Čo obnáša práca v Erotic City?
Chcem sa opytat, ci niekto nepracoval v podobnom obchode alebo nepozná niekoho. Co ta praca vsetko obnasa? Dostala som ponuku od známeho (on tam nepracuje) ist tam pracovať, ale stale som taka na pochybach. Bohužiaľ to momentálne s prácami vyzera hrozne. Od septembra chodím len po brigádach, nakolko posielam životopisy ako diva a niektoré firmy si ten moj životopis ani nepozrú. Dokonca uz aj na pozíciu predavačky je velky nápor. A to mam po 30tke a bohate pracovne skúsenosti, dokonca aj kurzy. Takze mi Nepíšte prosim, ze je to mojou neschopnostou. Toto pociťujú aj ini ludia. Nie len ja. Ako som dala vypoved z firmy, kde som bola 4 roky, tak to je naprd. Z tej firmy sme odišli 8mi ludia a z toho tri sa tam vrátili naspať, co ja by som nespravila nikdy, kedze som mala narcisticku šéfku. Zaujima ma hlavne ta praca a nie vase dohady a odsudzovanie. Dakujem 🤟🏻
Aspoň na čas by som skúsila, kým sa nenájde niečo iné. Práca zrejme obnáša aj poradenstvo zákazníkovi ohľadom tovaru🤷♀️
Aspoň na čas by som skúsila, kým sa nenájde niečo iné. Práca zrejme obnáša aj poradenstvo zákazníkovi ohľadom tovaru🤷♀️
@domka222 no mna hlavne zaujima, ci tam nechodí plno uchylakov :D a toto ma odrádza proste. Este praca na e-shope by bola fajn, ale reálne sa s tymi ľuďmi stretnúť a vysvetľovať im. A ked sa ma budu pýtať, ze ako to funguje, mne sa z toho az striasa a to nie som žiadna puritanka :D
@domka222 no mna hlavne zaujima, ci tam nechodí plno uchylakov :D a toto ma odrádza proste. Este praca na e-shope by bola fajn, ale reálne sa s tymi ľuďmi stretnúť a vysvetľovať im. A ked sa ma budu pýtať, ze ako to funguje, mne sa z toho az striasa a to nie som žiadna puritanka :D
@anonym_autor im povieš, že nevyskúšaš, nevieš 😂
Ja som pred niekoľkými rokmi pracovala ( popri VŠ) v sexshope ( vtedy sme ešte požičiavali DVD). Bolo to v pohode. Ľudia sú super, potrebujú občas poradiť, väčšinou sa tam oni necítia komfortne. Za mňa to bola fajn práca, bola som spoko. Nebolo to však Erotic City.
Síce som osobne nepracovala ale čo som počula od známej, nie je to až tak zlé. Budeš radiť zákazníkom takže si budeš musieť čo to naštudovať o produktoch, ale to by si musela v každom obchode, či v elektre, domácich potrebách alebo zahradnictve..
Čo sa týka úchylakov.. stretneš všelijakých ľudí ako všade. V dnešnej dobe sa dá objednať veľa vecí online. Častejšie prídu ľudia ktorí kupujú niečo prvý krát a nevedia čo potrebujú. Napríklad chcú niečo pre partnera a nevedia čo presne tak sa prídu poradiť (uchylak pôjde na istotu takže môže skôr eshop kde je to lacnejšie a inkognito 🙂). Občas ti tam príde partia teenageriek ktoré tam prídu zo zvedavosti poobzerať a pochichotať sa. Občas niekto kto kupuje pomôcku prvý krát a je rád, že rýchlo nakúpi a vypadne, pretože väčšinou sa tam ľudia necítia až tak prijemne. Občas niekto kto býva s rodičmi a bojí sa objednať na adresu aby rodicia neotvorili, zazijes tam kopec zážitkov.
Budeš tam mat o dosť menší nápor ako niekde v lidli a podobne.
@anonym_autor Však to ešte počkaj keď tam dojde nejaká 17 ročná, schmatne najväčšie dildo aké tam budete mať a potom príde za tebou zo slovami - Teta a toto ste skúšali? 😅🤣
@anonym_autor Však to ešte počkaj keď tam dojde nejaká 17 ročná, schmatne najväčšie dildo aké tam budete mať a potom príde za tebou zo slovami - Teta a toto ste skúšali? 😅🤣
@jblheart toto sa nedeje. Vacsina ludi sa hanbi, nevie, je im to neprijemne. Uchylaci su na nete a na zoznamkach. Naozaj ti ludia sa necitia komfortne, hanbia sa. Potrebuju v pohode predavaca.
