icon

Hrozí prepustenie, ak neplníte čísla v Dr.Max?

Včera o 06:46

Ahojte, tie co pracujete v lekarnach, chcem sa opytat aky velky je tam tlak na ich znacku. Ze keby napr. neplnim nejake cisla, ci mi realne hrozi vyhazov, alebo to vobec neriesia a je to potom iba v mojej vyplate odzrkadlene.
Vdaka 🙂

anonym_2a52c0
Včera o 06:53

Síce tam nepracujem, ale mám opačnú skúsenosť. Väčšinou mi chcú predať drahší produkt, ja poznam lacnejší, ich značku a pýtam si vyslovene ten. 🤔 a zrejme by som to tak aj obhájila pred zákazníkom (rovnaké zloženie a nižšia cena).

marryen
Včera o 06:58

@anonym_autor vyhadzov nie,ale na odmenách to pocitis. A dosť na to tlačia.

anonym_5ad915
Včera o 07:18

Je tlak na vlastnú značku a keď nie je, tak najdrahší produkt. A od toho ako bolo spomínané je vario zložka.

anonym_2ee0f5
Včera o 08:20

Minule som si bola v dr max kupit tehotensky test. Ani som sa nestihla nadychnut a uz bol nablokovany za 7 eur. Hned som pani povedala, ze ci iny nemaju, ze mam zaujem o obycajny, ze tento nechcem. Tak stornovala a ponukla mi za 4 eura. Ked takto blokuju starym ludom, no otras. Clovek povie co chce a oni v tu sekundu najdrahsie nablokuju.

elz1920
Včera o 08:43

Tak napríklad ja som kvôli neustálemu vnucovaniu ich výrobkov, kvôli tomu, že už pomaly nikdy nič nemali, čo som chcela (do lekárne chodím s jasnou predstavou toho, čo chcem, takže finty o lacnejšom ma nezaujímajú), lebo že majú malý sklad, a kvôli veľmi rozdielnym cenám medzi kamennou predajňou prešla na objednávanie cez eshop. Odkedy zaviedli poplatok v januári, objavila som čaro Benu.

Je pre mňa ako zákazníka neskutočne otravné zakaždým odpinkávať to, čo nechcem. Neznášam vnucovanie. Hnusí sa mi. Ak by som tam pracovala, normálne by som prežila, že nemám odmeny.

simca06022011
Včera o 08:53
@anonym_2ee0f5

Minule som si bola v dr max kupit tehotensky test. Ani som sa nestihla nadychnut a uz bol nablokovany za 7 eur. Hned som pani povedala, ze ci iny nemaju, ze mam zaujem o obycajny, ze tento nechcem. Tak stornovala a ponukla mi za 4 eura. Ked takto blokuju starym ludom, no otras. Clovek povie co chce a oni v tu sekundu najdrahsie nablokuju.

@anonym_2ee0f5 toto je inak aj v inych lekarnach.. ja som nahodou takto vbehla do lekarne, ze potrebujem vyslovene nejaky gel od bolesti, s dobrou cenou.. a buch voltaren za 20EUR, ani sa nepytala, neponukla viac = rovno blokovala :DDD ani nevedela co ine mi ma dat a robila sa za sprostu.. ako keby som to surne nepotrebovala idem prec. To je rovnake ako pri inych produktoch, napr v mojom obore, tiez ludom napchaju 100x predrazene veci, aj rovnake znacky (vsak len ked si clovek pozrie, kolko usetri objednavkou online.. no preco asi... )

anonym_a072fa
Včera o 08:57

ja som prešla tiež na eshop buď Benu alebo viplekaren.sk, Dr. Max má neskutočné príplatky v kamenných predajniach, napr. šampón Skin-cap som kúpila z netu za 16,80 plus doprava a oni ho majú za 28,90 (na stránke za 18,79 čiže rozdiel 10 Eur na 1 výrobku), to mi už príde ako nehanebná krádež

anonym_0c01c4
Včera o 21:00

Baby, ak mate po ruke "Vasa lekaren",chodte tam. Je to zdruzenie nasich malych lokalnych lekarnikov, ktori maju vo vasom.meste po jednej lekarni. Taketo praktiky, ako opisujete, nemaju. Ani ziadne vernostne karty, co je len psychologicky oblb. Podporite tym drobnych podnikatelov, ktori to maju v silnej konkurencii retazcov velmi tazke.