icon

Je vodičský preukaz nutný pre prácu v Erotic City?

Dnes o 09:37

Ahojte, rada by som chcela vedieť od niekoho kto ma skúsenosti či je nutnosťou v práci v erotic city vlastniť vodičský preukaz kvôli zástupu v predajniach v iných mestách. Mala som o prácu záujem ale vodičský nevlastním a dostala sa tato info ku mne.

domkakvet
Dnes o 09:41

@anonym_autor ak by si aj isla zastupovat, tak mozes ist aj autobusom, vlakom, zastup by nemal byt nejako casto a keby chceli vodicsky, tak ti to povedia na pohovore, za skusku nic nedas.

autor
Dnes o 09:44
@domkakvet

@anonym_autor ak by si aj isla zastupovat, tak mozes ist aj autobusom, vlakom, zastup by nemal byt nejako casto a keby chceli vodicsky, tak ti to povedia na pohovore, za skusku nic nedas.

@domkakvet mám práveže známych kde im to povedali na pohovore ani jedna z nich však vodičský nemala a už sa jej ani neozvali.. ja mám ísť tiež na pohovor tak premýšľam či sa mi to vôbec oplatí.. viem že za pohovor nič nedám ale aj tak

marsmykkok
Dnes o 09:49

@anonym_autor Môže to byť a je to aj logické, lebo autobus/vlak do iného mesta môže byť problém a napríklad by si nemala spojenie domov večer alebo ráno do práce alebo tak že by si veľa čakala na spoj. Teda ak je v zmluve aj to že ťa môžu dávať zastupovať do iných miest a súhlasíš s tým tá požiadavka na vodičák je relevantná z ich strany.

autor
Dnes o 09:53
@marsmykkok

@anonym_autor Môže to byť a je to aj logické, lebo autobus/vlak do iného mesta môže byť problém a napríklad by si nemala spojenie domov večer alebo ráno do práce alebo tak že by si veľa čakala na spoj. Teda ak je v zmluve aj to že ťa môžu dávať zastupovať do iných miest a súhlasíš s tým tá požiadavka na vodičák je relevantná z ich strany.

@marsmykkok Veď jasné to chápem a dáva to zmysel.. len celkom nechápem, že pri pracovnej ponuke to uvedené vôbec nemajú a oznamujú to až na pohovoroch. A keďže tiež vodičák nemám, tak neviem či ísť alebo sa vykašľať aj na pohovor. A tiež ak posielajú na záskok do iných miest mi ide aj o to, že som skôr chcela prácu v meste a nie chodiť kade tade, aj keď by to bolo len raz za čas dajme tomu. Zvlášť keď sa tam robia 12tky.

domkakvet
Dnes o 09:53
@anonym_autor

@domkakvet mám práveže známych kde im to povedali na pohovore ani jedna z nich však vodičský nemala a už sa jej ani neozvali.. ja mám ísť tiež na pohovor tak premýšľam či sa mi to vôbec oplatí.. viem že za pohovor nič nedám ale aj tak

@anonym_autor nic za to nedas a mozno sa im neprihlasi ziadna s vodicskym, ak neskusis nebudes vediet.

marsmykkok
Dnes o 09:56
@anonym_autor

@marsmykkok Veď jasné to chápem a dáva to zmysel.. len celkom nechápem, že pri pracovnej ponuke to uvedené vôbec nemajú a oznamujú to až na pohovoroch. A keďže tiež vodičák nemám, tak neviem či ísť alebo sa vykašľať aj na pohovor. A tiež ak posielajú na záskok do iných miest mi ide aj o to, že som skôr chcela prácu v meste a nie chodiť kade tade, aj keď by to bolo len raz za čas dajme tomu. Zvlášť keď sa tam robia 12tky.

@anonym_autor Tak za to že pôjdeš na pohovor nič nedáš a uvidíš, ale ak tam budú tie záskoky tak bez vodičáku by si to mala komplikované a jednoducho odmietneš prácu. Určite skús pohovor, lebo takto budeš mať pochybnosti a budeš sa nimi zbytočne trápiť a ber to tak, že ak aj tam pôjdeš zbytočne natrénuješ si aspoň pohovor a možno vdaka tomu uspeješ na inom-budúcom.

ika02
Dnes o 10:22

Ahoj, veď im povedz, že chodíš do autoškoly, robíš si vodičák a hneď sa choď aj do nejakej prihlásiť a urob si ho! Uľahčí ti to život a budeš mať ľahšiu cestu k nájdeniu si práce.

autor
Dnes o 10:46
@ika02

Ahoj, veď im povedz, že chodíš do autoškoly, robíš si vodičák a hneď sa choď aj do nejakej prihlásiť a urob si ho! Uľahčí ti to život a budeš mať ľahšiu cestu k nájdeniu si práce.

@ika02 no len ja vodičák zatiaľ v pláne nemám a sem som si posielala práve zivotopis z dôvodu, že som chcela prácu priamo v meste kde bývam a viem že tam mám super dostupnosť čo sa spojov týka

ika02
Dnes o 10:48

Koľko máš rokov? Prečo ho nemáš v pláne? Veď aj keby si nemala ešte svoje auto, aspoň sa rozjazdíš na služobnom. Bola by to moja priorita.

autor
Dnes o 10:52
@ika02

Koľko máš rokov? Prečo ho nemáš v pláne? Veď aj keby si nemala ešte svoje auto, aspoň sa rozjazdíš na služobnom. Bola by to moja priorita.

@ika02 nepotrebujem ho a doteraz som nikdy nepotrebovala.. jednoducho ho ani nechcem. A to či sa jazdí na služobnom alebo na vlastnom neviem a ďalšia vec, urcite keby som šofér začiatočník by som si netrúfla šoférovať sama hneď do iného mesta, ktoré absolútne nepoznám

jaskolka
Dnes o 10:58
@ika02

@ika02 prečo by mala hneď bežať do autoškoly? Nemusí to vobec byť priorita pre ňu,sú ľudia ,ktorí vodičský preukaz nemajú a nebudú mať z veľa dôvodov. Ja som jedna z nich🙂

jaskolka
Dnes o 10:59

Keď pôjdeš na pohovor,oni ti povedia,či je to nutné,mať VP. Sú zamestnania,kde je to v požiadavkách,no úplne chápem aj ľudí, ktorí VP nemajú.

kiki68
Dnes o 16:15

Tak vodicak a aktivneho sofera vzdy uprednostia.

ika02
Dnes o 16:29
@jaskolka

@ika02 prečo by mala hneď bežať do autoškoly? Nemusí to vobec byť priorita pre ňu,sú ľudia ,ktorí vodičský preukaz nemajú a nebudú mať z veľa dôvodov. Ja som jedna z nich🙂

@jaskolka no keby to mala byť podmienka prijatia do práce, nechápem, prečo by neletela hneď do AŠ.