icon

Dilema pri výbere z dvoch zamestnaní

len_nig
28. jan 2020

Baby mám hroznú dilemu, neviem ktoré zamestnanie si vybrať. Buď práca na klientskom centre v SPP alebo manažér pobočky v Panta Rhei (ale s nižšou výplatou). Pracovná doba rovnaká, nevýhoda SPP je na zaskok počas materskej ale zas je tam lepší plat....

fokuska
28. jan 2020

@len_nig Brala by som do uvahy este vzdialenost na dochadzanie.
Ale z toho co pises mi znie lepsie to klientske centrum. Myslim, ze ak je plat na manazera pobocky nizsi, ale zopovednost pedpokladam ovela vacsiu ako v klientskom centre, tak mi to vychadza ako jasna volba.
A co sa tyka zastupu pocas materskej - vacsinou zeny ostavaju aj na rodicovskej, casto sa rozhodnu pre dalsie dieta, cize je mozne, ze budes zastupovat 6 rokov. A tiez je mozne, ze ti casom ponuknu aj nieco ine, alebo ze sa dotycna, ktoru zastupujes nebude chciet vratit vobec a pod.

maruski99
28. jan 2020

@len_nig taktiež by som skôr brala to klientské centrum.

tncka
28. jan 2020

@len_nig ja som za manazer pobocky. Po zaskoku ked sa baba vrati co,budes hladat pracu? A nech uz budes robit ako manazer pobocky cokolvek,ked to raz napises do CV garantujem ti ze na cloveka sa uz potom inak pozera pri prijati do dalsieho zamestnania ako na tetusku na telefone z klientskeho centra 🙂 nemyslim to zle,len sa ti to snazim vysvetlit 🙂

solange7
28. jan 2020

@len_nig v spp mas aspon moznost sa po roku presunut na inu zaujimavu poziciu. V Panta Rhei ta necaka buducnost, len minimalka a o kusok viac gastracov. Pracovala som tam asi mesiac, kratila som si dobu nastupu do mojho zamestnania. Nema to tam uroven a ani perspektivu, co sa tyka prozamestnaneckeho prístupu. V klientskom centre ta aspon hodia rovno do vody a z takejto pozicie sa mozes uz s urcitou rozhladenostou dostat dalej.

len_nig
autor
28. jan 2020

@fokuska vzdialenosť je taka istá, obe práce sú v jednom meste. Vraj baba už je na rodičovskej 1,5 roka. Preto sa bojim, keď vezmem tú prácu ze do konca roka ma prepustia, sama personálna vravela že pokiaľ sa osvedčím a budú mať volne miesto nechajú si ma ale to je všetko o dohadach čo bude v buducnosti. Hrozne som nerozhodna 😅

fokuska
28. jan 2020

@tncka To je tiez pravda, do buducna je to uz lepsia skusenost.

A tiez zalezi na tom ako to funguje na klientskom centre, ci budes musiet aj ponukat produkty a tlacit na ludi, predavat a tak, alebo budes len podpora v pripade, ze sami zakaznici zavolaju a chcu nieco riesit, alebo maju problem.

A zas v SPP mozes poziciu menit na vyssie, predpokladam, ze tam je sanca karierneho rastu. V Panta Rhei co ja viem ci pojdes vyssie. A ked pises, ze nizsi plat, ale zodpovednost teda vacsia...

fokuska
28. jan 2020

@len_nig A uz ta teda prijali na obe a ty sa teraz musis rozhodnut? Ci este len sa chystas na pohovory?

len_nig
autor
28. jan 2020

@fokuska zrovna zajtra mi majú volať z oboch a na 95% ma vezmú v oboch. V tom SPP to nie je na zákazníckej linke ale na pobočke vybavovať ľudí, majú plán na dopredaj elektriny.

