Hľadám pomoc s otázkami na 2. atestáciu v RK
Ahojte maminky pani učiteľky,
vo štvrtok 12.12. mám obhajobu 2. AP v RK a neviem si rady s otázkami
č. 4 (Charakterizovať kvalitné vyučovanie a vysvetliť jeho podmienky),
č. 5 (Uveďte a zdôvodnite štandard kvalitného vyučovania) a
č. 7 (Vysvetlite indikátory kvality vzdelávacieho procesu).
Mám ich stiahnuté zo zborovne, ale aj si dopĺňam info z Tureka alebo publikácií na nete, ale z týchto otázok som naozaj zúfalá... Mám pocit, že sú odpovede totožné... Poradí niektorá? Alebo kde by som našla odpovede... Vďaka.
Ja som zas nešťastná z otázky v posudku: aké nástroje a metódy by ste použili pri vyhodnotení efektivity aplikácie kooperativneho vyučovania
@jankanelka dobrý deň, podľa vášho príspevku som identifikovala, že už máte za sebou 2. atestáciu a mali ste problém pres ne s tými otázkami ako ja. Chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť, či by ste nebola taká dobrá a nemohla by ste mi posunúť odpovede ta otázky ?.....dakujem veľmi pekne za ochotu
@andsev dobrý deň, áno, už mám atestaciu za sebou, ale žiaľ, otázky som posunula kolegovi. Takže odpovede už nemám... ale nebojte, to zvládnete, oni sa naozaj tie 3 prelínajú. Hlavne z praxe aby ste vedeli povedať k otázke. Držím palce. Kedy máte obhajobu?

Ahoj, 12.12. idem aj ja 🙂 ja nad tym vôbec nespekulujem, hlavne aby som sa niečo naucila