Je plat 1100 eur v čistom pre predavačku v obchode konkurencieschopný?
Mam potraviny a predavacka ma mzdu za 80% uvazok (4 dni v tyzdni) 1375e hrube + ma prispevok na stravu. Spolu jej to spravi ciste 1100eur/mesacne.
Je to podla vas dostatocne? Viete mi prosim uviest ake su platy v potravinach v inych obchodoch, supermarketoch a ci je toto konkurencie schopne? su to male, premiove potraviny, nepredavame alkohol, cigarety, cize prostredie je prijemne.
minule som videla banner - nástupný plat do Lidl je 1270 Eur v hrubom, čiže za mňa super plat, chcela by som taký pri 80-perc. úväzku 🙂
Na potravinach Terno v Bratislave som videla hrubu mzdu veduceho zamestnanca 1.700 EUR brutto za plny uvazok. Z tohto je 80% 1.360 EUR - cize tvoja predavacka zaraba ako veduca. Ak je tam naozaj len na predaj, tak potom zaraba vyborne. Stravne nemozes zahrnat do cistej mzdy, nerob to. Je to povinny prispevok, na ktory ma narok bez ohladu na vysku mzdy a uvazok, pokial odpracuje viac ako 4 hodiny. Ci je to konkurencie schopne? To musis vediet ty, ci sa ti oplati podnikat aj ked zaplatis predavacke takuto mzdu. Ale cloveka asi zaplatit musis, otazka je, ci bude niekto ochotny robit za menej.
Tú pracovnú dobu chápem správne, že predavačka pracuje 4 dni v týždni po 8 hodín ?
Na potravinach Terno v Bratislave som videla hrubu mzdu veduceho zamestnanca 1.700 EUR brutto za plny uvazok. Z tohto je 80% 1.360 EUR - cize tvoja predavacka zaraba ako veduca. Ak je tam naozaj len na predaj, tak potom zaraba vyborne. Stravne nemozes zahrnat do cistej mzdy, nerob to. Je to povinny prispevok, na ktory ma narok bez ohladu na vysku mzdy a uvazok, pokial odpracuje viac ako 4 hodiny. Ci je to konkurencie schopne? To musis vediet ty, ci sa ti oplati podnikat aj ked zaplatis predavacke takuto mzdu. Ale cloveka asi zaplatit musis, otazka je, ci bude niekto ochotny robit za menej.
@anonym_892b75 dakujem za informacie. ano, je to veduca pozicia. ma to tam cele na starosti. prispevok neratam, len som chcela uviest pre jednoduchost ze kolko dostane na ucet.
Tú pracovnú dobu chápem správne, že predavačka pracuje 4 dni v týždni po 8 hodín ?
@anonym_27fd3c ano.
Podľa mňa super plat, ja by som o takú prácu záujem mala
Super práca, aj plat dobrý. Mňa by taká práca bavila a ešte je dobré na tom, že tam nepredávaš alkohol a cigarety.
@anonym_892b75 dakujem za informacie. ano, je to veduca pozicia. ma to tam cele na starosti. prispevok neratam, len som chcela uviest pre jednoduchost ze kolko dostane na ucet.
@krisbar v poriadku, ja len ze niektori zamestnavatelia ten prispevok uvadzaju ako benefit.
Plný úväzok v BA: 1500 € v hrubom majú predavačky v Yeme, 1470 € v Lidli, 1390 € v Kauflande, 1100 € v Kraji
uplne v pohode plat
Je to dobra mzda.
A ak ide o dvihanie mzdy, ak je to spolahlivy zamestnanec, trzby ti to dovoluju odmeny navyse moz3s davat aj bez dvihania fixnej zlozky nspriklad.
Je to dobra mzda.
A ak ide o dvihanie mzdy, ak je to spolahlivy zamestnanec, trzby ti to dovoluju odmeny navyse moz3s davat aj bez dvihania fixnej zlozky nspriklad.
Ano, to davam na vianoce plus jeden cely plat. Vdaka za odpovede. Dostala som sa do obrazu.
Mam 1300 brutto na plny uvazok v bankovnictve po rokoch praxe.
@krisbar je to dobrý plat v nákupných centrách v odevoch majú menej a robia aj víkendy a každý vecer do 21.Plus ty dávaš na Vianoce ďalší plat
minule som videla banner - nástupný plat do Lidl je 1270 Eur v hrubom, čiže za mňa super plat, chcela by som taký pri 80-perc. úväzku 🙂
@anonym_ebe166 1270 eur v hrubom je super plat ??? Veď toľko mám ja v čistom.

@krisbar 📌