icon

Je plat 1100 eur v čistom pre predavačku v obchode konkurencieschopný?

krisbar
Včera o 13:21

Mam potraviny a predavacka ma mzdu za 80% uvazok (4 dni v tyzdni) 1375e hrube + ma prispevok na stravu. Spolu jej to spravi ciste 1100eur/mesacne.
Je to podla vas dostatocne? Viete mi prosim uviest ake su platy v potravinach v inych obchodoch, supermarketoch a ci je toto konkurencie schopne? su to male, premiove potraviny, nepredavame alkohol, cigarety, cize prostredie je prijemne.

anonym_50625a
•
Včera o 13:28

@krisbar 📌

anonym_ebe166
•
Včera o 13:28

minule som videla banner - nástupný plat do Lidl je 1270 Eur v hrubom, čiže za mňa super plat, chcela by som taký pri 80-perc. úväzku 🙂

anonym_892b75
•
Včera o 13:29

Na potravinach Terno v Bratislave som videla hrubu mzdu veduceho zamestnanca 1.700 EUR brutto za plny uvazok. Z tohto je 80% 1.360 EUR - cize tvoja predavacka zaraba ako veduca. Ak je tam naozaj len na predaj, tak potom zaraba vyborne. Stravne nemozes zahrnat do cistej mzdy, nerob to. Je to povinny prispevok, na ktory ma narok bez ohladu na vysku mzdy a uvazok, pokial odpracuje viac ako 4 hodiny. Ci je to konkurencie schopne? To musis vediet ty, ci sa ti oplati podnikat aj ked zaplatis predavacke takuto mzdu. Ale cloveka asi zaplatit musis, otazka je, ci bude niekto ochotny robit za menej.

anonym_27fd3c
•
Včera o 13:33

Tú pracovnú dobu chápem správne, že predavačka pracuje 4 dni v týždni po 8 hodín ?

krisbar
autor
•
Včera o 13:34
@anonym_892b75

Na potravinach Terno v Bratislave som videla hrubu mzdu veduceho zamestnanca 1.700 EUR brutto za plny uvazok. Z tohto je 80% 1.360 EUR - cize tvoja predavacka zaraba ako veduca. Ak je tam naozaj len na predaj, tak potom zaraba vyborne. Stravne nemozes zahrnat do cistej mzdy, nerob to. Je to povinny prispevok, na ktory ma narok bez ohladu na vysku mzdy a uvazok, pokial odpracuje viac ako 4 hodiny. Ci je to konkurencie schopne? To musis vediet ty, ci sa ti oplati podnikat aj ked zaplatis predavacke takuto mzdu. Ale cloveka asi zaplatit musis, otazka je, ci bude niekto ochotny robit za menej.

@anonym_892b75 dakujem za informacie. ano, je to veduca pozicia. ma to tam cele na starosti. prispevok neratam, len som chcela uviest pre jednoduchost ze kolko dostane na ucet.

krisbar
autor
•
Včera o 13:34
@anonym_27fd3c

Tú pracovnú dobu chápem správne, že predavačka pracuje 4 dni v týždni po 8 hodín ?

@anonym_27fd3c ano.

anonym_27fd3c
•
Včera o 13:35
@krisbar

@anonym_27fd3c ano.

@krisbar Tak to má celkom slušné 👍

anonym_851d98
•
Včera o 13:35

Podľa mňa super plat, ja by som o takú prácu záujem mala

krisbar
autor
•
Včera o 13:37
@anonym_27fd3c

@krisbar Tak to má celkom slušné 👍

@anonym_27fd3c pytam sa kvoli tomu, ze premyslam, ze by som jej zdvihla plat, ale kedze som uplne odstrihnuta od inych prevadzok, tak som si potrebovala niekde vyzistit, ze kde sa jej plat pohybuje. dakujem za nazory.

anonym_2119cc
•
Včera o 13:38

Super práca, aj plat dobrý. Mňa by taká práca bavila a ešte je dobré na tom, že tam nepredávaš alkohol a cigarety.

anonym_892b75
•
Včera o 13:39
@krisbar

@anonym_892b75 dakujem za informacie. ano, je to veduca pozicia. ma to tam cele na starosti. prispevok neratam, len som chcela uviest pre jednoduchost ze kolko dostane na ucet.

