Do akej práce by ste sa radi vrátili?
Ahojte, máte za sebou prac. pozíciu, na ktorú by ste sa vrátili hneď , že z fleku?
Nie vysnívaná , ale taká , akú ste zažili a keby je možnosť , beriete ju hneď !
Prvú prácu, čo som mala, by som brala kvôli mentalnemu oddychu, druhú som milovala kvôli kolegyni, a terajšiu milujem kvôli flexibilite a fér šéfovi. Do každej by som sa vrátila na pár dní, ale terajšia je pre mňa naj.
Keby som nebola tam, kde momentálne som, tak by som sa hneď rada vrátila do bývalej práce. Vtedy som tam síce iba brigádovala, ale mala som ponuku aj na trvalé miesto po škole, no bolo to mimo môj odbor a vybrala som si radšej miesto v odbore, kde som tiež spokojná.
Ja som stastna,ze sa mi podarilo dostat sa tam kde som dnes,takze nikde by som sa nevratila,tato praca je super a hlavne platovo.
Viem presne kam by som sa vratila … len to by som musela vediet cestpvat aj v case .,.. doba sa zmenila, to co vtedy zazila uz neexistuje … ale som rada, ze som zazila super casy a vyuzila, co sa dalo … na dalsiu si tiez rada spominam … vela som sa naucila, super ludia a plat … ale nevratila by som sa … vela uz nezije, alebo su na dochodku … uz by to nebolo ono
Ano, hned by som sla nazad do muzea, ako dokumentaristka alebo do kniznice ako knihovnicka.
za moju kariéru som zatiaľ mala 4 práce na TPP. Teraz som už dlho v piatej práci, ale odišla by som asi aj hneď. Teraz nato prichádzam že tie predchádzajúce boli omnoho lepšie ako terajšia.
do dôchodku mám ešte pomerne ďaleko.
Ano, hned by som sla nazad do muzea, ako dokumentaristka alebo do kniznice ako knihovnicka.
@martinkatinka dnes som bola v knižnici a prvé čo ma napadlo že tu pracovať musí byť za trest.
Aktualne som na RD a dufam, ze sa vratim naspat. Zrovna dnes som bola v praci pozriet kolegov. Vo firme som uz vyse 10 rokov.
@martinkatinka dnes som bola v knižnici a prvé čo ma napadlo že tu pracovať musí byť za trest.
@anonym_c74d16 a preco podla teba?
@anonym_autor opäť by som išla tancovať. Tancovala som profi, ale momentálne už naše teleso neexistuje. A aj keby, už by som bola dávno v tanečnom dôchodku. 🙂 Bola to moja vysnívaná práca, aj keď posledné 3 roky už neboli bohvie čo.
@anonym_autor jeden butik s luxusným oblečením, kde som brigádovala počas VŠ. Skvelá práca, čistá, pokojná a ľudia sa ku mne správali maximálne slušne, po práci svätý pokoj.
jasné, zase by som sa nadšene vrátila k vedeniu vlastnej firmy😍 krásne časy to boli, najskôr náročné, potom rýchle, nakoniec stabilné a úžasné. Nič mi nedalo viac po všetkých stránkach🙏
@anonym_c74d16 ja by som tam vrnela blahom, milujem knihy😉
@anonym_autor tú druhú v poradí, lebo boli sme perfektný kolektív, ale potom tam nastali určite organizačné zmeny a tomu ,, tvrdému,, jadru to nevyhovovalo. Väčšina odišla nový nezapadli, vedenie vymýšlalo nové a nové nezmyselné veci po mojom odchode do roka skrachovala.
A zároveň by som volila tú súčasnú, len s predšlou šéfkou, s ktorou sme si fakt sadli, aj pracovné aj ľudsky,až natoľko že je krstnou mojej dcéry. Snažíme sa aspoň raz za rok dať spoločný rodinný program

ja áno, robila som v CK tak super kolektív a práca bola fajn a aj výhody