icon

Hľadám zodpovednú opatrovateľku k synovi v Senci

mimusik88
8. apr 2013

Malý má 15 mesiacov a často ho nemám kde nechať keď súrne potrebujem odísť. 😒 Na internete je strašne veľa inzerátov... Tak sa chcem spýtať či mi neviete niekoho poradiť, doporučiť... máte s niekým skúsenosti? Ďakujem

awalancha3
8. apr 2013

@mimusik88 ..neviem, len ta chcem podporit, aby si dobre vybrala, ja som malu, ked mala 13 mesiacov davala na 5 hodin opatrovat pani tu v mestecku kde byvam.... naozaj solidna pani, mila, nemam pochybnosti, ale malicka tam bola 4x, lebo ked som pre nu isla, tak som uz z ulice pocula narek a ked som prisla, tak sa malá na mna vrhla a zacala ma hladkat... tak uprimne a srdervuco vyjadrila svoje pocity, ze som ju uz nedala nikomu-iba raz do tyzdna babke.....Vyber dobre

ivetkabab
8. apr 2013

Maminky,aj ja hladam v A Perzalka pre yna 15 mesacneho

sasa87
9. apr 2013

@mimusik88 Dobry den.Rada sa prilezitostne postaram o vaseho synceka.Mam 26 rokov, pedagogicke vzdelanie, s detickami pracujem denne a s opatrovanim deticiek mam dlhodobe skusenosti.Naposledy som sa starala o mesacneho chlapceka. Som z Trnavy, cesta mi nerobi problem.V pripade zaujmu ma kludne kontaktujte 0915 637 543 a pripadne sa dohodneme.

aupairkosice
9. apr 2013

@awalancha3 To muselo byt hrozne.. pravdepodobne ta pani uplatnovala v starostlivosti o tvoju malu pravidlo, ze ju treba nechat vyrevat, nech jej nabuduce neskace po hlave. Ja opatrujem deticky uz 6 rokov, ale ani ked som zacinala by som si take nieco nedovolila. Preto je mozno rizikove davat do opatery deti zenam, ktore uz maju odrastene deti.. uplatnuju v opatere o vase deti skúsenosti, ktore sa im osvedcili pri svojich. Neuvedomuju si, ze tie deti su vyplasene a maju co robit aby si zvykli nie to este prezivat taketo stresy...

tereza2009
2. máj 2013

dobry den,hladam si pracu ako opatrovatelka,pracovala som v sukromnej skolke a skusenosti mam od 0 do 5 rokov, terka80@azet.sk

mandalaska
30. jún 2013

Ahojte mamicky, ak mate este stale zaujem o opatrovatelku, vieme vam ponuknut svoje sluzby. Momentalne opatrujeme tri deticky ( 13 mesiacov, 16 mesiacov a 18 mesiacov ), este budeme priberat tri deti.

tereza2009
7. sep 2013

dobry den,opatrim vase dieta,mam skusenosti od 0 do 6 rokov a nieje problem aj u mna doma.terka80@azet.sk moj tel 0918953699.senec

mandalaska
7. okt 2013

@mimusik88
Dobry den, potrebujete este postrazit maleho!? Blizsie info na tc. 0917535005

M

mimusik88
autor
8. okt 2013

@mandalaska dakujem ale uz sme zohnali opatrovatelku

mandalaska
8. okt 2013
zuzlicek44
12. nov 2013

ja už rok opatrujem dievčatko 8h denne a je medzi nami take puto že aj cez víkend niekedy je u nas🙂 takže db sa Všetko🙂