icon

Je stretnutie so šéfom kvôli predĺženiu zmluvy dobré znamenie?

18. máj 2026

Koncom juna mi konci zmluva na dobu urcitu. Do konca maja mi maju dat vediet. Kedze som nedockava a sef je cely tento tyzden na inej pobocke,. tak som mu dnes napisala mail, ze by som sa s nim.rada porozpravala ohladom mojej zmluvy, ci bude predlzena alebo nie s tym, ze kedy by si nasiel cas.🙈 Obratom mi odpisal, ze zajtra pride k nam na pobocku a mam sa za nim zastavit. Teraz rozmyslam, ci je to dobre alebo zle znamenie🙈

hiro
18. máj 2026

Dobré. Chce zistiť osobne či máš v pláne odísť.

anonym_6d8feb
18. máj 2026

Normalne sa porozpravate, ty si rozhovor iniciovala.. on ti vyhovel..

stellarstar
18. máj 2026

Ved ty si ho oslovila 🙄

anonym_9d0210
18. máj 2026

Pre mňa zlé znamenie, cestu mal naplánovanú vopred.

anonym_0bb5ff
18. máj 2026

@anonym_autor zlakol sa ze utecies...

anonym_1a4860
18. máj 2026

Daj potom vediet ako zajtrajsi rozhovor prebehol.

anonym_ba9c85
18. máj 2026

@anonym_autor ty si napísala šéfovi že sa s ním chceš stretnúť kvôli zmluve, on ti vyhovel a chce sa s tebou stretnúť a teraz panikariš?
Hádam más nejaký ten feedback ako je s tebou spokojný, či nie?
V minulosti keď mi nepredĺžili zmluvu vždy boli náznaky, narážky, proste feedback, dalo sa čakať že keď toto a tamto...tak so mnou ďalej nerátajú. Síce sa.to stalo iba raz, ale som rada že som tam nezostala. Aj keď je tam nové vedenie a tri krát volali s5
Ak tam plánuješ dlhodobo zotrvať, hádam budeš vedieť povedať šéfovi, že ťa ta práca.naplňa, že by si tam rada zotrvala vieš si tam predstaviť budúcnosti.aj dlhodobo....vyber si čo sa.go hodí

biba_18
18. máj 2026

šefovia sú úplne zbabelci čo sa toho týka. behom roka skúsenosť že pred koncom skúšobnej doby chceme aby ste ostala bla bla, to bol štvrtok. a v pondelok koniec. a kolegyňa - v lete jej dali po ročnej zmluve na neurčito. a vo februári výpoveď.

anonym_1a4860
18. máj 2026
@biba_18

šefovia sú úplne zbabelci čo sa toho týka. behom roka skúsenosť že pred koncom skúšobnej doby chceme aby ste ostala bla bla, to bol štvrtok. a v pondelok koniec. a kolegyňa - v lete jej dali po ročnej zmluve na neurčito. a vo februári výpoveď.

@biba_18 jasne pojdu ako prvy prave ty posledny,lebo odstupne je nizse ako pri tych,co tam odpracovali 5,10r.

anonym_833975
Včera o 04:24
@anonym_1a4860

@biba_18 jasne pojdu ako prvy prave ty posledny,lebo odstupne je nizse ako pri tych,co tam odpracovali 5,10r.

@anonym_1a4860 preco by mal niekto dostat odstupne, ked mu iba vyprsi zmluva?

martul
Včera o 04:43

@anonym_autor žiadne znamenie, veď si mu ty písala, tak ti odpovedal, že ok stretnete sa.

eeffka
Včera o 04:48

Tcoje sprqvanie mi pripomina mojho spoluziaka na strednej. Hlasil sa div ucitelke oko nevypichol a ked ho vyvolala, ta och ja? 🤣 chcela si sa stretnut , suhlasil tak co si v soku? Priprqv sa na obe alternativy... to clovek nikdy nevie

anonym_1a4860
Včera o 05:04
@anonym_833975

@anonym_1a4860 preco by mal niekto dostat odstupne, ked mu iba vyprsi zmluva?

@anonym_833975 lebo ma zmluvu na dobu neurcitu??Ja nepisem nic o skonceni zmluvy,ale vypoved zo strany zamestnavatela pocas zmluvy na neurcito.

martul
Včera o 05:40
@anonym_1a4860

@anonym_833975 lebo ma zmluvu na dobu neurcitu??Ja nepisem nic o skonceni zmluvy,ale vypoved zo strany zamestnavatela pocas zmluvy na neurcito.

@anonym_1a4860 píše, že má zmluvu na urcito

anonym_1a4860
Včera o 05:46
@biba_18

@martul ale ja som pisala koment
@biba_18 tej patril moj koment.
Tak si precitaj,co ona pisala.
Ja chapem,ze orientovat sa v tychto anonymov je tazke.

biba_18
Včera o 05:46

@martul ale ona reagovala na môj príspevok o kolegyni ktorá mala zmluvu na neurčito ...

mimaapeto
Včera o 06:16

normálne choď , že vlastne potrebuješ vedieť či s tebou počítajú nakoľko sa v prípade ak nie sa potrebuješ aj ty zariadiť, nájsť prácu v dnešnej dobe nie je vôbec jednoduché... držím palce lepšie vedieť načom si skôr ako pár dní pred odchodom...

anonym_a88ea6
Včera o 06:24

Ak mas zmluvu na urcito, ktora konci v Juni je divne, ze ta sef uz nekontaktoval ohladom predlzenia. Cize za mna negativny signal.

martul
Včera o 07:07
@biba_18

@martul ale ona reagovala na môj príspevok o kolegyni ktorá mala zmluvu na neurčito ...

@biba_18 jasné prepáč

martul
Včera o 07:07
@anonym_1a4860

@martul ale ja som pisala koment
@biba_18 tej patril moj koment.
Tak si precitaj,co ona pisala.
Ja chapem,ze orientovat sa v tychto anonymov je tazke.

@anonym_1a4860 áno prepáč, je to katastrofa, samý anonym, človek len aby sledoval čísielka na konci, komu chce odpísať

anonym_1a4860
Včera o 07:12
@martul

@anonym_1a4860 áno prepáč, je to katastrofa, samý anonym, človek len aby sledoval čísielka na konci, komu chce odpísať

@martul nic v pohode,ja viem sama aj ked pouzivam anonym,ze vyznat sa v tom je fakt niekedy umenie.

autor
Včera o 13:30

Takze bolo to dobre znamenie, zmluva predlzena na dobu neurcitu😉