Hľadám prácu
@nikolas112233 Treba ist na portaly, ktore sa praci venuju, ako napr. profesia. Ked pises ze hoc aku pracu, tak tam toho najdes az az.
@nikolas112233 to by ma zaujímalo, prečo obaja potrebujete prácu na doma... to ani jeden z vás nemôže pracovať normálne? A už som to tu za posledné dni písala viackrát - v prvom rade napíš, čo viete robiť, aké máte vzdelanie, skúsenosti, proste predajte svoje schopnosti, pretože nikomu sa nebude chcieť hádať, či viete robiť toto alebo tamto, takto to na trhu práce nefunguje ani náhodou.
@sissy27 moja milá toho sa ty nemontuj pokiaľ nemáš normálny názor na prácu milujem takých ľudí ako si ty...
@nikolas112233 a práve si si zavrela dvere k tomu, aby sa niekto unúval prácu ponúknuť práve tebe 😃
normálne som ti poradila, čo treba urobiť, aby ste si vysnívanú prácu našli, tak ale teda seďte doma na zadkoch obidvaja, nerobte nič len čakajte na zázrak... a ešte buď urazená 😃
mimochodom, ak by som potrebovala preložiť 8stranový dokument z nemčiny, 25€ / normostranu, môžem sa na teba obrátiť? Lebo si písala, že hocičo môžete robiť...
@nikolas112233 treba dvihnut zadok a ist sa niekde popytat a nie cakat ze vam tu robotu niekto na fore najde
Práca na doma - myslím, že aj predaj kozmetiky, drogérie... je práca na doma, pretože je to naozaj práca, koľko pracujete toľko zarobíte, ja osobne dávam prednosť katalógovému predaju kozmetiky, drogérie atď. (alebo MLM) a aj tento tovar sama používam a nakupujem pre svoju potrebu, len si treba vybrať niečo, čomu aj vy sami dôverujete, je veľa názorov, že katalógová kozmetika je nekvalitná, podradná atď. ja osobne nenakupujem žiadnu kozmetiku a väčšinu z drogérie v obchodoch, ale práve z týchto katalógov a som spokojná, dávam prednosť českým a slovenským výrobkom, ktorých zloženie je šetrné k zdraviu a prírode... Práce na doma je naozaj málo, tak prečo nevyskúšať niečo iné? Lebo je to predaj kozmetiky a tak podobne? Každý, kto robí túto prácu môže potvrdiť, že je to práca a ani tu nepríde nič len tak samé od seba.Ale ak túto prácu beriete naozaj vážne a venujete sa jej určite to stojí za to a je to lepšie ako čítanie platených e-mailov a podobných nezmyslov.. (môj názor), kto si chce zarobiť, zarobí si a hlavne robí kedy chce a potrebuje. Toto sú moje práce na doma:
http://jane.sirael.sk/osobna-stranka
https://www.euronabycerny.com/eshop/vyrobky
@balazovaj prepáč, nechcem nijako podceňovať čo robíš, ale to by som skôr brala ako hobby, možnosť privyrobiť si... pochybujem, že sa tým dá štandardne zarobiť na všetky životné náklady (zaplatiť bývanie, stravu, poistky, deťom škôlku, krúžky, oblečenie, dovolenku), pracovnú zmluvu k tomu asi nemáš, dane a odvody z toho tiež asi neplatíš, takže sotva sa to dá považovať za prácu... proste na privyrobenie fajn, ale ako nejaké zabezpečenie do budúcna asi sotva... A neviem, či by si si ty kúpila niečo od osoby, ktorá vystupuje tak ako tu pani zakladateľka 🙂
Jedine katalogovy predaj. Ja pracujem u TianDe kde z ceny produktu máte 35% alebo nuskin to zdieľate produkty na vašom FB profile,alebo vo svojej skupine
Mam moznost ponuknut ti pracu z domu 🙂 v spolocnosti NUSKIN kozmetika. Ak mas zaujem ozvi sa na FB: Veronika kocka Hareznikova v sprave . Pekny den. 🙂

Na doma tu je každú chvíľu ponuka, stačí si pozrieť staršie témy ale to je väčšinou iba predávanie nejakej kozmetiky alebo finančné poradenstvo a podobne