@krisbar v poriadku, ja len ze niektori zamestnavatelia ten prispevok uvadzaju ako benefit.

lenkine
•
Včera o 13:51

Plný úväzok v BA: 1500 € v hrubom majú predavačky v Yeme, 1470 € v Lidli, 1390 € v Kauflande, 1100 € v Kraji

betunka39
•
Včera o 16:24

@krisbar no myslim,ze ok.,neviem sice,ci mesto,dedina,ake ked si porovnam platt mojej dcery v Ikey ,svagrinej v Labasi v potravinach, kde obe tahaju aj nadcasy a moj plat veducej, sice v ibej sfere, tak je to ok.

krisbar
autor
•
Včera o 16:27
@betunka39

@krisbar no myslim,ze ok.,neviem sice,ci mesto,dedina,ake ked si porovnam platt mojej dcery v Ikey ,svagrinej v Labasi v potravinach, kde obe tahaju aj nadcasy a moj plat veducej, sice v ibej sfere, tak je to ok.

@betunka39 je to okresne mesto 18K ludi.

moniikka
•
Včera o 16:36

@krisbar to ma super plat, taktiež robim predavačku, pracujem 5dni v týždni, každú druhú sobotu 12 hodín a zarobím max. 1200 keď sú odmeny

anonym_6c02c0
•
Včera o 16:42

uplne v pohode plat

anonym_08f149
•
Včera o 16:47

Je to dobra mzda.
A ak ide o dvihanie mzdy, ak je to spolahlivy zamestnanec, trzby ti to dovoluju odmeny navyse moz3s davat aj bez dvihania fixnej zlozky nspriklad.

krisbar
autor
•
Včera o 17:19
@anonym_08f149

Je to dobra mzda.
A ak ide o dvihanie mzdy, ak je to spolahlivy zamestnanec, trzby ti to dovoluju odmeny navyse moz3s davat aj bez dvihania fixnej zlozky nspriklad.

Ano, to davam na vianoce plus jeden cely plat. Vdaka za odpovede. Dostala som sa do obrazu.

anonym_ee2074
•
Včera o 18:49

@krisbar Ja mam taky plat v nemocnici a mam 28 upratovačiek pod sebou.

betunka39
•
Včera o 19:31
@krisbar

@betunka39 je to okresne mesto 18K ludi.

@krisbar hm..tak to ma dobre,ja mam v hrubom menej ako ona a to mam na starosti sklad s 8 ludmi a robim to 16 rokov.
Aj by som menila 🙂

anonym_7d6f3d
•
Dnes o 07:06

Mam 1300 brutto na plny uvazok v bankovnictve po rokoch praxe.

callisia
•
Dnes o 07:38

@krisbar podľa mňa má dobrý plat na ten úväzok. Ja mám tiež toľko v hrubom, ale vrátane príplatkov za víkend. Za plný úväzok. Plus letná a zimná prémia, každá cca polovica platu, plus ďalšie menšie prémie v pribehu roku. No nie sú to potraviny.

anonym_727c47
•
Dnes o 13:27

@krisbar je to dobrý plat v nákupných centrách v odevoch majú menej a robia aj víkendy a každý vecer do 21.Plus ty dávaš na Vianoce ďalší plat

anonym_40e73f
•
Dnes o 21:40
@anonym_ebe166

minule som videla banner - nástupný plat do Lidl je 1270 Eur v hrubom, čiže za mňa super plat, chcela by som taký pri 80-perc. úväzku 🙂

@anonym_ebe166 1270 eur v hrubom je super plat ??? Veď toľko mám ja v čistom.

marca12
•
Dnes o 22:20

@krisbar Povedala by som,ze na predavacku a ponukany pracovny cas je to kralovsky plat.