Je táto pracovná ponuka seriózna?
Dobrý deň, príde vam tato pracovna ponuka seriozna? mne to strašne pripomína herbalife, hoci to tam nie je uvedené.
https://www.profesia.sk/praca/prince-charming/O...
Pozaduju vzdelanie z oblasti vyzivy, nepripada mi ten inzerat podozrivy, ani predaj zazrakov na chudnutie 🙂
Ide skôr o poradenstvo pri nastavovaní jedálničkov. Ako sa píše požadujú vzdelanie, prax, vítaný je kurz trénera. Avšak hľadajú človeka, ktorý žije zdravou stravou a pohybom a má za sebou reálne výsledky. Je to vhodná práca pre fitness trénerku popri, ako bočný príjem.
@anonym_autor vyzerá to byť na normálnu firmu avšak, prečo sa sročka volá jak princ zo shreka je celkom na diskusiu 😂
@anonym_autor vyzerá to byť na normálnu firmu avšak, prečo sa sročka volá jak princ zo shreka je celkom na diskusiu 😂
@a0 asi ze po ich kure bude kazdy krasavec... (v style keby sa financni sprostredkovatelia volali Rich Man) 🙂
Kontaktna osoba a zakladateľ firmy podľa toho čo som si klikla je Martin Toth, čo je kvalitný tréner, písal pre fitshaker a známa mala od neho plán, zjavne expanduje…už len to že neponúkajú prácu komukoľvek, ale vyžiadajú vzdelanie je veľké plus, za mňa to vyzerá normálne… aj čo som pozrela ich stránku, naozaj neponúkajú žiadne výrobky
@anonym_autor poziadaviek milion , ponuka benefity nikde nic. Ano pripomina to skandovanie na stoloch co som raz absolvovala na jednom podobnom skoleni.
Ponuka je v poriadku, ak ti vyhovuje ľuďom niečo ponúkať. Cieľom je predať ženám programy a doplnky stravy.
Spoločnosť Prince Charming s. r. o. v roku 2025 mala zisk 12521€ a tržby 48144 €.
Bauerova 1205/7 040 23 Košice - mestská časť Sídlisko KVP
Dátum vzniku utorok 9. augusta 2022
Kategória zamestnancov 2025: 1 zamestnanec
No, neviem prečo si vykajú že "hľadáme" keď to je firma s jedným zamestnancom. Sídliaca v paneláku a teda dáva zmysel že - "Miesto práce Práca z domu"
Vyzerá to seriózne, buď to ten jeden už nezvláda a potrebuje pomoc alebo ho napadlo že namiesto neho to môže robiť niekto iný.

@anonym_autor stačí mi že praca z domu a výživová poradkyňa v jednom. 😄