Jednorazová odmena 800 € vo verejnej správe
Ahojte. Nastúpila som od mája 2025 do zariadenia, ktorého zriaďovateľ je mesto. Sme rozpočtová organizácia. Zaujíma ma, či budem mať nárok na schválenu jednorazovú odmenu 800€?
áno
@sasa1310 zaujímavé. Mne na personálnom hovorili, že zoznam zamestnancov posielali k 30.4. na mesto a že ja nemám nárok.
Možno ešte sami vtedy nevedeli, veď podmienky nároku boli zverejnené len pred pár dnami
Možno ešte sami vtedy nevedeli, veď podmienky nároku boli zverejnené len pred pár dnami
@jaroe dnes mi to hovorila....
stačí 1 deň odpracovaný v máji
@sasa1310 áno, aj ja som tak čítala, že kto je v pomere pracovnom k 31.5.2025. Len teraz čo? Mám sa s ňou hádať? Keď som nová? 🤷
no ak sa budeš veľmi ozývať, tak PP nepotrvá dlho🙂
@mogaa dosť smutné, ze to takto môže fungovať. Ja som tie podmienky nestanovila. Ak to raz takto nastavili a mám nárok, tak prečo to nemôžem dostať? Celý život som robila v súkromnom sektore....platila riadne odvody. Teraz som začala novú prácu vo verejnom sektore. Nie som žiadny prizivnik ani povalac. Mám 41 rokov a nezamestnaná som bola 1 mesiac dokopy......
Podla usmernenia čo som našla tak tvoj pracovný pomer musí trvať od januára2025 a ty to nesplnaš ,tým pádom ti na personálnom povedali pravdu
Podla usmernenia čo som našla tak tvoj pracovný pomer musí trvať od januára2025 a ty to nesplnaš ,tým pádom ti na personálnom povedali pravdu
@timlubka ja to chápem tak, že v rozmedzí od 1.1.2025 do 31.5.2025 musíš mať odpracovaný aj minimálny rozsah. A vyplatia každému, kto k 31.5.2025 mal pracovný pomer.
Sama som zvedavá, či mi naša mzdárka odmenu vyplatí...
@timlubka prosím ťa dáš link na to usmernenie?
Prosím vás a dostanú odmenu aj zamestnanci mestských služieb? Zametaci,záhradkári a tak?
Prosím vás a dostanú odmenu aj zamestnanci mestských služieb? Zametaci,záhradkári a tak?
@aduskalac su v klasickom zamestnaneckom pomere tj verejna sprava ? ak ano dostanu, dohodari nedostavaju
@aduskalac su v klasickom zamestnaneckom pomere tj verejna sprava ? ak ano dostanu, dohodari nedostavaju
@mamina7070 áno už 8rokov
Tí čo pracujú na polovičný úväzok dostanú 800€ alebo 400€?
@kvetinka4777 Podľa úväzku. 400€ v hrubom.

áno