icon

Dochádzate za prácou do iného mesta?

evasim
18. dec 2019

Rada by som sa opytala hlavne mamicky ktore uz chodia do prace, mate pracu v mieste bydliska?popripade kolko km denne dochadzate autom za pracou?

evittam
•
18. dec 2019

@evasim Peso 10min po ceste škôlka.

tenerifka
•
18. dec 2019

15 minut autom

h2
•
18. dec 2019

@evasim Hneď som si ťukla na Tvoj profil, že odkiaľ si a hovorím si, šťastná to žena! 😁 Ja bývam v Miloslavove, to je dedinka pri Bratislave. Do BA, kde pracuje väčšina našich obyvateľov, sa odtiaľ dochádza katastrofálne. Na moje veľké šťastie tam už nepracujem, dochádzam do Šamorína, opačným smerom. Z domu do práce mám 11 km.

nelca84
•
18. dec 2019

@evasim 15-20 min. autom, syn je uz teraz starsi, ale tuto pracu mam odkedy zacal chodit do jasli, neskor skolka atd.

hettinka
•
18. dec 2019

@evasim ja mám prácu síce v mieste bydliska, ale vozim syna do školy, takze reálne, kým prídem z domu do prace 25km ráno a 25 km popoludní.

wivienka111
•
18. dec 2019

ja to mam cca 25 minut autom podla toho v akom stave je mesto ale ked pride na to, ze pojdeme do skolky tak to isto bude dlhsie lebo to bude zachadzka

pragmaticka
•
18. dec 2019

5min autom zaniest decka do skolky,potom 5min autom na vlak,potom vlakom 22min a z vlakovej do kanclu 7min. peso.na milionove mesto som velmi spokojna 🙂

ramzes1980
•
Odpoveď bola odstránená
•
lasina
•
18. dec 2019

Cca 70 km autom. Cesta mi trvá cca hodinku.ale nie som ešte mamička, takze neviem,či moja odpoveď pomôže

andreagartnerova
•
18. dec 2019

Cca 4 minúty autom, peso 15 minút, ale to idem sama, keď idem s malým tak o 10 minút viac kým ho dám do skolky.

dopolbokaodrata
•
18. dec 2019

V bývalej práci v mojom rodnom meste to bolo o 2 poschodia nižšie, takže asi minúta aj s prezúvaním 😁

deti95060810
•
18. dec 2019

bývalá práca - 45 km denne do práce..vlakom a potom autobusom...dokonca aj ako tehotná .

kaktus87
•
18. dec 2019

15 min autom do skoly (4 km) a dalsich 20 min do prace

tumira
•
18. dec 2019

mala som to pol hodinu autobusom a potom este dalsich 10 minut autobusom kedze nemam vodicak, keby idem autom tak je to nejakych 15 minut cesty podla premavky

jvlo
•
18. dec 2019

50 km....popod strecno....

basullinka
•
19. dec 2019

35 km vlakom, 2 km peso zo stanice do roboty a 4 km zo stanice domov peso ...cisty cas, ktory idem do roboty a z roboty su spolu 3 hodiny denne

mata1001
•
19. dec 2019

60km dochadzam...a idem busom, vlakom a zase busom...trva mi to skoro 2hodiny a domov tak isto...

barborav
•
19. dec 2019

@h2 mna tiež vždy napadne tato naša južná strana 😬 som z Lehnic 🙂 inak- vieš MJ keď pracuješ v Samorine? Ja som sa chcela zamestnať u nás v dedine jednoho času ale nevzali má kvôli reči 🤨

erickatt
•
19. dec 2019

@evasim prva praca asi 10 minút pesi, prestahovala som sa tak to už bolo busom a pesi kol pol hodiny. A zas som sa presťahovala a je to asi hodinu a pol. 3 minuty autom, hodina vlakom a 8 minút busom. A po robote to iste....Bojim sa , co ked sa budem zas sťahovať?? Ale robotu mam stále rovnakú

juliet86
•
19. dec 2019

@basullinka to je celkom masaker. nepomohol by ti aspon ciastocne bicykel na tie niektore useky???

bambulka712
•
19. dec 2019

je to 40 km, a časovo kedy ako.. podľa toho ako sú upchaté Košice, od 45 min do hodiny...

h2
•
19. dec 2019

@barborav No práve, že neviem. Už tam pracujem asi 8 rokov, takže kolegovia (Maďari) si myslia, že už im všetko rozumiem, ale nerozumiem. Jasné, že zopár slov som pochytila, ale málo. Z iného jazyka by som možno už vedela viac, ale tá maďarčina... 🙄

basullinka
•
19. dec 2019

@juliet86 pomoct pomohol, ale cesta tam je hlavna a ja mam trosku strach z toho bo idem za tmy a jazdia ako blazni (mam cestak) ale ja som zvyknuta peso a ma odreagovanie to mam rada...to.dochadzanie je masaker, hlavne vstavanie o 4 rano

doty1
•
19. dec 2019

Cca 20 - 25 minút autom, podľa toho koľko zveriny sa vyskytuje na ceste 🙂 po ceste vyložím dcéru u muža v práci a ja pokračujem do svojej práce.

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•
juliet86
•
19. dec 2019

@basullinka jasne chapem ta. len tolko ze fakt klobuk dole..

kristiii
•
19. dec 2019

@evasim 20 km tam, 20 naspäť