icon

Čo robiť, keď mi po reakcii na pracovnú ponuku nevolajú?

13. jún 2024

Ahojte, 1x v živote som reagovala na pracovnú ponuku, nemám prehľad ako to chodí.
Ponuku pridali pred hodinou s nástupom ASAP, reagovala som okolo 16:15, na profesii mi už o 16:20 vypísalo, že videli môj životopis. Pozrela som ich otváracie hodiny, pracujú do 16:30.
Je ešte šanca, že mi zavolajú? Totiž ak to už videli a sú ešte v práci, asi by zavolali v prípade záujmu, nie?
Naozaj neviem ako to chodí, u nás vo firme hneď ako si prečítajú životopis a majú záujem, volajú.

zmrzlinka2021
•
13. jún 2024

To nemyslíš snáď vážne. Dajú si cv dokopy a kľudne aj budúci týždeň budú volať tým, ktorí sa im budú pozdávať

esmey
•
13. jún 2024

Väčšinou volajú tak do minúty max. dvoch po pozretí životopisu, takže asi smola

mirkam3
•
13. jún 2024

@esmey 😂

sisa_s
•
13. jún 2024

16:31...nuz, tak nic z toho

nikaeli
•
13. jún 2024

@sisa_s možno majú večerný home.office 😛

sissy27
•
13. jún 2024

ASAP neznamená, že od zajtra by mal nastúpiť ten, kto sa prvý ozval. Majú nejaký termín, dokedy zbierajú ponuky, potom vyberú vhodných kandidátov a s tými si potom dohodnú pohovor.
Môže sa stať, že sa ti neozvú vôbec, lebo nevyhovuješ ich požiadavkám.

really8
•
13. jún 2024

Dufam ze aj ty si taka sikovna v praci.

caroline_
•
13. jún 2024

Kľudne sa ti môžu ozvať aj po týždni ci dvoch. Predstav si ze im denne príde 1000+ životopisov, kazdy jeden si musia prejsť. A inak, z mojej skúsenosti, cca na 100 odoslaných životopisov sa ozvu tak 10.

syslik81
•
13. jún 2024

kazdy inzerat ma cas do kt mozu uchadzaci odpovedat-tyzden dva ... potom zo vsetkyc vyberu uzsi pocet kt obvolaju a pozvu na pohovor ...alebo je inzerat len aby sa nepovedalo a uz davno tam niekoho maju ...

duunlo
•
13. jún 2024

Urcite tam zavolaj a opytaj sa ci vedeli otvorit tvoje CV. Nie je mozne aby ti hned nevolali. Proste ty vidis, ze oni si ho prezreli a ani nezavolali do konca pracovneho dna , to je akoze dost neslusne z ich strany.

diewcatqoo
•
13. jún 2024

Ked je to s nastupom ASAP, volaju zvycajne do 10 min 🙂

thirstymonk
•
13. jún 2024

Joj ale si z nej robite prdel a pritom len nevie, ako to chodí, lebo má od narodenia jediný job...

vanilkovazmrzka
•
13. jún 2024

😃 na 99% sa ti vobec neozvu.

blondinka95
•
13. jún 2024

🤣

lucik194
•
13. jún 2024

2-3 bude trvat pokial sa ozvu. akebo mnohe firmy sa ani neozvu

domkakvet
•
13. jún 2024

Ano este je sanca, ze ti zavolaju.

cookie29
•
13. jún 2024

no pozri nastup asap neznamena zajtra, kedze vacsina zaujimavych ludi pracuje a maju vypovednu lehotu... takze oni si zhromazdia zivotopisy do nejakeho deadline, potom ich posudia, vyberu si a vybranym kandidatom sa ozvu na pohovor. Tym ostatnym sa podla firemnsej politiky a moznosti ozvu alebo nie... skor nie.

egonsk
•
13. jún 2024

Na uvod do zivotopisu treba napisat vetu "Ak sa po precitani tohto zivotopisu neozvete ani len zo slusnoti, dam si Vas na blacklist" 😋😁

simca06022011
•
13. jún 2024

kludne si rob svoje veci, zavolat ti mozu aj o 2-3dni, tyzden, ja to vidim tak na pondelok najskor...a ak ich nezaujme nic, alebo pride im hned padne do oka niekto iny, tak sa ani neozvu.

simca06022011
•
13. jún 2024

@duunlo som si monitor oplula od smiechu :D to bolo ironicky myslene, ze?

sonkamirka
•
13. jún 2024

@esmey som sa z chuti zasmiala🤣🤣🤣👍👍👍

marcellka32
•
13. jún 2024

Dnes moc svietilo slnko alebo čo ??

libusak
•
13. jún 2024

Mne volali vacsinou v ten den. 1x na druhy 🤷

kika572
•
14. jún 2024

Mne sa ozvali z firmy kde pracujem po cca mesiaci, takže kľud nestresuj sa 😀 ono je to väčšinou tak, že zbierajú nejaký čas životopisy, potom sa ozvú tým, ktorých chcú pozvať na osobný pohovor a ešte aj od pohovoru to môže trvať niekoľko dní kým sa ozvú, či ťa berú alebo nie.. to si teraz čerstvo po strednej škole alebo čo?

melanta
•
14. jún 2024

Autorka, ASAP neznamená, že chcú toho človeka od pondelka. Znamená to, že im to súri, že ho potrebujú skôr ako za 2-3 mesiace (čo by čakali ak by dával výpoveď s výpovednou dobou). Bežné je, že sa ti ozvú za pár dní, ale kľudne a úplne bežne aj za už spomenuté 2-3 týždne. Na niektoré pozície príde každý deň 50-100 životopisov, zväčša jednu pozíciu rieši jeden recruiter a ten rieši nielen túto jednu vec. Takže kým si každé CV prečíta zhodnotí komu bude a komu nebude volať, trvá to. Takže buď trpezlivá. A zostaň pozitívna - niekto pošle jedno CV a uspeje, niekto ich pošle 50, kým ho zavolajú a prijmú.

tina1549
•
14. jún 2024

ja keď u nás v práci obsadzujem nejakú pozíciu tak podľa počtu uchádzačov nechávam prejsť ten mesiac kým je ponuka aktívna a až potom z kompletného zoznamu kontaktujem vyhovujúcich uchádzačov

duunlo
•
14. jún 2024

@simca06022011 samozrejme, ze to bolo ironicky 😅 pravdupovediac nikdy ma ani len nenapadlo si mysliet, ze sa mi ozvu este v ten den, ked som si niekde poslal zivotopis 😁 Ale tak ja nie som taka kapacita ako autorka 😉

nelca0510
•
14. jún 2024

No čo,ozvali sa?