icon

Dohoda popri RD u toho istého zamestnávateľa

ikonica
1. sep 2021

Mate niektora dohodu u toho isteho z-tela, u ktoreho ste aktualne vedena na RD? Ako mate upravenu dohodu? Aku cinnost tam mate uvedenu? Nemala by byt rovnaka, aku mate na hlavny pracovny pomer.

erikaa09
1. sep 2021

Ak môžem tiež sa pripnem

ivkazba
1. sep 2021

@ikonica dohoda nemá nič spoločné s pracovnou zmluvou. Takže môže byť uzatvorená na akýkoľvek účel, na akom sa so zamestnávateľom dohodnete.

ikonica
autor
1. sep 2021

@ivkazba no neviem... Podla info co mam, nemoze byt takato dohoda na tu istu pracovnu cinnost ako ma hlavna pracovna zmluva.... Aspon toto mi roky vtlkali do hlavy...

ivkazba
1. sep 2021

@ikonica nemôže sa, ak by si chcela pracovať počas MD. Počas RD sa môžeš vrátiť normálne do práce alebo môžeš pracovať kde chceš a na akýkoľvek úväzok a za akýkoľvek príjem.

draik
1. sep 2021

@ivkazba
Dohoda u toho istého zamestnávateľa musí mať inú náplň práce ako PP.

ikonica
autor
1. sep 2021

@ivkazba praveze nechcem robit pocas RD na kratsi, iny uvazok, lebo by mi to mohlo poskodit pripadnu dalsiu MD... Uz by mi to znizilo VZ... Preto sa pytam na tuto moznost, ze ostanem v ramci HP na RD ale daju mi dohodu na par hodin...

ivkazba
1. sep 2021

@draik tak potom beriem späť.

ivkazba
1. sep 2021

@ikonica chápem, draik už odpovedal a opravil ma.

ikonica
autor
1. sep 2021

@draik prosim ta je to niekde v zakone? Roky to tvrdime nasim zcom, ale pravdupovediac, neviem kde to najst.. ja priamo nie som personalna, len mzdova no robim obcas aj dohody... A mam medzery v tejto veci...

ikonica
autor
1. sep 2021

@ivkazba aj napr muz, ktory ide na MD a chce pritom pracovat na dohodu u toho isteho ztela pocas MD, musi mat v tej dohode inu cinnost ako na HP... aj ked realne vacsina robi to iste...

draik
1. sep 2021

@ikonica
Zákonník práce

ikonica
autor
1. sep 2021

@draik no to mi je jasne, ze to tam niekde najdem, len kde 😁 nic idem studovat.. ale aj tak diky...

draik
1. sep 2021

@ikonica
§50

ikonica
autor
1. sep 2021

@draik vdaka 👍👍👍