icon

Dajú mi v štátnej správe vedieť výsledok z pohovoru?

16. mar 2026

ahojte mam otazku,bola som na pohovore do štátnej správy, prihlásila som sa na pohovor cez cicss..
Dajú mi vedieť aj keď ma nezoberú? Alebo sa môže stať že sa neozvu a ani mi to neoznamia?

bebevita
16. mar 2026

@anonym_autor mala by ti prísť informácia o výsledku e-mailom (ak budeš úspešná), resp. ti príde notifikácia o výsledku výberového konania. držím palce

autor
16. mar 2026
@bebevita

@anonym_autor mala by ti prísť informácia o výsledku e-mailom (ak budeš úspešná), resp. ti príde notifikácia o výsledku výberového konania. držím palce

@bebevita čiže keď ma nezoberú neozvu sa vôbec?

bebevita
16. mar 2026
@anonym_autor

@bebevita čiže keď ma nezoberú neozvu sa vôbec?

@anonym_autor prihlasovala si sa elektronicky predpokladám... takže informácia o výsledku príde priamo na e-mail. na linku bude zverejnený výsledok o VK

autor
16. mar 2026
@bebevita

@anonym_autor prihlasovala si sa elektronicky predpokladám... takže informácia o výsledku príde priamo na e-mail. na linku bude zverejnený výsledok o VK

@bebevita ano ano

bebevita
16. mar 2026
@anonym_autor

@bebevita ano ano

@anonym_autor tak ti príde info o výsledku na e-mail, resp. ti zašlú link, kde nájdeš výsledky

autor
16. mar 2026
@bebevita

@anonym_autor tak ti príde info o výsledku na e-mail, resp. ti zašlú link, kde nájdeš výsledky

@bebevita ďakujem,neviem ani ako dlho to trvá...povedali nám len všetkých že sa ozvú,3 sme boli...a začínam byť na prášky z toho

barilap
16. mar 2026

@anonym_autor Zbytočne sa tým budeš stresovať. Nech to dopadne akokoľvek, určite si urobila, čo si mohla 🙂

autor
16. mar 2026
@barilap

@anonym_autor Zbytočne sa tým budeš stresovať. Nech to dopadne akokoľvek, určite si urobila, čo si mohla 🙂

@barilap keď ja to strašne prežívam... snažím sa nejak ukľudniť ale strašne na nervy som z toho

barilap
16. mar 2026

@anonym_autor To verím, ešte keď vás tam bolo len tak málinko, tak je to také o to horšie by som povedala. A kedy by si mala vedieť verdikt?

autor
16. mar 2026
@barilap

@anonym_autor To verím, ešte keď vás tam bolo len tak málinko, tak je to také o to horšie by som povedala. A kedy by si mala vedieť verdikt?

@barilap to nám vôbec nepovedali, jediné čo tak že sa ozvú

barilap
16. mar 2026

@anonym_autor A nete nie je k tomu nejaké info? To asi nie, čo?

autor
16. mar 2026
@barilap

@anonym_autor A nete nie je k tomu nejaké info? To asi nie, čo?

@barilap no nenašla som nič

anonym_23aa3c
Autor odpoveď zmazal
anonym_23aa3c
16. mar 2026
anonym_23aa3c
16. mar 2026