icon

Je práca v Tatra Gold Beluša náročná?

zana87
24. feb 2026

Ahojte, pracujete niekto v Tatra Gold Beluša ako výrobný pracovník - balenie sáčkov? Ak áno, mohli by ste napísať viac info či je to náročná práca, prípadne či je na hale teplo/zima/smrad? Ďakujem za akékoľvek info k práci.

maxxim
24. feb 2026

@zana87 osobnú skúsenosť nemám ale rodinná známa tam bola 3 mesiace cca a povedala že už nikdy viac..

luciy7
9. apr 2026
@maxxim

@zana87 osobnú skúsenosť nemám ale rodinná známa tam bola 3 mesiace cca a povedala že už nikdy viac..

@maxxim ahoj prosím na akom oddelení bola známa ?
Ďakujem

luciy7
9. apr 2026

@zana87 ahoj nastúpila si nakoniec?

zana87
autor
9. apr 2026

Ahoj, zatiaľ nie, ja som sa len bežne informovala. A ty máš záujem o administratívu či prácu za pásom?

maxxim
10. apr 2026
@luciy7

@maxxim ahoj prosím na akom oddelení bola známa ?
Ďakujem

@luciy7 administratíva, ale chovali sa tam k ludom ako ....

zana87
autor
10. apr 2026

Baby a môžete ti bližšie špecifikovať? Čo také hrozné robili?

luciy7
11. apr 2026
@maxxim

@luciy7 administratíva, ale chovali sa tam k ludom ako ....

@maxxim áno to som žiaľ tiež počula...takže len 3 mesiace vydržala ..aj keď asi dosť vzhľadom na podmienky. A kam išla pracovať potom ? Mala lepšiu ponuku alebo naspäť na UP ?

maxxim
12. apr 2026
@luciy7

@maxxim áno to som žiaľ tiež počula...takže len 3 mesiace vydržala ..aj keď asi dosť vzhľadom na podmienky. A kam išla pracovať potom ? Mala lepšiu ponuku alebo naspäť na UP ?

@luciy7 neviem či to bolo vôbec 3 mesiace... ale išla do štátnej správy...

luciy7
12. apr 2026
@maxxim

@luciy7 neviem či to bolo vôbec 3 mesiace... ale išla do štátnej správy...

@maxxim tak dobre spravila. Horšie keď človek nemá na výber ....

anonym_a9bb29
12. apr 2026

Ja som davala sacky do krabic,ale robila som to asi 3dni.Tie baby tam makaju,a ten zvuk na prestavku.Dufam,ze to uz zmenili.

luciy7
13. apr 2026
@anonym_a9bb29

Ja som davala sacky do krabic,ale robila som to asi 3dni.Tie baby tam makaju,a ten zvuk na prestavku.Dufam,ze to uz zmenili.

@anonym_a9bb29 a kedy si tam bola ?

anonym_a9bb29
13. apr 2026
@luciy7

@anonym_a9bb29 a kedy si tam bola ?

@luciy7 jej,roky,rokuce dozadu.v r.2018,asi tak nejak.

luciy7
13. apr 2026
@anonym_a9bb29

@luciy7 jej,roky,rokuce dozadu.v r.2018,asi tak nejak.

@anonym_a9bb29 no nevadí., myslím že sa toho moc nezmenilo, vedenie je to isté 😅

anonym_a9bb29
13. apr 2026
@luciy7

@anonym_a9bb29 no nevadí., myslím že sa toho moc nezmenilo, vedenie je to isté 😅

@luciy7 taka personalistka tam bola,nieco sa mi mari,ze blond a taka väcsia??

luciy7
13. apr 2026
@anonym_a9bb29

@luciy7 taka personalistka tam bola,nieco sa mi mari,ze blond a taka väcsia??

@anonym_a9bb29 personalistika je síce nová ale tá je aj tak mala ryba....mám na mysli riaditeľku, ta to tam všetko organizuje a je to na grc

anonym_a9bb29
13. apr 2026
@luciy7

@anonym_a9bb29 personalistika je síce nová ale tá je aj tak mala ryba....mám na mysli riaditeľku, ta to tam všetko organizuje a je to na grc

@luciy7 jaj,tak tu som ani vtedy nevidela,len s tou personalistkou som bola,co za tie 3 dni clovek spozna,skoro nikoho.

zana87
autor
13. apr 2026
@anonym_a9bb29

@anonym_a9bb29 a moc si sa narobila? Preto si tam bola len 3 dni? Vieš si predstaviť takú prácu dlhodobo?

anonym_a9bb29
13. apr 2026
@zana87

@anonym_a9bb29 a moc si sa narobila? Preto si tam bola len 3 dni? Vieš si predstaviť takú prácu dlhodobo?

@zana87 oni sa na tych masinach striedali,ja uz si nepametam,ci som este niekde inde bola.Ale bola som aj vedla na tych krboch,tyzden.Ale aj vedla,co robili zase na auta,suciastky ale ta firma uz sa prestahovala.Vtedy vzadu robili novu firmu,na sietky.