icon

Ako rezervovať lieky v Dr.Max online?

31. jan 2025

Ako to zeny robite? Ved mne vobec neukazuje ze ci to maju v lekarni alebo tak
Mam stiahnut nieco ine?

lukbe
•
31. jan 2025

Mňa to tu minule naučili. V aplikácii rezerváciu nevidno. Chod na to cez ich stránku. Ked zadáš liek, ukáže ti bud ako rezerváciu alebo v lekárni. Nie stále a nie pri každom lieku je rezervacia. Napr. tento majú, treba sa preklikat k svojej lekarni.

frflos_nespokojny
•
31. jan 2025

dr max je ako benu a riesi to eshop a nie dana lekaren. cize das do kosika a vyberies si osobny odber a tam zadas kde to chces vybrat.
napr. drmax ma inu cenu v lekarni ako na nete

nikoleta999
•
31. jan 2025

Ved ked ideš na stránku a vyhľadám si napríklad paralen je tam cena, pod tým do košíka a ešte pod tým je napísané Na sklade v eshope a v 416 lekárňach... ukazuje to pri každom produkte tak neviem ...

lukbe
•
31. jan 2025

@frflos_nespokojny iná cena je v každej lekárni. Na eshope sú veci lacnejšie.

rainee
•
31. jan 2025

Presne ako ti tu pise lukbe, nie kazdy liek je v lekarni/na rezervaciu, niektore su len cez eshop, preto to nevidis. A ano, cez eshop su lacnejsie niekedy aj o par eur.

autor
•
31. jan 2025

@nikoleta999 no nemam to tam preto sa pytam

lukbe
•
31. jan 2025

Nemáš to cez aplikáciu ci na stránke eshopu?

hariet
•
31. jan 2025

Tie cenove rozdiely su pri niektorych produktoch riadne. Nedavno som mala na jednom vyrobku rozdiel az 10 eur (lekaren vs rezervacia cez eshop)

veltraud
•
31. jan 2025

ja si to objednam ako cez eshop a dam si, ze vyberiem na predajni. Pripravia a vacsinou v ten den to je

frflos_nespokojny
•
31. jan 2025

@lukbe to nikto nespochybnuje a to vieme asi vsetci😉

simca06022011
•
31. jan 2025

No mne rezervaciu da iba pri recepte, alebo lieku na predpis. Inak normalne idem tovar do kosika a v kosiku ked zadavam dorucenia tak vyberiem lekaren ...
A samozrejme pouzivam este aj cashback :DDD

lukbe
•
31. jan 2025

@frflos_nespokojny spomenul si len jednu lekaren, preto som to napisala😉

marryen
•
31. jan 2025

Na rezerváciu Tá pusti jedine vtedy,ak má daná lekáreň produkt,alebo liek na stave v lekárni. Ak nemá,tak sa ti to nebude dať rezervovať ,iba objednať. Vtedy to ide z centrálneho skladu zo Senca. Dodanie trvá cca 3 dní. Treba dať pozor,aby si to skutočne rezervovala,nie objednala. Rezerváciu môžeš vyzdvihnúť takmer hneď.