Doručovateľka na pošte
Ahojte žienky,robí tu niektorá z vás doručovatelku na pošte?Ja som dnes volala na tú pozíciu,o týždeň sa mám u nich hlásiť u vedúcej a dohodnúť sa konkretnosti.Viem len to že pracovná doba je od 7 do 15 to je pre mňa ideálne,mám malé dieťa,to by som akurát stíhala škôlku.A plat 750 v hrubom,koľko by to bolo v čistom?Ja to neviem vyrátať?Hádam dali by mi normálne pracovnú zmluvu a môžem povedať aj daňový bonus na deti.Pytam sa informativne,opýtam sa toto všetko aj vedúcej na ďalší týždeň.Lem možno mi viete aj vy poradiť kto má takúto robotu.Sme veľká dedina,jednu polovicu by som mala na starosť.
@1fifinka1 Nie 🙂
@1fifinka1 no nám prikázali nosiť ladvinku stále aj keď nemáme peniaze a zapnutý aj ten popruh na poistku.Ani som nestihla zapat hlavny popruh a pootočila som ladvinkou a potiahla sa poistka.Ja v šoku,jedna kolegyňa kričí rýchlo výber peniaze,druhá neotvaraj,tretia utekaj von 🙈
@gubcikova Toho sa aj ja bojím aby tá ladvinka mi nebuchla,tak robím také opatrne pohyby🙂
Mne sa v piatok na totálku bicykel pokazil ( za posledné 2 týždne dostával zabrať ) ,tak chodila som peši a mám veľký rajón , prišla som zničená ☺️. Cca týždeň bude v oprave , taknsi beriem náhradný . Dokonca aj ladvinku mám náhradnú , na mojej sa pokazil zips, už je to cca 4 mesiace v oprave.
Ja som bola iba na zastupovanie počas PN-ky, ale neviem teda či by som túto prácu do budúcna chcela robiť. Na mňa to bolo strašne veľa informácií a tým že mám poruchu pozornosti som stále niečo zabúdala. 😃 asi 3 krát som si zabudla časť pošty, doporučené listy som si viac krát zatriedila medzi bežnú poštu, 2 krát som si zabudla kľúče na pošte, aspon že peniaze mi stále sedeli. 😃
Ahoj
Ako sa ti darí?ja by som mala nastúpiť (ako záskok)od mája..no predtým si ma ,, vyskúšajú,,. ......,,zaucia,, tam pôjdem budúci týždeň,tak sama som zvedavá ako, čo to bude... či to budem zvládať a tak 🤷
@lucia4 Bycikel si mala svoj? Prečo ti nedali poštárský bycikel? Ja som z velkého mesta a tu poštarky jazdia všetky na rovnakých bycikloch.
@beckynka89 Máš pravdu je to veľmi veľa info naraz.
@radacak Ahoj,od včera chodím sama.Vcera som všetko rozniesli do 14,10 dnes do 13,40 hod.Musim si trochu pridať tempo aby som všetko stíhala.Rano roztriedime zakladame poštu,kolegyňa mi poradila aplikáciu na mobil kde sú nakreslené domy a adresy a podľa toho zakladam.Na počítači ešte neviem sama,to mi nejak nejde naučiť sa to.S tým mi ešte pomáhajú.
@mamadievcatiek samozrejme poštárky , každá mame svoj a ďalšie tri náhradné 😉
Ďakujem za info... aká je to prosím aplikácia? ďakujem
@radacak Je to ZBGIS takáto modrá ikona.To je ako mapy,zadam tam názov dediny ulice a ukáže do radu domy aj čísla domov v akom sú v poradí.
Ďakujem
Ahojte,chcem sa spýtať ako sa chranite postarky doručovatelky pred počasím?Keď prší a naopak v lete keď pali slnko?
Nikto nič žiadna odpoveď??
Ja keď prší mam dáždnik. Mam aj pršiplášť, ale ten nenosím. V lete ciapka, klobúk, krém na opaľovanie. Voda.
Pri pšani nám dali pršiplášť. Pred slnkom okuliare, krém
Ja chodím peši. Ale aj tak mam všetko mokré. Je to na figu keď prší. Krém si vezmi aj so sebou, pripadne sa pretries. Ešte si to nevzdala?
@1fifinka1 Nie nevzdala,celkom ma to baví.Teraz mi predĺžili zmluvu na neurčito.Len ešte na výkyvy počasí si musím zvyknúť.
Krém musíš natierať aj počas dňa, nevydrží od rána
Niekedy si lístky vypíšeme dopredu na pošte ( pri ľuďoch čo viem 100% , že nejsu doma ). Mám tiež pršiplášť , ale mala som ho iba raz ( veľmi nepohodlne ), bunda niečo vydrží ( hneď nepremokne 😉) + šiltovka a kapuca .
Ja som chodila pešo s vozíkom. Na seba som mala nepremokavú bundu s kapucou a vozík som mala prehodený vrecom na plasty 🤣 ale aj tak bolo všetko mokré. A najväčší problém bola obuv, nevedela som zohnať nič nepremokavé a zároveň pohodlné 🫤
Ahojky,ako ti to ide?už si si zvykla?Ja nastupujem oficiálne od zajtra tak že už pôjdem sama..Chodila som v januári týždeň a teraz dva len tak , zaučiť sa.Od zajtra už naostro pôjdem .Ja budem len ako záskok počas dovolenky, čiže každý týždeň iný rajon,bývame v meste,síce nie veľké ale budem mať na striedačku 4 rajony 🤔😔 Mám dosť stres ako to zvládnem,už ani spat nemôžem 🙈🙈🙈🙈

@autorka a zľakla? 🙈