@anonym_autor ved tam by si robila predavačku, takže je to v poriadku. Isteze to prostredie je také…. Mne by prekážalo jedine uviesť KDE robím predavačku. Napr keď vypisuješ deťom do skoly adresu zamestnania, alebo v banke atd. Ja osobne by som s tým mala problém, s ničím iným…
Moja teta kedysi davno v sexshope robila. A to este nebol internet, takze vsetko to islo cez kamennu predajnu. Bola velmi spokojna. Ale vtedy aj dobre zarobila, neviem ako je to dnes.
Za prve - je to pre osoby nad 18 rokov, takze trapne keci okolo 17 rocnych deti si nepripustaj. Aj keby tam niekto mlady prisiel, musis ho vypoklonkovat von.
Ako bolo spomenute, ludia sa vacsinou hanbia, takze je to skor take, ze ty budes musiet povzbudit ich.
Dost vela zien tam chodilo pre iste pomocky na zaklade odporucania gynekologa - napr. venusine gulicky vraj pomahaju posilovat pavnove dno, takze nie len kvoli sexu tam ludia chodia.
Vraj mala vacsinou milych zakaznikov, s mnohymi si pokecala, posrandovala. Ale ona je vo vseobecnosti komunikativna a zabavna osobka. Nema problem hovorit aj o sexe, ci menej prijemnych temach.
Ale ak teba striasa uz len z pomyslenia, ze mas niekomu predstavit eroticku pomocku, tak neviem ako to zvladnes. Pises, ze nie si puritan - no podla tohto si znacne obmedzena (nemyslim to ako urazku, je to uplne v poriadku, kazdy sme iny, kazdemu vadia rozne temy). Ak pojdes na pohovor a daju ti do ruky vibrator - na a teraz mi ho predaj - co urobis? Skus sa nad tymto zamysliet.
Prekonaj svoj ostych, je to uplne normalna vec, co patri k zivotu, tovar ako kazdy iny. Problem moze byt - tak ako vsade pri praci s ludmi. Ale som presvedcena, ze maju nejake tipy a triky ako zaobchadzaju s uchylmi.
Drzim palec, urcite to das. Musis vyjst z komfortnej zony trosku, ale das to 🙂
Ani predavacka v drogerii nema na sebe odskusane vsetky vyrobky, takze neboj, nikto od teba nebude vyzadovat odporucania na zaklade vlastnych skusenosti. Budes si musiet nastudovat co to o produktoch, ktore predavas, ale ako bolo spominane, to by sj musela vsade. Mna napr.irituje velmi v elektro.predajniach, ak mi nevedia vobec poradit, kedze sama tomu nerozumiem. Ale zas necakam, ze kazdy vyrobok doma niekto otestoval.
@jblheart toto je tak mozno tvoj mokry sen a nie realita 🤦 ci si sa snazil len byt vtipny?
Je to práca predavača,ako každá iná,v zmysle že musíš mať vedomosti o tovare,aký máš v predajni,aby si mohla poradiť, navrhnúť nejaký konkrétny výrobok a podobne. Tak ako v elektre potrebuješ vedieť poznatky o práčke či chladničke,tak v predajni s erotickými pomôckami potrebuješ vedieť o tých.
My sme s bývalým priateľom boli párkrát v takom obchode, predavačka bola pani okolo 50, úplne normálne nám podala informácie o rôznych typoch pomôcok,keď sme sa pýtali,inak nás nechala kľudne tovar prezrieť.
Tak ako v každej práci s ľuďmi aj tam môžeš mať "typkov"ktorí budú trochu divní,ale to môžeš všade stretnúť.
@jblheart to fakt myslíš,že toto reálne by niekto urobil? 🙈 Veď ani v predajni elektro sa nebudeš pýtať hneď predavača, či vyskúšal ten obrovský plazmový televízor, alebo najnovší typ práčky,aký majú v obchode
A navyše 17rocnu osobu tam ani predajca nesmie vpustit.
Je to práca predavača,ako každá iná,v zmysle že musíš mať vedomosti o tovare,aký máš v predajni,aby si mohla poradiť, navrhnúť nejaký konkrétny výrobok a podobne. Tak ako v elektre potrebuješ vedieť poznatky o práčke či chladničke,tak v predajni s erotickými pomôckami potrebuješ vedieť o tých.
