Dilema pri výbere z dvoch zamestnaní
Baby mám hroznú dilemu, neviem ktoré zamestnanie si vybrať. Buď práca na klientskom centre v SPP alebo manažér pobočky v Panta Rhei (ale s nižšou výplatou). Pracovná doba rovnaká, nevýhoda SPP je na zaskok počas materskej ale zas je tam lepší plat....
@len_nig ja som za manazer pobocky. Po zaskoku ked sa baba vrati co,budes hladat pracu? A nech uz budes robit ako manazer pobocky cokolvek,ked to raz napises do CV garantujem ti ze na cloveka sa uz potom inak pozera pri prijati do dalsieho zamestnania ako na tetusku na telefone z klientskeho centra 🙂 nemyslim to zle,len sa ti to snazim vysvetlit 🙂
@len_nig v spp mas aspon moznost sa po roku presunut na inu zaujimavu poziciu. V Panta Rhei ta necaka buducnost, len minimalka a o kusok viac gastracov. Pracovala som tam asi mesiac, kratila som si dobu nastupu do mojho zamestnania. Nema to tam uroven a ani perspektivu, co sa tyka prozamestnaneckeho prístupu. V klientskom centre ta aspon hodia rovno do vody a z takejto pozicie sa mozes uz s urcitou rozhladenostou dostat dalej.
@fokuska vzdialenosť je taka istá, obe práce sú v jednom meste. Vraj baba už je na rodičovskej 1,5 roka. Preto sa bojim, keď vezmem tú prácu ze do konca roka ma prepustia, sama personálna vravela že pokiaľ sa osvedčím a budú mať volne miesto nechajú si ma ale to je všetko o dohadach čo bude v buducnosti. Hrozne som nerozhodna 😅
@tncka To je tiez pravda, do buducna je to uz lepsia skusenost.
A tiez zalezi na tom ako to funguje na klientskom centre, ci budes musiet aj ponukat produkty a tlacit na ludi, predavat a tak, alebo budes len podpora v pripade, ze sami zakaznici zavolaju a chcu nieco riesit, alebo maju problem.
A zas v SPP mozes poziciu menit na vyssie, predpokladam, ze tam je sanca karierneho rastu. V Panta Rhei co ja viem ci pojdes vyssie. A ked pises, ze nizsi plat, ale zodpovednost teda vacsia...
@len_nig ono záleží aj čo budeš robiť...klientske centrum nie je len servis ale hlavne tlak na výkon - nové zmluvy či dodatkové služby...tá manažérska pozícia je predpokladám vedúca predajne - takže zodpovedmosť za chod predajne a čiastočne aj zodpovednosť za predaj.....za mňa určite tá vedúca predajne
Alebo ešte hľadať ďalšie miesto.
Manažérska práca v pána Rhei? Vieš čo,je to náročná práca,kopec zodpovednosti a roboty. Riešiť dovolenky a vzťahy na pracovisku, plnenie plánov,robila som niečo podobné,ak máš v SPP lepší plat tak choď tam. Ale u mňa by rozhodovala pracovná doba a či idem do roboty 15 min alebo hodinu...
@len_nig ahoj ako to nakoniec dopadlo?
@alchemilkazltozelena som v Panta Rhei a úplne spokojnosť 😊😊😊 neľutujem to rozhodnutie vôbec

@len_nig Brala by som do uvahy este vzdialenost na dochadzanie.
Ale z toho co pises mi znie lepsie to klientske centrum. Myslim, ze ak je plat na manazera pobocky nizsi, ale zopovednost pedpokladam ovela vacsiu ako v klientskom centre, tak mi to vychadza ako jasna volba.
A co sa tyka zastupu pocas materskej - vacsinou zeny ostavaju aj na rodicovskej, casto sa rozhodnu pre dalsie dieta, cize je mozne, ze budes zastupovat 6 rokov. A tiez je mozne, ze ti casom ponuknu aj nieco ine, alebo ze sa dotycna, ktoru zastupujes nebude chciet vratit vobec a pod.