Je práca v Tatra Gold Beluša náročná?
Ahojte, pracujete niekto v Tatra Gold Beluša ako výrobný pracovník - balenie sáčkov? Ak áno, mohli by ste napísať viac info či je to náročná práca, prípadne či je na hale teplo/zima/smrad? Ďakujem za akékoľvek info k práci.
Ahoj, zatiaľ nie, ja som sa len bežne informovala. A ty máš záujem o administratívu či prácu za pásom?
Ja som davala sacky do krabic,ale robila som to asi 3dni.Tie baby tam makaju,a ten zvuk na prestavku.Dufam,ze to uz zmenili.
Ja som davala sacky do krabic,ale robila som to asi 3dni.Tie baby tam makaju,a ten zvuk na prestavku.Dufam,ze to uz zmenili.
@anonym_a9bb29 a kedy si tam bola ?
@anonym_a9bb29 a kedy si tam bola ?
@luciy7 jej,roky,rokuce dozadu.v r.2018,asi tak nejak.
@anonym_a9bb29 no nevadí., myslím že sa toho moc nezmenilo, vedenie je to isté 😅
@luciy7 taka personalistka tam bola,nieco sa mi mari,ze blond a taka väcsia??
@anonym_a9bb29 personalistika je síce nová ale tá je aj tak mala ryba....mám na mysli riaditeľku, ta to tam všetko organizuje a je to na grc
@luciy7 jaj,tak tu som ani vtedy nevidela,len s tou personalistkou som bola,co za tie 3 dni clovek spozna,skoro nikoho.
@anonym_a9bb29 a moc si sa narobila? Preto si tam bola len 3 dni? Vieš si predstaviť takú prácu dlhodobo?
@anonym_a9bb29 a moc si sa narobila? Preto si tam bola len 3 dni? Vieš si predstaviť takú prácu dlhodobo?
@zana87 oni sa na tych masinach striedali,ja uz si nepametam,ci som este niekde inde bola.Ale bola som aj vedla na tych krboch,tyzden.Ale aj vedla,co robili zase na auta,suciastky ale ta firma uz sa prestahovala.Vtedy vzadu robili novu firmu,na sietky.

@zana87 osobnú skúsenosť nemám ale rodinná známa tam bola 3 mesiace cca a povedala že už nikdy viac..