icon

Koľko zarábate?

21. júl 2025

Ked uz je tu konecne moznost odpovedat anonymne, nedame si statistiku kto kolko realne zaraba? Aby sme vedeli, ci nie je cas na zmenu prace, zlepsenie kvalifikacie alebo zvysenie platu?

1. Pozicia (prip. konkretna firma, ak chce niekto pomoct uchadzacom o pracu kolko si maju pytat)
2. okres (alebo mesto- ak je velke alebo stat - ak je to zahranicie)
3. plat v hrubom (pri zahranicnych doplnit, ake je zdanenie)
4. kto chce, moze aj detaily (polovicny uvazok, xyz rokov praxe, uzka specializacia, vek...).

Podnikanie a pasivny prijem nemusite pisat, to je individualne. Klasicki zamestnanci sa s tym nemozu porovnat.

Ja tu skisim tiez pridat svoj plat, ale neviem, ci mozem ako uplny anonym odpovedat na svoju anonymnu diskusiu.

Strana
z18
anonym_de57bf
8. mar 2026
@anonym_b67236

@anonym_de57bf ano, prechodom na inu poziciu

@anonym_b67236 tak super, ja som tiež prešla na inú pozíciu, plat mi ponechali a že na momentálnej pozícii sa zarába ešte menej, lebo je to kľudna praca oproti predchádzajúcej 🫢

anonym_f4e3e2
8. mar 2026
@derdia

@interneta no ved keď okráda ľudí, jasne ze ma 15000...

To je normalne.

@derdia 15.000 berie tak možno majiteľ kliniky, ale bežný zubar určite nie.

anonym_0df8d1
8. mar 2026

@anonym_autor
Bratislava
Zarabala som posledne 2 roky 2200 netto (plus strava, benefity, odmeny), momentalne po zmene prace mam tolkoto v brutto
40 r, VS vzdelanie, ovladam k praxi aj cudzie jazyky plys treti tak kuchynsky.

vevapeto
Autor odpoveď zmazal
anonym_e2c1b9
22. apr 2026

Celkom sranda, prešla som si celú diskusiu a nikde som tu nenašla nikoho ako ja 😀..Nitriansky kraj, 35 rokov, na zmluve minimálka, celá výplata "do ruky" (rozumej, na účet mi nechodí nič) ..mzda závisí podľa odpracovaných hodín, väčšinou je to medzi 1300€ - 1500€ v čistom + stravenky podľa odpracovaných dní..pracujem ako rozpočtárka v elektro sektore.

anonym_d34dff
22. apr 2026
@anonym_e2c1b9

Celkom sranda, prešla som si celú diskusiu a nikde som tu nenašla nikoho ako ja 😀..Nitriansky kraj, 35 rokov, na zmluve minimálka, celá výplata "do ruky" (rozumej, na účet mi nechodí nič) ..mzda závisí podľa odpracovaných hodín, väčšinou je to medzi 1300€ - 1500€ v čistom + stravenky podľa odpracovaných dní..pracujem ako rozpočtárka v elektro sektore.

@anonym_e2c1b9 wow, takto este niekto okrem zivnostikov pracuje? dufam, ze na dochodok si odkladas...

sisska96
22. apr 2026
@anonym_0b4d9c

@anonym_11e385 My, lekári, máme tabuľkový plat, vieš si dohľadať na webe, koľko lekár zarába. Plat absolventa je 2145€ v hrubom, čiže cca 1550-1590€ v čistom pri tej všetkej zodpovednosti a vzdelávaní. Samozrejme, dá sa privyrobiť v skužbách, ale to absolventa hneď nedajú a tiež nie je z dlhodobého hľadiska zdravé brať 10 služieb mesačne. Ale áno, ľudia radi zvyknú vykrikovať, že sme biela mafia a mesačne skasneme tisícky eur od farmafiriem a potom si všetci myslia, že prehrabujeme doma vidlami peniaze.😂😂

@anonym_0b4d9c tupý národ. Nevysvetlíš im

anonym_0b4d9c
22. apr 2026
@anonym_e2c1b9

@anonym_e2c1b9 ach… nechcem byt zla, ale dufam, ze si platis zdravotne/socialne, inak panboh ochranuj, az zostarnes/ochories…

anonym_9a8e05
22. apr 2026

Štátna správa. Mam 40 rokov. 900 v čistom.

doriiis
22. apr 2026

@anonym_e2c1b9 .... Bomba kseft. Už len neochoriet, neporodit a nedozit sa dôchodku lebo budes plakať až potom

anonym_e2c1b9
23. apr 2026

Je to smutné, ale je to bohužiaľ tak..zamestnávateľ nám samozrejme platí odvody..nehrozí žiadna hypotéka, vlastné bývanie, jednoducho nič a nájsť si druhú prácu, mať takého benevolentného šéfa a aspoň s takým platom je veľmi ťažké..pracujem tu siedmy rok.

anonym_1ebaef
23. apr 2026
@anonym_e2c1b9

@anonym_e2c1b9 teraz sa smeješ a užívaš tie peniaze načierno zarobené, ale, aby si nikdy nemusela byť na pn, nedajbože na úrade práce, lebo dostaneš prd makový.

anonym_e2c1b9
23. apr 2026
@anonym_1ebaef

@anonym_e2c1b9 teraz sa smeješ a užívaš tie peniaze načierno zarobené, ale, aby si nikdy nemusela byť na pn, nedajbože na úrade práce, lebo dostaneš prd makový.

@anonym_1ebaef ja sa nesmejem, len hovorím, že v dnešnej dobe, keď sa každý malý zamestnávateľ snaží ušetriť, tak sa až čudujem, že som tu nenašla takýto prípad alebo sa možno len nechceli priznať..to je všetko..bohužiaľ, nájsť si robotu ako slobodná matka s takýmto platom aký mám nie je jednoduché a z 800-900€ by sme nevyžili, takže asi tak.

Strana
z18