icon

Koľko môžem zarobiť popri rodičovskej?

rychenza
8. sep 2014

Ahojte, prosím , poradili by ste mi. Koľko môžem zarobiť, keď poberám rodičovský príspevok? Môžem pracovať na TPP alebo na brigáde, príp. na dohodu alebo aké sú podmienky? Ďakujem.

mimla
•
9. sep 2014

Mne bolo povedané tak, že rodičovský príspevok jednoducho rodič poberá do tretieho roku života dieťaťa (pri niektorých prípadoch dlhšie). Aj keby vyhral tri milióny v lotérii, tak stále dostane rodičovský príspevok.

liz_lemon
•
9. sep 2014

@rychenza tato otazka sa tu prebera denne! je tak tazke dat si do vyhladavaca praca popri RD?

xmischelkax
•
9. sep 2014

Zarobiť môžeš hocikoľko =)

jul11
•
9. sep 2014

@rychenza ahoj.mozes pracovat ako chces.ak si predtym pracovala tak sa kludne mozes vratit naspat do prace.rodicovska je vyplacana nezavisle na praci do troch rokov veku dietata

dubka29
•
9. sep 2014

@rychenza milion pracovnych pomerov a milion eur 🙂

rychenza
autor
•
9. sep 2014

@liz_lemon Som tu nová a nepoznám všetky funkcie na Modrom koníkovi. Len sa to učím.

rychenza
autor
•
9. sep 2014
rychenza
autor
•
9. sep 2014

@xmischelkax Prepáč, kliklasom nesprávne.

liz_lemon
•
9. sep 2014

@rychenza ale tieto veci najdes aj cez google

ukulela
•
20. jan 2016

google, negoogle, musim sa opytat :( lebo v daniach a odvodoch som ako vspanielskej dedine ...
zeny, mam moznost si privirobit ako na Zmluvu o vytvorení diela a licenčnú zmluvu. nebudu do horibilne sumy, len take vreckove - kolko mozem zarobit, aby mi nevznikla povinnost platiti odvody? (Lebo, ako mi vysvetlili, keby som zarobila viac, musela by som si buduci rok platit odvody) - a napiste, ci je to netto, ci brutto. zdanovat by sa to malo zrazkovou danou. A ja chcem, aby to bolo pre mna co najjednoduchsie - ziadne danove priznanie, ziadne odvody.
Sorry, ak to tu uz je,nenasla som, patrala som.