 2026

A to s takýmito osobami si tu na mk píšeme o problémoch. Uffff.....

anonym_e59062
25. feb 2026
@anonym_autor

@dadis Neboj, môj príjem z domu je cez 700e každý mesiac, popri práci na živnosť. Takže metla mi fakt nebude dobrá.😉

@anonym_autor Dobre moja.. moj hruby prijem za minuly rok bol vyse 46k (robila som si danove tento tyzden) co je cca 3900 eur na mesiac a nie je to OF 😁, ale 2 slusne prace - TPP a praca na dohodu, kde mam v oboch perspektivu, ze ma uplne nenahradi AI..ale pokojne si zi v naivnej predstave, aky mas uzasny zivot.. ja mam svedomie ciste a nehanbim sa s detmi o mojej praci s citym svedomim rozpravat

dadis
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ale mozno OF ti dobry bude 😅

autor
25. feb 2026
@anonym_e59062

@anonym_autor Dobre moja.. moj hruby prijem za minuly rok bol vyse 46k (robila som si danove tento tyzden) co je cca 3900 eur na mesiac a nie je to OF 😁, ale 2 slusne prace - TPP a praca na dohodu, kde mam v oboch perspektivu, ze ma uplne nenahradi AI..ale pokojne si zi v naivnej predstave, aky mas uzasny zivot.. ja mam svedomie ciste a nehanbim sa s detmi o mojej praci s citym svedomim rozpravat

@anonym_e59062 Samozrejme, ja som si robila tiež daňové a vyšlo mi to na 70 tisíc.😉 Mi ho pošli do správy, ak je to tvoje teda a nie manželove.😂

anonym_e59062
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_e59062 Samozrejme, ja som si robila tiež daňové a vyšlo mi to na 70 tisíc.😉 Mi ho pošli do správy, ak je to tvoje teda a nie manželove.😂

@anonym_autor

autor
25. feb 2026
@anonym_e59062

@anonym_autor

@anonym_e59062 Len suma, bez mena, bez vykonávanej činnosti, bez ničoho. V podstate 5 čisielok.😂

anonym_e59062
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_e59062 Len suma, bez mena, bez vykonávanej činnosti, bez ničoho. V podstate 5 čisielok.😂

@anonym_autor Ano, vymyslela som si 5 cisel, vytlacila na tlaciarni a odfotila.. Vies co? Never, ked nechces...

dadis
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ty do danoveho vyplnas vykonavanu cinnost? 😁 A co pises? Administratcia erotickych sprav?

autor
25. feb 2026
@dadis

@anonym_autor Ty do danoveho vyplnas vykonavanu cinnost? 😁 A co pises? Administratcia erotickych sprav?

@dadis Posledných 20 správ sa ťa nikto nič nepýtal ale stále sa vyjadruješ, cítiš sa byť taká dôležitá? Či len manželovi lezieš na nervy tak otravuješ tu?

hefo
25. feb 2026
@anonym_autor

@dadis Posledných 20 správ sa ťa nikto nič nepýtal ale stále sa vyjadruješ, cítiš sa byť taká dôležitá? Či len manželovi lezieš na nervy tak otravuješ tu?

@anonym_autor Tak si to uži posledných pár mesiacov, max. rokov, kým vás celkom nenahradí AI. Na vypisovanie textov sú tie dnešné LLM veľmi dobré, a na nejakú faktickú presnosť pri prasačinkách defekuje Biely Tesák...

aurora33
26. feb 2026
@dadis

@dadis 😀😀😀😅

aurora33
26. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aj ty namiesto písania tu by si sa mala venovať tým uchylakom, aby si aspoň niečo zarobila.

dadis
26. feb 2026
@aurora33

@anonym_autor aj ty namiesto písania tu by si sa mala venovať tým uchylakom, aby si aspoň niečo zarobila.

@aurora33 Mozno ju plati Konik, aby zvysovala engagement a dostane za kazdy spravu nie 6 ale 7 centov 😁

aurora33
26. feb 2026
@dadis

@aurora33 Mozno ju plati Konik, aby zvysovala engagement a dostane za kazdy spravu nie 6 ale 7 centov 😁

@dadis nooo to je biznis. Takto bude mať o 5 rokov aj dva byty 😀

anonym_5c12a2
26. feb 2026
@aurora33

@dadis nooo to je biznis. Takto bude mať o 5 rokov aj dva byty 😀

@dadis
@aurora33 akoze nechaoem o co vam ide 🤣 tak to robi no a ? Je to jej vec 🤣

aurora33
26. feb 2026
@anonym_5c12a2

@dadis
@aurora33 akoze nechaoem o co vam ide 🤣 tak to robi no a ? Je to jej vec 🤣

@anonym_5c12a2 ja si z nej len robím srandu, lebo pani píše s uchylakmi a vysmieva sa z upratovačiek. Tak ja sa smejem z nej. Biznis jak víno 😀🤣

Strana
z3