Čo si vybrať: Prácu upratovačky alebo operátorky?
Dievcata prosim poradte mi nemam skusenosti ani s jednym ani s druhym .Pracovala som ako pokladnicka cely zivot ,, Odtstahovali sme sa a hladam pracu momentalne ponukaju v jednej firme operatorku alebo upratovacku ...
Upratovacka ma o 60 eur menej nevadi mi to ide hlavne o to aby som to zvladla a pokladnicku uz nechcem robit ....Dakujem
tak ak ti nerobí problém stereotypná činnosť-čo zjavne nie, ked si vtedy celý deň ťukala do pokladne, išla by som do tej operátorky, zarobíš o pár eur viac. Upratovačka je svoje tempo, striedanie činností, ale nižšia mzda a umývať špinavé záchody napríklad tiež nie je výhra.
no namakáš sa ... V KII každú min. 1 auto. niečo namontuješ a zas ďalšie auto... ani do záchodu nemôžeš kedy chceš...
ale aj tak radšej toto ako upratovačku...
ja by som sa rozhodovala aj podla pracovneho casu, vzdialenosti/dochadzania, co je presne napln upratovacky (co upratovat....ci nejake kancelarske pristory alebo zachody na stanici)...60 eur nie je nejaky velky rozdiel a za pasom ani odbehnut na WC nemozes hocikedy
Zas ako operator zarobis viac ak mas nocne mas priplatky sviatok priplatok a neboj nieje to stereotyp kde ťa budu potrebovať tam pojdeš 🙃
Ked nevieme detaily, kazda rada tazka. Nic ti nepovedali, neukazali, co bude naplnou tvojej prace? Praca na pase bude extremne monotonna (a bez neplanovanych prestavok), upratovanie zas obcas "dirty job" a ludia sa na teba budu pozerat povysenecky. Ale zas nic nie je take zle, ako na zaciatku moze vyzerat. Zabehnes sa do oboch po case.
Jasné že áno v tych to automobilkach je to take že buď si na spracuvani alebo na vyslednej kontrole a balení ja som si prešla všetkým a za mňa fajn určite aj platovo je to lepšie ako upratovačka a hlavne ako upratovačka sa vyše narobiš ľudia sú rôzny takto si odrobiš 8hodin a padla 🙃
Z týchto dvoch upratovačka za pásom sa zoderies rýchlejšie a stereotyp nechceš co tam je celu smenu
Nerozumiem, prečo si ľudia pod operátorom výroby predstavia hneď človeka priviazaného k pásu 🙄. Tí, ktorí to píšete, máte aj osobné skúsenosti? V každej firme je milión pozícii, ľudia sa na nich striedajú, tým nemyslím fluktuáciu, ale že sa napríklad každý deň posúvajú na inú pozíciu a pod. Často sa mení práca aj v priebehu dňa podľa podľa potreby. A s tým, že sa človek nedostane ani na wc, k tomu sa aj škoda vyjadrovať.
Autorka, za mňa určite operátor, ale tak mňa nebaví upratovať ani doma a nie ešte v robote 😅
@kristiii môj muž robil za pásom v automobilke. A je to presne tak ako tu píšu. Na WC môžeš až keď ťa niekto zastúpi alebo cez prestávku, jedlo cez prestávku rýchlo nahádzať do seba, lebo len 10 minút trvá, kým sa k nemu dostaneš. Žiadne každodenné vymieňanie pozícii, aj rok na tej istej.
Áno, človek si pripadá ako stroj a nie ľudská bytosť...
Neviem, či ty máš osobnú skúsenosť na tejto pozícii, alebo len z počutia... Lebo pracovníci od stola v automobilkách to vidia ružovo, ale v živote to neskúsili odmakat si aspoň týždeň
Za mňa radšej upratovať ako robiť za pásom ako otrok a normy trhať. Z vlastných skúsenosti. Aj keď netvrdím,Že všade to je tak ale moje skúseností sú opačné.

operátor čoho? to je prakticky pozícia robotníka - možno niekde aj za pásom v automobilke...
za mňa radšej operátor...