icon

Hľadám prácu na doma, ale nie predaj kozmetiky

pajinka21
28. júl 2019

Ahojte Mamini, som na Materskej a nejaké € by mi veľmi pomohli, neviete prosím Vás o nejakej Overenej práci na doma? Ale nemyslím predaj kozmetiky a rôzne produkty na predaj... Ďakujem 🙂

sticker
kesymoniki
17. aug 2019

@evittam ale baví ma aj mlm, len sa kôli zdraviu nemôžem tomu venovať veľmi, len v menšej miere 🙂

3009
18. aug 2019

@kesymoniki to máš už tak vymytý mozog ako jehovisti - stále dokola tie isté blbiny.

veronikaszabova
18. aug 2019

@3009 strasne jej vygumovali mozok - ide si furt to svoje

kesymoniki
18. aug 2019

@veronikaszabova no, neviem, kto sa bude smiať naposledy 😁

evittam
18. aug 2019

@3009
@veronikaszabova A este si dokonca aj mysli,ze nas to zaujima.😀😀😀😉

evittam
18. aug 2019

@kesymoniki Si strašne naivna...ale naozaj ti zelam vela šťastia a co najjemnejsi pad....
A vobec ma nezaujima co ta baví alebo nebavi a ci je mlm alebo nie. Ale vdaka za bezpredmetné informácie.

veronikaszabova
18. aug 2019

@kesymoniki ale prosim ta. Ohanas sa tu MLM, zhanas dalsie naivne kravy, ktore budu pod tebou. Omg. Trapna si cela s tvojou "akademiou".

kesymoniki
18. aug 2019

@3009 no, pre niekoho možno blbiny, ale zarábam vďaka nim krásne peniaze 🙂

kesymoniki
18. aug 2019

@evittam ty si reagovala na moju ponuku, takže som ti len odpisovala🙂

evittam
18. aug 2019

@kesymoniki Do kedy...

evittam
18. aug 2019

@kesymoniki Ja som nereagovala na žiadnu tvoju ponuku. A ešte raz- ani ma nezaujíma co teba baví. Skus skôr citat a s porozumením.

kesymoniki
18. aug 2019

@evittam tak vravíš, že bezpredmetné informácie...tak keď ťa to nezaujíma na čo si vôbec reagovala?

kesymoniki
18. aug 2019

@veronikaszabova pekne sa tu vyjadrujes o ženách...ak to niekoho nezaujíma, tak nech nereaguje, ja nikoho nenutim, napísala som svoju skúsenosť a keď ma niekto tiež záujem to robiť, to je už každého vec, nikomu nedrzim pištoľ pri hlave🙂

evittam
18. aug 2019

@kesymoniki Na sprostosti o ktorých pises. Akoze koho myslís zaujima co baví nejaku anonymnu osobu na nejakom fore?! Teba to zaujima?! Pre teba su to zaujimave info?! 🤣🤣🤣🤣

kesymoniki
18. aug 2019

@evittam není sú to sprostosti🙂a keď ťa to nezaujíma, na čo furt odpisujes?🙂

evittam
18. aug 2019

@kesymoniki Reagujem na tvoje nezmysly. A btw.je to diskusia. Diskutujem. Ako vzdelana osoba ako sa tu prezentujes by si mala vedieť co je to diskusia. 😉
Asi nezapadam do "ovečiek" tvojho typu co žerú tej vasej akademii tie ich drísty. Hold su tu aj inteligentny ludia co rozumejú danym veciam. Takze "ickaj" zhanat inam.

evittam
18. aug 2019

@kesymoniki A na co furt odpisujes ty a vypisuješ mi co ta zaujima a co robis ci nerobis...

veronikaszabova
18. aug 2019

@kesymoniki ty si fakt mimo..

evittam
18. aug 2019

@veronikaszabova Na to príde neskôr, ak nie az moc neskoro...Ale momentálne je jej do smiechu...len ked sa preberie do reality asi ju ten smiech prejde.😀😉
No len vlastne všetky sme sproste lebo jej neveríme a nie su to sprostosti a ona je "lietadlo"....lebo v akadémii tak povedali a na nič ine tak nefunguje a nie je pravda. No proste odbornicka za 3mesiace... A nam prisla pomôcť k najväčšiemu šťastiu v zivote. 🤣🤣🤣