My sme s bývalým priateľom boli párkrát v takom obchode, predavačka bola pani okolo 50, úplne normálne nám podala informácie o rôznych typoch pomôcok,keď sme sa pýtali,inak nás nechala kľudne tovar prezrieť.
Tak ako v každej práci s ľuďmi aj tam môžeš mať "typkov"ktorí budú trochu divní,ale to môžeš všade stretnúť.
@jaskolka presne tak... Kolko debilov stretavaju denne aj predavačky v potravinach...
@jblheart to fakt myslíš,že toto reálne by niekto urobil? 🙈 Veď ani v predajni elektro sa nebudeš pýtať hneď predavača, či vyskúšal ten obrovský plazmový televízor, alebo najnovší typ práčky,aký majú v obchode
A navyše 17rocnu osobu tam ani predajca nesmie vpustit.
@jaskolka Však srandujem 😅 Navyše vbehnúť ti tam môže hocikto, vek nevieš aký má ak si nevypytas občiansky preukaz. Naviac je to čudné že podľa zákona môžeš mať pohlavný pomer od 15 rokov ale dildo si môžeš kúpiť až od 18 rokov 🤣
Ahoj ja som v EC pracovala 2 roky, za ten čas som nemala skúsenosť so žiadnym uchylakom, nechodia tam.... Vacsinou sa ludia dost hanbia a ano od teba sa bude očakavat že o tom produkte budes vediet nieco povedat.... hanbit sa budes na zaciatku po case uz vobec bude to rutina... Tiež som mala predsudky ale zvykla som si,,,, je to obchod ako každy iný. Mne skor vadilo že ma sledovali na kamerach, že zakazovali byt na tel (ked tam neboli zakaznici) že stale som musela vykazovat nejaku cinnost (ked tam neboli zakaznici) ... upratovat menit tovar na stojanoch donemoty.... pred koncom sluzby sa posielal manažerke taky opis celeho dna, trapne pribehy o tom co si robila na predajni cely den o zakaznikoch kto co kupil a ked nekupil tak preco nekupil a taketo trapošiny to mi liezlo neskutocne na nervy stale taky drobnohľad..... neviem su to uz roky, mozno sa to zmenilo.... za vyskusanie nic nedas..... plat na tu dobu taky ako predavacka nič extra
@jaskolka Však srandujem 😅 Navyše vbehnúť ti tam môže hocikto, vek nevieš aký má ak si nevypytas občiansky preukaz. Naviac je to čudné že podľa zákona môžeš mať pohlavný pomer od 15 rokov ale dildo si môžeš kúpiť až od 18 rokov 🤣
@jblheart tak ani vbehnut by nemal en tak, napríklad ten obchod,kde sme boli s bývalým priateľom,bol na zvonček,inak sa vojsť nedalo. Normálne tam bola aj tabuľka,že v prípade potreby môže si personál žiadať OP,ak teda nebude na prvý pohľad jasné,že osoba je staršia ako 18 rokov.
no pokiaľ sa na zákazníkov tohto typu obchodu pozeráš ako na ,,úchylakov,, tak tam pracovať nechoď. Urobíš službu zákazníkom.
Normalna praca, ja som tam chodila sem tam nieco kupit, nakolko mali PVC jednej znacky, ale vzdy tam bola normalna pani, nikto vystredny. Podobne je to teraz, sice ina siet, ale robia tam dve tety a tie su take typicke predavacky z jednoty. Neni to sice na SK, ale maju tam tak krasne veci na oblecenie. Takze to vezmi za mna.
no pokiaľ sa na zákazníkov tohto typu obchodu pozeráš ako na ,,úchylakov,, tak tam pracovať nechoď. Urobíš službu zákazníkom.
@anonym_fea573 bože, ďalšia extrémne liberálna osoba, ktorej nepríde uchylne nic. Su muži, ktori si strkaju kadečo do zadku, obliekajú sa do zenskych siat a podobne uchylarne. Staci si pozriet nejaky sexuálny profil sériového vraha a pod. Ja som mala na mysli tieto typy podivinov a nie nejaku zensku, co si pride kúpiť vibrátor

@anonym_autor keď nemáš čo iné, tak jasné, že to vezmi. Je to práca ako v každom inom obchode. Občas príde niekto, s kým sa zasmeješ.