icon

Je práca v záložni bezpečnou voľbou?

16. mar 2026

Je podľa vás v pohode praca v záložni? Prve mi napadlo že neviem co sa týka bezpečia, predsa chodí tam asi kadekto. Isli by ste tam robit? Vás názor?

martinmmartin
16. mar 2026

Skor musis byt sociopat bez empatie lebo tie osudy ta dokazu uplne polozit. Bezpecnost nebude problem az taky

autor
16. mar 2026
@martinmmartin

Skor musis byt sociopat bez empatie lebo tie osudy ta dokazu uplne polozit. Bezpecnost nebude problem az taky

@martinmmartin nad tým som sa ani nezamýšľala veru

anonym_57034f
16. mar 2026
@martinmmartin

@martinmmartin nemusis. Ako keby ti každý jeden zákazník hovorí celý svoj životný príbeh, nereálne.

anonym_5f897d
16. mar 2026

nie, nerobila by som.

anonym_ba3cc4
16. mar 2026

@anonym_autor všetko je pod kamerami a vždy sú dvaja, ale stat sa môže cokolvek

anonym_0c525a
16. mar 2026

Aj pumpa je nebezpecna,aj herne a ludia tu pracu normalne robia.Ak je tam dobry plat,nevahala by som.

lindous
16. mar 2026

Nešla by som tam robiť, lebo mam dosť iných a pre mňa vhodnejších možnosti… ale ak by to bolo medzi tým byt nezamestnaná a robiť v záložni, pripadne by to bolo výrazne výhodnejšie ako moja súčasná práca, tak by som išla samozrejme

anonym_59242a
16. mar 2026

Uvažovala som jedného času ale nevyhovovala mi pracovná doba. Mala som menšie deti. Keby teraz nedajbože prídem o prácu hlásila by som sa tam znova.

anonym_7546b8
16. mar 2026
@anonym_0c525a

Aj pumpa je nebezpecna,aj herne a ludia tu pracu normalne robia.Ak je tam dobry plat,nevahala by som.

@anonym_0c525a dnes je už aj pôda školy nebezpečná

autor
17. mar 2026

No pride mi zaujímavý plat cca 1400€ až príliš vysoký mi pride na takú pracu. Neviem či tam nie je nejaky háčik… momentalne zarábam o dosť menej preto zvažujem zmenu.