icon

Je stretnutie so šéfom kvôli predĺženiu zmluvy dobré znamenie?

Včera o 18:35

Koncom juna mi konci zmluva na dobu urcitu. Do konca maja mi maju dat vediet. Kedze som nedockava a sef je cely tento tyzden na inej pobocke,. tak som mu dnes napisala mail, ze by som sa s nim.rada porozpravala ohladom mojej zmluvy, ci bude predlzena alebo nie s tym, ze kedy by si nasiel cas.🙈 Obratom mi odpisal, ze zajtra pride k nam na pobocku a mam sa za nim zastavit. Teraz rozmyslam, ci je to dobre alebo zle znamenie🙈

hiro
Včera o 18:36

Dobré. Chce zistiť osobne či máš v pláne odísť.

anonym_6d8feb
Včera o 18:39

Normalne sa porozpravate, ty si rozhovor iniciovala.. on ti vyhovel..

stellarstar
Včera o 18:39

Ved ty si ho oslovila 🙄

anonym_9d0210
Včera o 18:40

Pre mňa zlé znamenie, cestu mal naplánovanú vopred.

anonym_0bb5ff
Včera o 18:44

@anonym_autor zlakol sa ze utecies...

anonym_1a4860
Včera o 18:46

Daj potom vediet ako zajtrajsi rozhovor prebehol.

anonym_ba9c85
Včera o 19:28

@anonym_autor ty si napísala šéfovi že sa s ním chceš stretnúť kvôli zmluve, on ti vyhovel a chce sa s tebou stretnúť a teraz panikariš?
Hádam más nejaký ten feedback ako je s tebou spokojný, či nie?
V minulosti keď mi nepredĺžili zmluvu vždy boli náznaky, narážky, proste feedback, dalo sa čakať že keď toto a tamto...tak so mnou ďalej nerátajú. Síce sa.to stalo iba raz, ale som rada že som tam nezostala. Aj keď je tam nové vedenie a tri krát volali s5
Ak tam plánuješ dlhodobo zotrvať, hádam budeš vedieť povedať šéfovi, že ťa ta práca.naplňa, že by si tam rada zotrvala vieš si tam predstaviť budúcnosti.aj dlhodobo....vyber si čo sa.go hodí

biba_18
Včera o 19:51

šefovia sú úplne zbabelci čo sa toho týka. behom roka skúsenosť že pred koncom skúšobnej doby chceme aby ste ostala bla bla, to bol štvrtok. a v pondelok koniec. a kolegyňa - v lete jej dali po ročnej zmluve na neurčito. a vo februári výpoveď.

anonym_1a4860
Včera o 21:22
@biba_18

šefovia sú úplne zbabelci čo sa toho týka. behom roka skúsenosť že pred koncom skúšobnej doby chceme aby ste ostala bla bla, to bol štvrtok. a v pondelok koniec. a kolegyňa - v lete jej dali po ročnej zmluve na neurčito. a vo februári výpoveď.

@biba_18 jasne pojdu ako prvy prave ty posledny,lebo odstupne je nizse ako pri tych,co tam odpracovali 5,10r.

anonym_833975
Dnes o 04:24
@anonym_1a4860

@biba_18 jasne pojdu ako prvy prave ty posledny,lebo odstupne je nizse ako pri tych,co tam odpracovali 5,10r.

@anonym_1a4860 preco by mal niekto dostat odstupne, ked mu iba vyprsi zmluva?

martul
Dnes o 04:43

@anonym_autor žiadne znamenie, veď si mu ty písala, tak ti odpovedal, že ok stretnete sa.