icon

Je práca opatrovateľky náročná a nudná?

26. jún 2025

Je práca opatrovateľky seniorov náročná a "nudna"? mate skúsenosť niekto?

Strana
z2
autor
28. jún 2025
@estellas

Ja pracujem v domove dôchodcov. Je to dosť náročné my máme na starosti veľa ľudí, takže je to úplne iné ako opatrovať jedného človeka. U nás nikdy nie je nuda, lebo práce je extrémne veľa a je to niekedy stresujúce.

@estellas je to práca ktorá nie je pre každého určite

macik6
18. feb 2026
@stellarstar

Pracujem ako op seniorov už pomaly 17 r. Nudné to nie je v žiadnom prípade je to psychicky i fyzicky náročná práca. Síce nepracujem na sk a v domove ale v at a ako terénna op ale stresu fakt dost. Kedysi ma to bavilo a napĺňalo v posl dobe už rozmýšľam nad zmenou. Odniesli si to aj moje ramená, chrbtica aj nohy. Určite nechcem toto robiť do dôchodku, to by som sa zničila a to nechcem. Veľa záleží aj od kolektívu, chefetagu, klientov, stavu klientov atd.

@stellarstar tiez mam ist na pohovor ako opatrovatelka do dss tu na sk a rozmyslam ci to na skusku zobrat

stellarstar
18. feb 2026
@macik6

@stellarstar tiez mam ist na pohovor ako opatrovatelka do dss tu na sk a rozmyslam ci to na skusku zobrat

@macik6 skús a uvidíš. Bez toho že si to nevyskúšala nebudeš vedieť

macik6
19. feb 2026
@stellarstar

@macik6 skús a uvidíš. Bez toho že si to nevyskúšala nebudeš vedieť

@stellarstar tak ano za to nic nedam vzdy je tam skusobna doba aspim budem vediet ci sa tym smerom dalej uberat alebo nie

Strana
z2