icon

Hľadám dobrú prácu popri rodičovskej dovolenke

d198815
18. máj 2011

ahoj , chcem sa vas spytat ci neviete o nejakej dobrej praci na doma, no nie teke co musim chodit a vnucovat ludom tovar a tak dalej nakolko by som ho nemala poriadne ani komu ponuknut.☹

slavinka39
Autor odpoveď zmazal
d198815
autor
19. máj 2011

@slavinka39 ako to funguje???

slavinka39
Autor odpoveď zmazal
d198815
autor
20. máj 2011

dobre teda tak to skusim aj ja no ty budes isto skor tak daj potom vediet ako si dopadla🙂

nicky655
20. máj 2011

neviem,ja som citala tie obchodne podmienky.a tam pri tej registracii sa mi zdalo,ze nejako vela udajov chcu o clvoeku. vam sa to nezda ?lebo v dnesnej dobe je to fakt hrozne.clovek si musi davat pozor komu aky udaj poskytne. ☹

sammy19
20. máj 2011

Ahojte, s prácou na doma mám všelijaké skúsenosti. Klikačky a podobné veci som zavrhla, na Avon ani Oriflame som nemala "vlohy"🙂, chvíľku som doučovala AJ a potom som sa tak nejako dostala k písaniu. O práci popri materskej, respektíve popri RD píšem aj na svojom blogu - je tam o tom, čo robím konkrétne ja, ale aj nejaké iné tipy na prácu popri RD. Ak chcete, pozrite: http://www.chvilkapremamu.sk/
Treba si na pravej strane nájsť kategóriu "Práca z domu" a tam je viacero článkov potom na túto tému. Nedalo sa mi sem vložiť priamo odkaz na tú kategóriu, preto to takto rozpisuje, hádam nevadí 🙂

slavinka39
Autor odpoveď zmazal
nicky655
23. máj 2011

@slavinka39 to hej,ale mne sa zda ze tam tusim bolo aj vzdelanie a dalsie,uz si to teraz nepamatam presne.inak ,ako sa ti dari v tej praci?

slavinka39
Autor odpoveď zmazal
lilli00
Odpoveď bola odstránená
xelibri
8. nov 2012
anjelik_999
Odpoveď bola odstránená