icon

Je potrebné tlačivo od obvodného na preventívnu prehliadku?

30. sep 2024

Mám ísť na preventívnu prehliadku prišla mi sms ale nie k môjmu obvodnému ale k lekárovi ktorý má zmluvu s mojim budúcim zamestnávateľom. Treba mi nejaké tlačivo od obvodného? Na pohovore som bola v strese a neviem vypadlo mi to.

marikaan
•
30. sep 2024

Nie potrebuješ len zdravotnú kartu.

michaela789
•
30. sep 2024

Mne personalistka povedala, že si mám ísť od obvodného akurát vypýtať kartu na to vyšetrenie ..... Len zobrali krv, skontrolovali čo mali (v mojom prípade oči, chrbát) a šla som preč.

zuzanaete
•
30. sep 2024

Ja som na preventivku od mojho obvodneho neniesla nic. Vysetrili, co bolo treba, popytali sa a hotovo.

br4n
•
1. okt 2024

@marikaan kartu ti do ruky už v dnešnej dobe nik nedá.

marikaan
•
1. okt 2024

@br4n ja ju mám doma .

ivka_3335
•
1. okt 2024

Ja som potrebovala vypis z karty od obvodneho, kazdy zamestnavatel to ma inak. Na tvojom mieste by som zavolala zamestnavatelovi a opytala sa, pripadne zavolala priamo do lekarovi, ktory bude robit prehliadku.

misanthropicdann
•
1. okt 2024

Ja som nepotreboval nič. Došiel som k pracovnému lekárovi, urobil mi testy vypísal papier ktorý poslal zamestnávateľovi. S mojim lekárom som neriešil nic

hara_vara
•
1. okt 2024

nie nepotrebuješ nič ani kartu

mamatroch
•
1. okt 2024

Nic netreba. Vsetko sa Ta popytaju. Staci Ti karticka poistenca.

tetapetra
•
1. okt 2024

Nič ti netreba,presne ako píše
@mamatroch

nelka93
•
1. okt 2024

Ja nenosím nič. Chodíme každý rok povinné, skrz rizikové faktory. Len dotazník s rodinnou a osobnou anamnezou

dancingqueen321
•
2. okt 2024

Ja som ani kartu nemusela nosit, na hr mi dali nejaky dotaznik vypisat, ten som niesla so sebou k dr (ten bol v dany den v office). Len sa opytal par otazok a podpisal papier, ze som schopna. To je vsetko.