fokuska
28. jan 2020

@len_nig Pockaj kym zavolaju, mozno tu dilemu vyriesia za teba ;)

mogaa
28. jan 2020

@len_nig ono záleží aj čo budeš robiť...klientske centrum nie je len servis ale hlavne tlak na výkon - nové zmluvy či dodatkové služby...tá manažérska pozícia je predpokladám vedúca predajne - takže zodpovedmosť za chod predajne a čiastočne aj zodpovednosť za predaj.....za mňa určite tá vedúca predajne

len_nig
autor
28. jan 2020

@fokuska ja v to dúfam 😂😂 ja som ešte aj váha, takže u mňa rozhodnúť sa je hrozné.

missdiva
28. jan 2020

@len_nig ja by som sa rozhodovala podla toho co by ta viac bavilo.
Mna by bavilo pracovat s knihami takze by som vzala Panta Rhei 🙂...

dassena
28. jan 2020

@len_nig neviem, ale ked si zvazim vsetky okolnosti, tak mi vychadza ta praca v Panta Rhei. aj ked zo zaciatku budes mat mensiu vyplatu, ale podla mna to bude lepsie a hlavne kludnejsia robote ako v tom klientskom centre.

mogaa
28. jan 2020

@missdiva no ja by som to brala hlavne kvôli tlakom na predaj🙂tovar sa predá skôr ako služba a zákazníci čo prídu do predajne už na 60-70% niečo aj kúpia🙂a nemusí vyvolávať klientom 😉

len_nig
autor
28. jan 2020

@missdiva
@dassena
@mogaa máte pravdu, hlavne ja knihy milujem tak by ma to isto viac bavilo. Asi teda vezmem to, a po čase keď tak popýtam väčší plat 😊 ďakujem za všetky rady 😊

mpg
28. jan 2020

Alebo ešte hľadať ďalšie miesto.

dassena
28. jan 2020

@len_nig super, dobre si sa rozhodla. snad sa ti tam bude pacit a nebudes potom na nas nadavat:D

len_nig
autor
28. jan 2020

@dassena nebudem 😁 veď keby nie som spokojná vždy môžem odísť v skúšobnej 😊 praveze super toto že vidím viac pohľadov na vec

dassena
28. jan 2020

@len_nig presne tak, aj to je moznost. ale ja si myslim, ze sa ti tam bude pacit, ked mas rada knihy. ved potom nam napises po nejakej dobe, ako sa ti tam paci. tak ti drzim palce, aby to dobre dopadlo.

fokuska
28. jan 2020

@len_nig Ono zas pozor na to, ze na uspesne menezovanie prevadzky nestaci mat rad knihy 🙂 ale ked citis, ze toto je to prave, tak riad sa podla toho ;)

tncka
28. jan 2020

@len_nig tak to spp by som nebrala vobec,praca s ludmi,to bude na nervy

marca12
28. jan 2020

@len_nig ja by som brala panta rhei. Spp cele o nicom,ponukat produkty,zvysovat predajba praca s ludmi blee. Ja milujem knihy,takze u mna by bola jasna volba

mpg
29. jan 2020

@fokuska Viesť prevádzku - to bude tiež práca aj s ľudmi, s tým aby bola prevádzka úspešná, aby bola v pluse, tam budú treba skúsenosti.

angela85
29. jan 2020

Manažérska práca v pána Rhei? Vieš čo,je to náročná práca,kopec zodpovednosti a roboty. Riešiť dovolenky a vzťahy na pracovisku, plnenie plánov,robila som niečo podobné,ak máš v SPP lepší plat tak choď tam. Ale u mňa by rozhodovala pracovná doba a či idem do roboty 15 min alebo hodinu...

fokuska
29. jan 2020

@mpg Ano, suhlasim

alchemilkazltozelena
19. jún 2020

@len_nig ahoj ako to nakoniec dopadlo?

len_nig
autor
19. jún 2020

@alchemilkazltozelena som v Panta Rhei a úplne spokojnosť 😊😊😊 neľutujem to rozhodnutie vôbec