kesymoniki
18. aug 2019

@evittam 😂😂😂dobre má bavíš😂😂🤣a mimochodom, čo robí taká vysoko ekonomický vzdelaná a úspešná osoba na takejto diskusii, asi to nebude taká pravda o tvojej práci, ako si písala😂😂😂

evittam
18. aug 2019

@kesymoniki Ja nemam co skrývať. Ja tu radim zenam v odborných veciach. Ty tu hladas co?! Akoze co cakas?! Nemas inu obranu ako sprosty utok ? Si tu zatial na smiech jedine sama. Ale som rada, že sa vies zabavit sama na sebe.
Ohanat sa nejakou "akadémiou" kde tlacia ludom kaleraby so hlavy aby predávali ich produkty....Ano som dost vzdelaná na to aby som nebola taka sprosta a uverila tomu comu veris ty. Ako som ti uz napisala nielen ja-lepsiu osobu ani nájsť nemohli,"vymyli ta paradne". Bud taka dobra uz ma neoslovuj
Ludia tvojho vzdelania mne nič nehovoria. Pekny zvysok vikendu m

kesymoniki
18. aug 2019

@evittam som tu tak na smiech, že sa mi ozývajú ľudia, ktorí sa na tebe smejú😂

kesymoniki
18. aug 2019

@evittam a keď tu furt vypisuješ, ako sa sklamem, tak aj kebyže skončím v tejto chvíli, tak nie som v žiadnom minuse, ale nemám dôvod končiť🙂

kesymoniki
18. aug 2019

@evittam v odborných veciach? Akých, že vypisuješ, že netreba nikomu veriť?

evittam
18. aug 2019

@kesymoniki Ti ludia ma nezaujímaju. Mna zaujímajú ti co som im pomohla nielen tu na fore a co su mi vďační. A v com? Si najdi.

kesymoniki
18. aug 2019

@evittam takže ťa zaujímajú len tie tvoje ovečky, ktoré s tebou súhlasia vo vsetkom. Mňa zaujímajú aj ľudia, ktori so mnou nesuhlasia. Ja som napríklad aj tebe vďačná a ani nevieš ako🙂a myslím to ozaj úprimne🙂

evittam
18. aug 2019

@kesymoniki To píšeš jednoznačne len o sebe. 🤣🤣🤣 Vobec nie o mne. Uz sa točis "ako madar v kukurici"....😂😂 Ja nemam ziadne ovečky.
A nemas za co.

evittam
18. aug 2019

@kesymoniki Btw.kde radim k veci a odborne nepotrebujem suhlas - podavam rady dla zakona a legislatívy.
V diskusiách iny názor akceptujem. To je naozaj všetko. Ja úprimne pisem od začiatku.

kesymoniki
18. aug 2019

@evittam ty si napísala, že ťa zaujímajú ti, čo si im pomohla a iní ťa nezaujímajú, takže neviem, čo to tu teraz prekrucas na mňa...na začiatku som napísala, že ak to niekoho nezaujíma tak ok a nikoho tu nepresviecam, že sa musí zaregistrovať, niekoho to nezaujíma a čo? Ja len reagujem na tvoje neustále osočovanie, že tu ľudí balamutim, ja vravím pravdu, ale aj keď tú pravdu vravím, to neznamená, že niekoho do toho nútim...

thoughtfulweirdo
18. aug 2019

@kesymoniki Prosim ta, clovek nemusi mat ani paru o Forexe a MLM, z tvojho prveho prispevku je uplne jasne, ze to su naucene kecy ako nalakat naivnych ludi. Dokola opakovane strojove frazy typu "mna osobne to hned oslovilo", "to som si aj ja predtym myslela, ale potom som vyskusala a...", "nicomu som nerozumela, ale vsetko ma naucili", "kazdy den vidim zhodnocovanie svojho uctu", "je to o pomoci inym, aby si zacali plnit sny", "akademia ponuka krasne provizie"- kvazi neformalny kamaratsky styl, aby si sa co najviac priblizila citatelovi plus snaha o akoze humorny podton, to naucia ako prve kazdeho takehoto agenta s teplou vodou, uplne rovnako komunikuju aj vsetci ti panaci na uliciach, co sa ta snazia nalakat k mobilnemu operatorovi a podobne. No a ten zaver o majiteloch, ktori su tak uzasni ludia, ze sa nezistne vzdali svojich ziskov... Ak chces fakt nalakat ludi pod seba, budes musiet zmenit styl, lebo tohto su za posledne roky ludia totalne presyteni a uz to maju davno prekuknute 🙂